اجتماعی 13:20 - 25 اسفند 1403
رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا از اجرای طرح عملیاتی این پلیس در راستای شناسایی و دستگیری مجرمان سایبری فعال در حوزه اسکیمر از ۱۵ اسفند تا پایان تعطیلات نوروزی خبر داد.

طرح پلیس فتا برای برخورد با جرائم کپی کارت‌های بانکی

باشگاه خبرنگاران جوان - همزمان با نزدیک شدن به ایام نوروز و افزایش خرید و سفر‌های نوروزی جرایم اسکمیر یا کپی کارت‌های بانکی در حال افزایش می‌باشد. سرهنگ رامین پاشایی رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا از اجرای طرح عملیاتی این پلیس در راستای شناسایی و دستگیری مجرمان سایبری فعال در حوزه اسکیمر (کپی کنندگان کارت‌های بانکی) از ۱۵ اسفند ماه سال جاری تا پایان تعطیلات نوروزی خبر داد و گفت: با توجه به تجربه ادوار گذشته همزمان با نزدیک شدن به پایان سال و با پیش فرض افزایش خرید‌ها و مسافرت‌های نوروزی یکی از ترفند‌های مجرمان سایبری کلاهبرداری در قالب فروشندگان سیار است.

وی ادامه داد: این افراد با حضور در سطح معابر عمومی درون و برون شهری و ارائه کالا و خدمات متنوع از جمله البسه و پوشاک، میوه، آجیل و…، مترصد کلاهبرداری از هموطنان با در اختیار قرار گرفتن کارت‌های بانکی و کپی آنها به منظور برداشت غیر مجاز وجه از حساب بانکی آنها می‌باشند.

وی افزود: از ۱۵ اسفند ماه سال جاری تاکنون ۴۴۰ کلاسه پرونده و شکوائیه قضائی مرتبط با جرایم حوزه اسیکمر به پلیس فتا ارجاع به منظور شناسایی مجرمین سایبری این حوزه، از ۱۵ اسفند ماه سال جاری تا پایان تعطیلات نوروزی گشت‌های فیزیکی پلیس فتا در سراسر کشور به صورت نامحسوس بر عملکرد فروشندگان نظارت خواهند کرد و تاکنون ۱۳ متهم به همراه ادله جرم دستگیر و به مرجع قضائی معرفی شده‌اند.

سرهنگ پاشایی به هموطنان توصیه کرد: حتی‌المقدور در هنگام خرید از فروشندگان سیار از پول نقد استفاده نمایند و به هیچ عنوان در هنگام خرید از فروشندگان سیار و فروشگاه‌ها، عابر بانک خود را در اختیار آنان قرار نداده و تمامی مراحل عملیات بانکی شامل کشیدن کارت درون دستگاه پز و وارد کردن رمز کارت را شخصاً انجام دهند و در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به همکاران ما در پلیس فتا گزارش دهند.


12167041
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سیصد و سی و پنجمین جلسه شورای عالی کار برای تعیین حداقل دستمزد ۱۴۰۴ جامعه کارگری برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: ملت و دولت، امنیت و استقلال کشور را نخواهند فروخت/ نظام در دام شیطان بزرگ آمریکا نخواهد افتاد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کمیته امداد گفت: امروز افراد تحت پوشش کمیته امداد در استان تهران از نظر بعد خانوار به ۷۸ هزار و ۴۶۰ خانوار رسیده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زاکانی گفت: هر راننده تاکسی یک میلیارد و دویست میلیون وام صفر درصد می‌گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، خبر تعطیلی خانه اندیشمندان را تکذیب کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد برکت از رسیدگی به معیشت خانواده‌های کم‌درآمد و محروم در ایام ماه رمضان و در آستانه نوروز به ارزش نزدیک به ٢٠٠ میلیارد تومان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران از افتتاح سه ایستگاه شارژ برقی خبر داد که هر یک از آنها با روش‌های مختلف تأمین انرژی کار می‌کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۶۸۲ هزار و ۹۰۵ فقره پرونده به شعب سازمان تعزیرات حکومتی وارد شده است که ۶۶۵ هزار مورد مختومه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با بیان اینکه مزیت اصلی استان تهران، درآمد‌های مالیاتی است که بیش از ۵۰ درصد مالیات‌های کشور از اینجا تأمین می‌شود،
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عملیات احداث میدانگاه تجریش در مجاورت حرم امامزاده صالح علیه السلام با اجرای فاز نهایی به اتمام رسید و فضایی یکپارچه و منسجم شکل گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است