بین‌الملل 00:04 - 05 بهمن 1401

وزیرخارجه روسیه وارد آنگولا شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه برای یک سفر کاری وارد کشورهای آفریقایی آنگولا شد.

دیپلمات ارشد روسیه در بدو ورود مورد استقبال «تته آنتونیو»، همتای آنگولایی خود قرار گرفت.

برنامه کاری سفر لاوروف به آفریقا شامل گفتگو با وزیر امور خارجه آنگولا و ژائو لورنکو رئیس جمهور آنگولا است. او همچنین در مراسم اهدای تاج گل بر روی تابوت اولین رئیس جمهور آنگولا و رهبر جنبش خلق برای آزادی آنگولا آنتونیو آگوستینیو نتو و دومین رئیس جمهور آنگولا خوزه ادواردو دوس سانتوس شرکت خواهد کرد.

لاوروف به عنوان بخشی از تور آفریقایی خود، قبلاً از آفریقای جنوبی و اسواتینی بازدید کرده بود.

ماه گذشته نیز، یروهای هوایی روسیه و بلاروس برگزاری رزمایش نظامی مشترکی را آغاز کردند. وزارت دفاع بلاروس با صدور بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد که پایگاه‌های نیروی هوایی ارتش، مناطق آموزشی و پدافند هوایی مینسک در این رزمایش شرکت دارند. هدف از رزمایش‌های مشترک میان دو کشور تقویت هماهنگی‌های رزمی و سازگاری عملیاتی فیمابین است.

در ادامه بیانیه وزارت دفاع بلاروس در این ارتباط آمده است: امروز رزمایش پرواز تاکتیکی مشترک میان یگان‌های هوانوردی نیروهای مسلح بلاروس و روسیه که بخشی از واحد هوانوردی گروه منطقه‌ای نیروهای نظامی هستند، آغاز شد.

در همین رابطه، وزارت دفاع بلاروس ماه گذشتته از آماده باش یگان‌های توپخانه ای این وزارت خانه در راستای عملیات مشترک نظامی با روسیه خبر داده بود.

وزارت دفاع بلاروس روز جمعه اعلام کرد که از امروز در چارچوب اقدامات مربوط به انسجام یگان مشترک گروه منطقه‌ای بلاروس و روسیه، یگان‌های توپخانه تیپ یازدهم مکانیزه، به صورت جداگانه برای انجام مأموریت‌های تعیین شده آماده هستند.

وزارت دفاع بلاروس همچنین پیش از این گزارش داده بود که اقدامات لازم در راستای تقویت گروه منطقه‌ای نیروهای مشترک روسیه و بلاروس در دستور کار قرار دارد و این نیروها به منظور دستیابی به اهداف دفاع از دو کشور بلاروس و روسیه آمادگی دارند.

پیشتر در ۱۰ اکتبر، الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس از آغاز تأسیس یک گروه منطقه‌ای از نیروهای نظامی خبر داده بود.


11794790
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گمان گالوشچنکو، وزیر اسبق انرژی اوکراین که در پی رسوایی فساد استعفا داده بود، هنگام تلاش برای خروج از کشور بازداشت شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت بنگلادش در یک برنامه خداحافظی با مردم قبل از واگذاری قدرت به یک دولت منتخب از سمت خود کناره‌گیری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سازمان ملل طرح رژیم صهیونیستی برای ثبت اراضی کرانه باختری به عنوان دارایی این رژیم را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان تأکید کرد که رژیم صهیونیستی یک رژیم توسعه‌طلب است و فلسطین و کل منطقه را بدون استثنا می‌خواهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته ارتش رژیم صهیونیستی نظامیان این رژیم امروز یک عضو حزب‌الله را در جنوب لبنان هدف قرار دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین بار دیگر تأکید کرد که کشورش با اعطای امتیازات ارضی به روسیه موافقت نخواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کریس رایت از ورود شرکت‌های جدید آمریکایی به ونزوئلا در ماه‌های آینده خبر داد و گفت تولید نفت این کشور با همکاری واشنگتن افزایش خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پارلمان لبنان خواستار اعمال فشار بین‌المللی بر رژیم صهیونیستی برای توقف نقض مکرر توافق آتش‌بس نوامبر ۲۰۲۴ شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت کی‌یر استارمر تصمیم خود برای به تعویق انداختن انتخابات محلی در ۳۰ شورای انگلیس را لغو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حمله پهپادی به بازاری در کردفان شمالی در جنوب سودان دست کم ۲۸ نفر کشته شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است