سیاسی 20:55 - 16 آذر 1401
رئیس‌جمهور در حکمی سپهر خلجی را به عنوان رئیس ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور منصوب کرد.

سپهر خلجی رئیس ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور شد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور در اجرای مصوبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی، سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت را با حفظ سمت به عنوان رئیس ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور منصوب کرد.

رئیسی در حکم انتصاب خلجی به ریاست ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی آورده است:  ایفای نقش سازنده در سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و هماهنگی رسانه‌ای در امور اطلاع‌رسانی تبلیغی و مقابله با جنگ روانی در حوزه اقتصاد کشور و تعامل و همکاری موثر با سایر اعضای ستاد با هدف تقویت اعتماد عمومی و حفظ آرامش و امنیت روانی جامعه مورد انتظار است.

برابر این حکم و براساس مصوبه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی، تمامی مسئولان و اعضای قوای سه‌گانه، ائمه جمعه، کارکنان نهادهای رسمی کشوری و لشگری و کلیه رسانه‌های کشور موظف به هماهنگی، همکاری و اجرای مصوبات ابلاغی این ستاد می‌باشند.

پایان پیام/


11754784
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب جمعه تهران بر حرمت‌شکنی بی‌حجابی به عنوان گناهی فرهنگی تأکید کرد و گفت: این عمل، اهانت آشکار به دین، قانون و خانواده‌های متدین جامعه محسوب می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه توسعه زیرساخت حمل‌ونقل عمومی وظیفه اصلی دولت است، از رسانه‌ها خواستار پیگیری مستمر این موضوع از دستگاه‌ها شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله دوم رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با شلیک انبوهی از موشک‌های بالستیک و کروز نقطه زن بردِ بلند آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آزمون ورودی دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵، صبح امروز جمعه، ۱۴ آذر همزمان در تهران و ۲۶ حوزه در سراسر کشور برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: جهاد علمی ضرورت امروز کشور است و امید آینده ایران، شما جوانان دانشجو و پژوهشگران هستید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیام‌های جداگانه‌ای به پادشاه تایلند و نخست‌وزیر این کشور گفت: پیوند‌های تاریخی و فرهنگی میان ایران و تایلند بیش از ۴۰۰ سال قدمت دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پاک‌نژاد می‌گوید نیروگاه‌های بخاری که می‌توانند از سوخت مازوت استفاده کنند تا حدودی در یک مدت زمان تعریف شده‌ای از این سوخت استفاده می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه ایران با بیان اینکه «تحریم‌های یکجانبه مصداق جنایت علیه بشریت است»، نوشت: ایالات متحده باید به‌خاطر اعمال تحریم‌های غیرقانونی مورد مواخذه قرار گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید در قانون فعلی گفتند تا سقف ۱۱۰ سکه در حمایت قوانین قرار می‌گیرد، اما در زمانی که حبس‌زدایی اتفاق افتاده کاهش آن به ۱۴ سکه چه مفهومی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تاکید براینکه هیچ تصمیمی در حوزه آب و محیط زیست بدون نظر تیم کارشناسی تشکیل شده از اساتید دانشگاه اتخاذ و اجرا نمی‌شود، گفت: اگر تصمیمی اشتباه باشد نیز تردیدی در اصلاح آن نخواهیم داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است