بین‌الملل 03:02 - 09 آذر 1401

اذعان روزنامه صهیونیست به شکست توافقنامه های عادی سازی روابط

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه النشره، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت نوشت: پس از آنکه مشخص شد توافقات عادی سازی روابط با کشورهای عربی نفرت مردم آنها نسبت به اسرائیل را حل نخواهد کرد، شکست و ناامیدی بر اسرائیلی‌ها خیمه افکنده است.

این روزنامه افزود: مردم اسرائیل فکر می‌کردند که درپی توافقات عادی سازی روابط، کشورهای عربی فلسطینی‌ها را نادیده می‌گیرند و باور کردند که این کشورها به سمت صلح با اسرائیلی‌ها حرکت می‌کنند اما تصاویری که از (جام جهانی) قطر مخابره شد واقعیت دیگری را نشان می‌داد و ثابت کرد که روایت فلسطین زنده و موجود است و صدها میلیون نفر از جمله خارج از خاورمیانه (غرب آسیا) به آن اعتقاد دارند و فلسطینی‌ها سرمایه گذاری زیادی را برای ترویج آن در میان غیرعرب ها و غیرمسلمانان کرده‌اند.

یدیعوت آحارنوت ادامه داد: با اینکه ما در سال ۲۰۲۲ هستیم اما صحنه‌ها، تصاویر و ویدئوهایی که طی روزهای اخیر از قطر مشاهده کردیم نشان می‌دهد که اسرائیل خشن و سنگدل است و از سال ۱۹۴۸ مرتکب نسل کشی و پاکسازی نژادی علیه فلسطینی‌ها می‌شود.

این روزنامه افزود: اسرائیلی‌ها باید از قبل می‌دانستند اینکه فکر کنیم توافق امضا شده بر روی کاغذ به راحتی نظر صدها میلیون نفر در کشورهای عربی را درباره اسرائیل از منفی به مثبت تغییر دهد کاملاً ساده لوحانه است. از جمله کشورهایی که ما با آن چند دهه است توافق صلح امضا کردیم مصر است اما مردم این کشور در جام جهانی قطر تاکید کردند که چیزی به اسم اسرائیل وجود ندارد و همه چیز فلسطین است. ریشه روایت آنها این است که فلسطین تنها کرانه باختری و نوار غزه نیست بلکه فلسطین تاریخی تل آویو، حیفا و ایلات را هم شامل می‌شود.

یدیعوت آحارنوت نوشت: تمام توافقات عادی سازی که طی سال‌ها امضا شده است توافقاتی بین حکومت‌ها و دولت هاست که هدف آن تقویت منافع مشترک است. اسرائیلی‌ها نباید در دام روایت‌های ساده لوحانه بیفتند چرا که رویدادهای روزهای اخیر سیلی قدرتمندی به صورت آنها بود مبنی بر اینکه ملت‌های عربی و اسلامی و آزادگان جهان ایمان دارند که اشغالگر، ظالم و فلسطین آزاد است.


11751679
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ساکنان غزه با اشاره به قطعی فراگیر اینترنت و تلفن غزه از احتمال تشدید قریب‌الوقوع عملیات زمینی اسرائیل داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتظار می‌رود او و استارمر در مورد طیف گسترده‌ای از موضوعات، از جمله درگیری جاری در اوکراین، بحث کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منابع، برخی از عالی رتبه‌ترین دیپلمات‌های آمریکایی که بر رویداد‌های سوریه متمرکز بودند، در روز‌های اخیر به طور ناگهانی از سمت خود برکنار شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسپانیا اعلام کرد به منظور کمک به دیوان کیفری بین‌المللی، «تخلفات حقوق بشر در غزه» را بررسی خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به ادعای فرماندار منطقه پولتاوا نیرو‌های روسیه زیرساخت‌های ریلی در مرکز اوکراین را مورد حمله قرار دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیل می‌گوید توسعه پرتو آهنی، لیزر طراحی شده برای رهگیری موشک‌ها، تکمیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان جهانی بهداشت می‌گوید بیمارستان‌های غزه «در آستانه فروپاشی» هستند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه خود را برای روز خشم و اختلال ناشی از اعتراضات علیه سیاست‌های بودجه‌ای آماده می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، و نخست‌وزیر انگلیس، کی یر استارمر، در چکرز امروز دیدار می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» داده‌های آژانس پلیس ملی کره جنوبی کنشان داد که در مجموع ۳۱۹ مورد آدم‌ربایی و اقدام به آدم‌ربایی از ژانویه تا اوت گزارش شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است