اجتماعی 16:37 - 10 اسفند 1399

تقویت سامانه بارشی در ۴ استان

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان هواشناسی با انتشار هشدار سطح نارنجی از تقویت سامانه بارشی خبر داد و گفت: پیش بینی می‌شود زمان شروع تقویت این سامانه از صبح یکشنبه تا اواخر وقت روز دوشنبه ادامه یابد.

نوع مخاطره پیش بینی شده این رخداد، بارش برف، کاهش دما و یخبندان، رخداد مه و کاهش دید افقی، در مناطق کوهستانی کولاک برف روز دوشنبه در چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات جنوب غرب اصفهان و ارتفاعات شرق خوزستان باشد.

اثر مخاطره اختلال در تردد، پدیده مه، کاهش دید، تأخیر یا لغو پروازها، کولاک در گردنه‌های برف گیر و کوهستانی، احتمال رخداد بهمن در مناطق مستعد، لغزندگی و کولاک برف در جاده‌ها به ویژه جاده‌های روستایی خواهد بود.

هواشناسی توصیه کرده است از سفرهای برون شهری به ویژه در مناطق کوهستانی پرهیز شود، ماشین‌آلات برف روبی و نمک‌پاشی آمادگی داشته باشند و خودروها به امکانات ایمنی و گرمایشی تجهیز شوند، پرهیز از صعود کوهنوردان، سایر اقدامات پیشگیرانه، پرهیز از انجام پروازهای هواپیماهای سبک و هلیکوپتر تا اواخر وقت روز دوشنبه توصیه می‌شود.

در روز دوشنبه پیش بینی شده بارش برف، کاهش دما و یخبندان، رخداد مه و کاهش دید افقی و در مناطق کوهستانی به شکل کولاک برف در چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات جنوب غرب اصفهان و ارتفاعات شرق خوزستان اتفاق افتد.

اختلال در تردد، پدیده مه، کاهش دید، تأخیر یا لغو پروازها، کولاک در گردنه‌های برف گیر و کوهستانی، احتمال رخداد بهمن در مناطق مستعد، لغزندگی و کولاک برف در جاده‌ها به ویژه جاده‌های روستایی پیش بینی شده است.

پرهیز از سفرهای برون شهری بویژه در مناطق کوهستانی، آمادگی ماشین‌آلات برف روبی و نمک‌پاشی، تجهیز خودروها به امکانات ایمنی و گرمایشی، پرهیز از صعود کوهنوردان، سایر اقدامات پیشگیرانه، پرهیز از انجام پروازهای هواپیماهای سبک و هلیکوپتر توصیه شده است.


10971037
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: فرهنگ‌سازی، کلید اصلی کاهش تخلفات و تصادفات رانندگی است و اگر اولویت نخست ما کار فرهنگی باشد، آثار آن ماندگار خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حسینی گفت: بیش از ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از جمعیت کشور را افراد سالمند تشکیل می‌دهند که معادل ۱۲ درصد جمعیت ایران است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم روز ملی مددکار امروز سه‌شنبه ۱۶ دی‌ماه با حضور مسئولان داخلی و مهمانان بین‌المللی برگزار شد و بر نقش سرمایه اجتماعی در سلامت جامعه تأکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران با انتشار بیانیه‌ای اقدام نظامی و مداخله جویانه ایالات متحده آمریکا علیه ونزوئلا را محکوم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اولیای دم مرحوم امیر محمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران با حضور در دادسرای جنایی تهران، به صورت رسمی از حق قصاص قاتل فرزند خود گذشت کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روند اجرای پروژه آزادراه شهید شوشتری و تقاطع غیرهمسطح بسیج – شهید محلاتی با حضور معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران مورد بازدید قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور تأکید کرد: خط معترضان واقعی از اغتشاشگران وابسته به دشمن باید مشخص شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: خانوار‌های حمایتی در دهک‌های اول تا سوم از فردا می‌توانند برای خرید طرح جدید کالابرگ الکترونیکی به فروشگاه‌های تحت پوشش مراجعه کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیک و واریز اعتبار ۴ میلیونی، سخنگوی پلیس از افزایش ارسال پیامک‌ها و لینک‌های جعلی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی اعلام کرد: در حال حاضر ۳۵۰۰ پرونده اجرای احکام در تعزیرات وجود دارد و برخی از آنها مربوط به عدم بازگشت ارز وارداتی با ارقام بالا هستند

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است