بین‌الملل 03:00 - 22 آبان 1403
رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که این رژیم به صلیب سرخ اجازه بازدید از نوار غزه را نمی‌دهد.

جنایت جدید صهیونیست‌ها علیه نهاد بین المللی

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که کابینه امنیتی و سیاسی این رژیم در جلسه اخیر خود تصمیم گرفته است تا به صلیب سرخ اجازه بازدید از نوار غزه را ندهد.

کمیته بین المللی صلیب سرخ و سازمان جهانی بهداشت پیش تر نسبت به وخامت اوضاع بهداشتی و انسانی در شمال نوار غزه هشدار داده و شرایط منطقه را فاجعه بار خوانده بودند.

این دو سازمان اعلام کردند که اوضاع در این منطقه از غزه در نتیجه تجاوز بی وقفه رژیم صهیونیستی که موجب توقف خدمت رسانی سازمان امداد و نجات و اورژانس و توقف ورود مواد غذایی، آب و دارو شده، وخیم شده است.

«استفانی ایلر» نایب رئیس هیأت اعزامی صلیب سرخ به غزه خاطر نشان کرد که اوضاع در شمال نوار غزه «به شدت تأسف بار» است و باید گذرگاهی امن برای کسانی که قصد ترک این منطقه را دارند، فراهم شود.

وی افزود: دستورهای تخلیه مستمر و محدودیت‌های بی وقفه اعمال شده بر واردات کمک‌های اساسی باعث می‌شود که بقیه ساکنان غیرنظامی در شمال نوار غزه در شرایط هولناکی به سر ببرند.

ایلر خاطر نشان کرد که درخواست ارتش صهیونیستی مبنی بر تخلیه بیمارستان‌ها باعث می‌شود که در ارائه خدمات پزشکی و درمانی به شمار زیادی از غیرنظامیان باقی مانده در این منطقه خلأ ایجاد شود.

تدروس ادهانوم مدیر کل سازمان جهانی بهداشت نیز به نوبه خود وضعیت شمال نوار غزه را «فاجعه بار» توصیف و خاطر نشان کرد که کمبود خطرناک تجهیزات پزشکی در کنار دسترسی بسیار محدود به این لوازم، مردم را از درمان‌های حیاتی محروم کرده است.

منبع:ایرنا


12115797
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات ارشد امارات بار دیگر تاکید کرد که این کشور و باقی کشور‌های منطقه اجازه نخواهند داد از خاک آنها علیه ایران استفاده شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی است که جنبش حماس در آستانه خلع سلاح است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری از غیبت وزیر جنگ آمریکا در نشست آینده وزرای دفاع ناتو در بروکسل خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه جدید دانشگاه آستون نشان می‌دهد که در صورت وقوع جنگ تجاری میان اتحادیه اروپا و آمریکا، کشور‌های اروپایی متحمل خسارت بیشتری می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا اعلام کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داده است. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که درگیری در اوکراین یک پروژه ژئوپلیتیکی بلندمدت غرب با هدف نابودی روسیه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ پس از تصمیم گیری در مورد نرخ بهره، رئیس بانک مرکزی آمریکا را احمق خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تنش‌های منطقه غرب آسیا که یک سوم عرضه جهانی نفت را تشکیل می‌دهد، قیمت نفت امروز با جهش ۴ درصدی مواجه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بازار‌های سهام خلیج فارس امروز در بحبوحه تنش‌های منطقه‌ای ناشی از تهدید آمریکا برای اقدام نظامی ضد ایران، کاهش یافتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نویسنده‌ی انگلیسی تاکید کرد که گزینه استراتژیک لندن برای مقابله با قلدری‌های آمریکا بازگشت به اتحادیه اروپا است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است