اقتصادی 12:17 - 11 مرداد 1403
مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت گفت: هم‌اکنون ۱۹ هزار دستگاه خودرو در گمرکات موجود است و ۴۳ هزار دستگاه خودروی در حال حمل داریم.

۱۹ هزار خودرو در گمرکات موجود است

مهرداد خسروی مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت اظهار کرد: بعد از ابلاغیه‌ی مصوبه‌ی واردات خودرو که به وزارت صمت صورت گرفت زیرساخت‌های لازم را ایجاد کردیم. با توجه به ثبت سفارشات که بیش از ۹۰ هزار دستگاه بود، در سال ۱۴۰۲ واردات حدود ۱۱ هزار و ۱۲۲ دستگاه خودرو انجام شده و در چهار ماهه امسال نیز حدوداً ۱۰ هزار دستگاه وارد کشور شده است.

وی افزود: هم اکنون ۱۹ هزار دستگاه خودرو در گمرکات موجود است. ۴۳ هزار دستگاه خودرو نیز در مناطق و در حال حمل داریم که مجموعاً ۸۲ هزار و ۳۶۵ دستگاه تحت واردات و در گمرکات و در حال حمل هستند.

مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت با بیان اینکه ابلاغیه خودروهای کار کرده به تازگی انجام شده است، گفت: ما بر اساس تکالیفی که وجود دارد چارچوب‌ها را مشخص می‌کنیم و جلسه ماده ۲ نیز با همکاری سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد باید برگزار شود و به نتایج خوبی هم خواهیم رسید.

منبع: مهر


12078721
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تصور کنید در خیابان‌های سنگ‌فرش‌شده تفلیس قدم می‌زنید؛ شهری که در ۲ سوی رودخانه کورا گسترده شده و ترکیبی از معماری اروپایی و آسیایی و حال‌وهوای قفقازی را در خود جای داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توانیر گفت: از صنایع انرژی‌بر خواست به تکلیف خود بر اساس ماده ۴ قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ­مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: برای جایگزینی موتورسیکت‌های فرسوده با موتورسیکت‌های برقی، تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی و با موتور سیکلت‌های بنزینی تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی تخصیص می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: اجرای طرح مالیات بر سوداگری نقش بسیار موثری در کاهش سفته‌بازی و بازگرداندن نقدینگی به مسیر طبیعی تولید دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدنی زاده با تاکید بر اینکه برای حل مشکلات دانشگاه‌ها چاره‌ای جز استقلال مالی و تقویت ارتباط آنها با صنعت نداریم، گفت: نظام مالی دانشگاه به اصلاح نیاز دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شبکه بانکی طی هفت ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ مبلغ ۵ هزار و ۴۶۹ همت تسهیلات پرداخت کرده است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ یک هزار و ۷۲۴ همت معادل ۴۶.۱ درصد افزایش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت ساخت گفت: مجموع پیشرفت زیرسازی راه‌آهن چابهار_ زاهدان به ۹۵ درصد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از ترانزیت حدود ۱۱ میلیون تن کالا از مرزهای زمینی کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه گفت:طی هفته‌های اخیر با توقف صادرات و تولید انبوه، کمبودی در عرضه گل روز مادر نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور گفت: بنابر آمار اعلامی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ۷۰ درصد اراضی کشاورزی سنددار شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است