بین‌الملل 00:04 - 05 بهمن 1401

وزیرخارجه روسیه وارد آنگولا شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه برای یک سفر کاری وارد کشورهای آفریقایی آنگولا شد.

دیپلمات ارشد روسیه در بدو ورود مورد استقبال «تته آنتونیو»، همتای آنگولایی خود قرار گرفت.

برنامه کاری سفر لاوروف به آفریقا شامل گفتگو با وزیر امور خارجه آنگولا و ژائو لورنکو رئیس جمهور آنگولا است. او همچنین در مراسم اهدای تاج گل بر روی تابوت اولین رئیس جمهور آنگولا و رهبر جنبش خلق برای آزادی آنگولا آنتونیو آگوستینیو نتو و دومین رئیس جمهور آنگولا خوزه ادواردو دوس سانتوس شرکت خواهد کرد.

لاوروف به عنوان بخشی از تور آفریقایی خود، قبلاً از آفریقای جنوبی و اسواتینی بازدید کرده بود.

ماه گذشته نیز، یروهای هوایی روسیه و بلاروس برگزاری رزمایش نظامی مشترکی را آغاز کردند. وزارت دفاع بلاروس با صدور بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد که پایگاه‌های نیروی هوایی ارتش، مناطق آموزشی و پدافند هوایی مینسک در این رزمایش شرکت دارند. هدف از رزمایش‌های مشترک میان دو کشور تقویت هماهنگی‌های رزمی و سازگاری عملیاتی فیمابین است.

در ادامه بیانیه وزارت دفاع بلاروس در این ارتباط آمده است: امروز رزمایش پرواز تاکتیکی مشترک میان یگان‌های هوانوردی نیروهای مسلح بلاروس و روسیه که بخشی از واحد هوانوردی گروه منطقه‌ای نیروهای نظامی هستند، آغاز شد.

در همین رابطه، وزارت دفاع بلاروس ماه گذشتته از آماده باش یگان‌های توپخانه ای این وزارت خانه در راستای عملیات مشترک نظامی با روسیه خبر داده بود.

وزارت دفاع بلاروس روز جمعه اعلام کرد که از امروز در چارچوب اقدامات مربوط به انسجام یگان مشترک گروه منطقه‌ای بلاروس و روسیه، یگان‌های توپخانه تیپ یازدهم مکانیزه، به صورت جداگانه برای انجام مأموریت‌های تعیین شده آماده هستند.

وزارت دفاع بلاروس همچنین پیش از این گزارش داده بود که اقدامات لازم در راستای تقویت گروه منطقه‌ای نیروهای مشترک روسیه و بلاروس در دستور کار قرار دارد و این نیروها به منظور دستیابی به اهداف دفاع از دو کشور بلاروس و روسیه آمادگی دارند.

پیشتر در ۱۰ اکتبر، الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس از آغاز تأسیس یک گروه منطقه‌ای از نیروهای نظامی خبر داده بود.


11794790
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام سازمان ملل می‌گوید برای اولین بار از سال ۲۰۲۳، یک هواپیمای حامل کمک‌های سازمان ملل در پایتخت سودان فرود آمده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام ایرانی روند مذاکرات با آمریکا را فشرده و جدی توصیف کرد و دستیابی به چارچوب توافق را در گرو جداسازی دقیق مسائل هسته‌ای از غیرهسته‌ای دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس به نقل از منابعی ادعا کرد که کوشنر و ویتکوف در نشست‌هایی مستقیم و غیرمستقیم، بیش از سه ساعت با عباس عراقچی در ژنو به گفت‌و‌گو نشستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع جهانی اقتصاد داووس، در پی افشای ایمیل‌های محرمانه و دیدار‌های دوجانبه با اپستین، رسما از سمت خود استعفا داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه آمریکایی ادعا می‌کند که آمریکا در گفت‌و‌گو‌های امروز در ژنو، درخواست برچیدن سه سایت هسته‌ای ایران را مطرح می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه با تشبیه جزیره اپستین به «جزیره آدم‌خواران»، از همدستی و سکوت ۲۰ ساله مقامات غربی در این خصوص پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان می‌گوید گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای در ژنو موقتا و برای استراحت مذاکره‌کنندگان پایان یافته و مجددا در ادامه امروز، از سر گرفته می‌شود. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه عمان اعلام کرد دو طرف در مذاکرات غیرمستقیم ژنو با میانجی‌گری مسقط، نسبت به ایده‌ها و راه‌حل‌های جدید برای دستیابی به توافقی عادلانه و پایدار درباره برنامه هسته‌ای ایران، انعطاف‌پذیری نشان داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک تایمز مدعی است ایران با تأکید بر حق خود در غنی‌سازی صلح‌آمیز، پیشنهادی شامل تعلیق فعالیت‌ها، حفظ سطحی از غنی‌سازی برای تحقیقات پزشکی و مشارکت در یک کنسرسیوم منطقه‌ای را روی میز گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با تأکید بر اهمیت موضوعات هسته‌ای در مذاکرات آتی صلح اوکراین، گفت موضع روسیه ثابت و تغییرناپذیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است