اقتصادی 13:23 - 25 آبان 1395
کرج-ایرنا- هیات 17 نفره تجاری و اقتصادی کشور کره جنوبی به سرپرستی چوی جووان رئیس اتاق بازرگانی استان هوآسانگ این کشور روز سه شنبه وارد البرز شد.

حضور هیات تجاری اقتصادی کره جنوبی  در البرز

مدیرامور بین‌الملل اتاق بازرگانی استان البرز در گفت وگو با خبرنگارایرنا افزود: این هیات تجاری با هدف بررسی راه های همکاری و توسعه روابط تجاری و اقتصادی مشترک به استان البرز سفر کرده است.

ریحانه حقیقی افزود: برگزاری نشست های تخصصی بین تجار و بازرگانان البرز و کره جنوبی و انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دو استان البرز و هوآسانگ از جمله برنامه های این هیات تجاری است.

وی اظهار کرد: این هیات تجاری و بازرگانی متشکل از مسئولان و کارشناسان شرکت های تولیدی صنعتی در زمینه های درب های مقاوم در برابر گلوله، ضد حریق، کشویی و فلزی، یخچال کامیون های ون، چاپ و رنگ ، سموم دفع نباتات ، بلندگو و دستگاه های صوتی، تولید محصولات خدماتی معلولان و سالمندان ، قطعات خودرو به مدت یک روز دراستان البرز حضور خواهند داشت.

وی خاطرنشان کرد: گسترش و تحکیم روابط بازرگانی، صنعتی، معدنی و کشاورزی با دنیای خارج مستلزم تقویت روابط بین المللی با سایر کشورها است که این مهم از جمله وظایف اتاق بازرگانی البرز است.

حقیقی تصریح کرد: تا‌کنون در فضای برجام هیات‌هایی از اکراین، بوسنی، ایتالیا، کرواسی، لهستان، فرانسه و استونی برای برقراری ارتباط تجاری و بازرگانی به استان البرز سفر کرده‌اند.

7411/ 6155خبرنگار: سیده فرناز مرتضوی ** انتشار دهنده : محمد عزیزپور


8348341
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام فعالان بخش خصوصی با اجرای اصلاح سیاست‌های ارزی شاهد کاهش سفته بازی و همچنین از بین رفتن انگیزه دریافت ارز برای مقاصد غیر تولیدی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» میدان مشترک نفتی آزادگان، با ظرفیت تولید روزانه ۶۰۰ هزار بشکه در حال حاضر به دلیل معطل شدن بانک‌ها در روند اجرا با کندی مواجه شده که بررسی‌ها از کاهش سهم ایران از این مخزن مشترک حکایت دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس کشاورزی گفت: با توجه به میزان تولید، واردات و موجودی شکر در کارخانه‌ها کمبودی در عرضه ماه رمضان نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از رشد مبادلات تجاری ایران و جمهوری آذربایجان به ۶۵۰ میلیون دلار و برنامه‌ریزی برای افزایش ترانزیت در بال غربی کریدور شمال–جنوب تا سقف ۱۵ میلیون تن تا سال ۲۰۳۰ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز چهارشنبه با ورود سامانه بارشی جدید به کشور شاهد افزایش بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شبکه بانکی از ابتدای سال جاری تا ۳ اسفند ماه، ۲۰۱.۵ هزارمیلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۶۰۰ هزار نفر از متقاضیان و ۴۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری به ۵۰۰ هزار نفر از متقاضیان پرداخت کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز چهارشنبه با ورود سامانه بارشی جدید به کشور شاهد افزایش بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی از تمرکز ویژه بر برنامه‌ریزی و ایجاد شهر‌های جدید ساحلی و مرزی همسو با جهت‌گیری‌های نوین آمایشی کشور خبر داد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان امور مالیاتی کشور، اعلام کرد که با اجرای موفق سامانه مودیان، سازمان امور مالیاتی برای اولین بار توانست در فاصله‌ای کمتر از شش ماه، ۸۰ هزار اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده مربوط به سال ۱۴۰۳ را قطعی کند که این امر یک رکورد محسوب ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر اقتصاد گفت: از زمان اجرای قانون هوشمند سازی مالیاتی تا به امروز ۱.۵ میلیارد صورت حساب الکترونیکی صادر شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است