اقتصادی 19:35 - 09 آذر 1403
هاشم امینی گفت: از مجموع ۱۰ هزار روستای هدف طرح آبرسانی تاکنون ۷ هزار و ۶۷ روستا از آب شرب پایدار بهره‌مند شده‌اند.

۵۳۳ روستا تا پایان سال از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند

عبدالکریم حسین‌زاده، معاون رئیس‌جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در دیدار با هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاکید بر اهمیت تامین آب روستا‌ها و مناطق محروم کشور، اولویت‌بندی پروژه‌های آبرسانی به روستا‌ها در مناطق مختلف کشور را ضروری دانست.

معاون رئیس‌جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در این دیدار از آمادگی این معاونت برای رفع چالش‌های پیش روی تامین پایدار آب روستا‌ها خبر داد.

طرح آبرسانی ۱۰ هزار روستا

هاشم امینی، مدیرعامل آبفای کشور نیز در این دیدار با معرفی طرح آبرسانی به روستا‌ها و ارائه گزارشی از وضعیت تامین پایدار آب این مناطق و تشریح چالش‌های آبرسانی روستایی، اظهار داشت: از ۱۰ هزار روستای هدف طرح آبرسانی، ۷ هزار و ۶۷ روستا تاکنون از آب شرب پایدار بهره‌مند شده‌اند که امیدواریم با حمایت‌های معاونت امور توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در تامین منابع مالی تا پایان سال این تعداد به ۷۶۰۰ روستا برسد.

امینی از پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی طرح آبرسانی به روستا‌های سراسر کشور خبر داد و گفت: با هزینه‌کرد بالغ بر ۲۴هزار میلیارد ریال و اجرای ۱۵هزار کیلومتر شبکه و خط انتقال، احداث ۴۳۰هزار متر مکعب مخزن، احداث و تجهیز ۵۰۰ واحد ایستگاه پمپاژ و ایجاد تاسیسات تامین آب به میزان ۱۰هزارو۶۰۰ لیتر در ثانیه، این طرح به لحاظ احجام کار دارای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.

رئیس هیات مدیره شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور پیگیری اختصاص اعتبارات ویژه برای اجرای طرح آبرسانی روستایی و ایجاد مشوق‌های قانونی برای جذب کمک‌های مالی بخش خصوصی و خیرین را از مهم‌ترین راهکار‌ها برای به سرانجام رساندن این طرح برشمرد.

به گفته مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از ابتدای امسال تاکنون تامین پایدار آب ۲۰۶۷ روستا انجام شده است.

منبع:  پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو


12121598
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز سه‌شنبه با ورود سامانه بارشی جدید به کشور در غالب مناطق شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از اقدام حرفه‌ای کنترلر‌های مراقبت پرواز پس از ترکیدن لاستیک هواپیما یک شرکت هواپیمایی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تنها چند ساعت پیش از اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد ۲۲ آذر ماه شاهد شلوغ شدن برخی از پمپ بنزین‌ها هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تنها چند ساعت پیش از اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد ۲۲ آذر ماه شاهد شلوغ شدن برخی از پمپ بنزین‌ها هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز زلزله نگاری مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت:دلیل رخداد فروریزش زمین در این ناحیه احتمالا جریان آب در مجاری زیر سطحی مانند قنوات خشک و یا رگاب‌های طبیعی که معمولا بعد از بارندگی ها، موجب آب شستگی و توسعه حفرات زیرسطحی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران در خصوص بازار طلا و سکه نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست‌گذاری مسکن گفت: حذف ماده ۵۰ زمینه ساز افزایش معاملات غیر شفاف مسکن و ایجاد تورم در این بخش می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران در همایش تجاری ایران و قزاقستان با اشاره به سفر دکتر پزشکیان و هیات عالی‌رتبه به این کشور به این کشور، بر توسعه همکاری‌های همه جانبه و رسیدن به توافقات ارزشمند تجاری برای گسترش همکاری‌های اق...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پس از ۱۳ سال عملیات تملک و آزادسازی، شهررضا به‌صورت کامل انجام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است