اقتصادی 19:35 - 09 آذر 1403
هاشم امینی گفت: از مجموع ۱۰ هزار روستای هدف طرح آبرسانی تاکنون ۷ هزار و ۶۷ روستا از آب شرب پایدار بهره‌مند شده‌اند.

۵۳۳ روستا تا پایان سال از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند

عبدالکریم حسین‌زاده، معاون رئیس‌جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در دیدار با هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاکید بر اهمیت تامین آب روستا‌ها و مناطق محروم کشور، اولویت‌بندی پروژه‌های آبرسانی به روستا‌ها در مناطق مختلف کشور را ضروری دانست.

معاون رئیس‌جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در این دیدار از آمادگی این معاونت برای رفع چالش‌های پیش روی تامین پایدار آب روستا‌ها خبر داد.

طرح آبرسانی ۱۰ هزار روستا

هاشم امینی، مدیرعامل آبفای کشور نیز در این دیدار با معرفی طرح آبرسانی به روستا‌ها و ارائه گزارشی از وضعیت تامین پایدار آب این مناطق و تشریح چالش‌های آبرسانی روستایی، اظهار داشت: از ۱۰ هزار روستای هدف طرح آبرسانی، ۷ هزار و ۶۷ روستا تاکنون از آب شرب پایدار بهره‌مند شده‌اند که امیدواریم با حمایت‌های معاونت امور توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در تامین منابع مالی تا پایان سال این تعداد به ۷۶۰۰ روستا برسد.

امینی از پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی طرح آبرسانی به روستا‌های سراسر کشور خبر داد و گفت: با هزینه‌کرد بالغ بر ۲۴هزار میلیارد ریال و اجرای ۱۵هزار کیلومتر شبکه و خط انتقال، احداث ۴۳۰هزار متر مکعب مخزن، احداث و تجهیز ۵۰۰ واحد ایستگاه پمپاژ و ایجاد تاسیسات تامین آب به میزان ۱۰هزارو۶۰۰ لیتر در ثانیه، این طرح به لحاظ احجام کار دارای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.

رئیس هیات مدیره شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور پیگیری اختصاص اعتبارات ویژه برای اجرای طرح آبرسانی روستایی و ایجاد مشوق‌های قانونی برای جذب کمک‌های مالی بخش خصوصی و خیرین را از مهم‌ترین راهکار‌ها برای به سرانجام رساندن این طرح برشمرد.

به گفته مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از ابتدای امسال تاکنون تامین پایدار آب ۲۰۶۷ روستا انجام شده است.

منبع:  پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو


12121598
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بورس در نظر دارد مجوز پذیره‌نویسی ۳ صندوق سرمایه‌گذاری در شاخه کالایی فلزات صنعتی (نقره) را برای شرکت‌های سبدگردان بازده، سبدگردان توسعه فیروزه و سبدگردان هامرز صادر کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آزمایشگاه و مکانیک خاک گفت: بیش از ۸۴هزارکیلومتر از راه های کشور طی یکسال گذشته تصویربرداری شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن شرکت‌های سراسری و بزرگ‌مقیاس حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: ناوگان تجاری کشور در وضعیت نامطلوبی قرار دارند که در تلاش برای رفع این معضل هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: دو ایرلاین دولتی حدود ۷ همت بدهی به شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز دوشنبه ۲۴ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» میانگین زمان ترخیص کالا‌ها از تاریخ کوتاژ اداری تا صدور پروانه گمرکی در گمرکات کشور طی هفت‌ماهه سال‌جاری ۷ روز بوده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت گاز استان تهران از مصرف ۹۱ میلیون مترمکعب گاز در ۲۴ ساعت گذشته در این استان خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:۸۰ درصد فرودگاه‌های ما سالانه کمتر از یک میلیون مسافر دارند و سودده نیستند. 
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: تمامی نهاده‌های دامی که ارز ترجیحی به آنها تعلق می‌گیرد ظرف ۴۸ ساعت در سامانه بازارگاه بارگذاری شده و خرید‌ها انجام گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با ایجاد رکورد در بازار خرید و فروش مسکن قیمت اجاره وخرید فروش واحد‌های تجاری هم تحت تاثیر قرار گرفته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است