بین‌الملل 03:00 - 22 آبان 1403
رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که این رژیم به صلیب سرخ اجازه بازدید از نوار غزه را نمی‌دهد.

جنایت جدید صهیونیست‌ها علیه نهاد بین المللی

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که کابینه امنیتی و سیاسی این رژیم در جلسه اخیر خود تصمیم گرفته است تا به صلیب سرخ اجازه بازدید از نوار غزه را ندهد.

کمیته بین المللی صلیب سرخ و سازمان جهانی بهداشت پیش تر نسبت به وخامت اوضاع بهداشتی و انسانی در شمال نوار غزه هشدار داده و شرایط منطقه را فاجعه بار خوانده بودند.

این دو سازمان اعلام کردند که اوضاع در این منطقه از غزه در نتیجه تجاوز بی وقفه رژیم صهیونیستی که موجب توقف خدمت رسانی سازمان امداد و نجات و اورژانس و توقف ورود مواد غذایی، آب و دارو شده، وخیم شده است.

«استفانی ایلر» نایب رئیس هیأت اعزامی صلیب سرخ به غزه خاطر نشان کرد که اوضاع در شمال نوار غزه «به شدت تأسف بار» است و باید گذرگاهی امن برای کسانی که قصد ترک این منطقه را دارند، فراهم شود.

وی افزود: دستورهای تخلیه مستمر و محدودیت‌های بی وقفه اعمال شده بر واردات کمک‌های اساسی باعث می‌شود که بقیه ساکنان غیرنظامی در شمال نوار غزه در شرایط هولناکی به سر ببرند.

ایلر خاطر نشان کرد که درخواست ارتش صهیونیستی مبنی بر تخلیه بیمارستان‌ها باعث می‌شود که در ارائه خدمات پزشکی و درمانی به شمار زیادی از غیرنظامیان باقی مانده در این منطقه خلأ ایجاد شود.

تدروس ادهانوم مدیر کل سازمان جهانی بهداشت نیز به نوبه خود وضعیت شمال نوار غزه را «فاجعه بار» توصیف و خاطر نشان کرد که کمبود خطرناک تجهیزات پزشکی در کنار دسترسی بسیار محدود به این لوازم، مردم را از درمان‌های حیاتی محروم کرده است.

منبع:ایرنا


12115797
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه فرانسه نسبت به سفر کردن به سرزمین‌های اشغالی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه آمریکا از سفر روبیو به اراضی اشغالی طی چند روز آینده با محوریت بحث درباره ایران خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه روسیه از افغانستان و پاکستان خواست با کاهش درگیری‌های مرزی، به میز مذاکره بازگردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات پاکستان و منابع آگاه صحت اخبار حمله به تاسیسات هسته‌ای این کشور در حملات نیرو‌های طالبان را تائید نکردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت انگلیس کارکنان خود را به طور موقت از ایران خارج کرده و پشتیبانی کنسولی را از راه دور ادامه می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان حملات افغانستان علیه اسلا‌م‌آباد را محکوم کرده و خواست که این کشور فورا تمامی اقدامات «خصمانه» را متوقف کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارشی جدید، مدعی عدم اطلاع از جزئیات فنی و مکان دقیق تاسیسات غنی‌سازی اعلام‌شده در اصفهان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش پاکستان با اعلام آغاز عملیات «خشم عادلانه»، از انهدام ده‌ها پایگاه مرزی و کشته شدن بیش از ۲۷۰ نیروی افغان خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس مصر فردی را که با نصب پرچم رژیم اسرائیل بر خودروی خود باعث خشم عمومی و زیر گرفتن چندین شهروند شده بود، بازداشت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو در حالی پایان یافت که روایت‌ها از نتایج آن دوگانه است؛ از یک‌سو تأکید بر پیشرفت در «عناصر توافق» و از سوی دیگر تداوم فشار‌های نظامی آمریکا در منطقه.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است