اقتصادی 12:17 - 11 مرداد 1403
مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت گفت: هم‌اکنون ۱۹ هزار دستگاه خودرو در گمرکات موجود است و ۴۳ هزار دستگاه خودروی در حال حمل داریم.

۱۹ هزار خودرو در گمرکات موجود است

مهرداد خسروی مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت اظهار کرد: بعد از ابلاغیه‌ی مصوبه‌ی واردات خودرو که به وزارت صمت صورت گرفت زیرساخت‌های لازم را ایجاد کردیم. با توجه به ثبت سفارشات که بیش از ۹۰ هزار دستگاه بود، در سال ۱۴۰۲ واردات حدود ۱۱ هزار و ۱۲۲ دستگاه خودرو انجام شده و در چهار ماهه امسال نیز حدوداً ۱۰ هزار دستگاه وارد کشور شده است.

وی افزود: هم اکنون ۱۹ هزار دستگاه خودرو در گمرکات موجود است. ۴۳ هزار دستگاه خودرو نیز در مناطق و در حال حمل داریم که مجموعاً ۸۲ هزار و ۳۶۵ دستگاه تحت واردات و در گمرکات و در حال حمل هستند.

مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت با بیان اینکه ابلاغیه خودروهای کار کرده به تازگی انجام شده است، گفت: ما بر اساس تکالیفی که وجود دارد چارچوب‌ها را مشخص می‌کنیم و جلسه ماده ۲ نیز با همکاری سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد باید برگزار شود و به نتایج خوبی هم خواهیم رسید.

منبع: مهر


12078721
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توانیر اعلام کرد با مشارکت شهرک‌های صنعتی در تامین تجهیزات و اجرای برنامه کنترل پذیری، روش‌های محدودسازی مصرف (در محدوده مجاز)، جایگزین قطعی بار صنایع در تابستان می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه‌ای با حضور وزیر نیرو و جمعی از مدیران ارشد صنعت برق، برنامه ۱۴ مگاپروژه (۲) برای عبور ایمن از اوج بار تابستان ۱۴۰۵ تشریح شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: فردا (پنجشنبه) در برخی مناطق جنوب غرب و جنوب شاهد خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: از ابتدای راه‌اندازی صنعت سی‌ان‌جی در کشور، ۷۵ میلیارد دلار در مصرف بنزین صرفه‌جویی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در این مقاله، با بررسی دقیق عوامل موثر، از روند جهانی طلا گرفته تا تحولات داخلی و منطقه‌ای، پیش‌بینی‌های مبتنی بر شواهد ارائه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ممنوعیت تردد خودرو‌ها در روز‌های پایانی هفته در محورهای شمالی از امروز شروع و تا هفته آینده ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو انجمن سازه‌های فولادی گفت: استفاده از سازه‌های فولادی نقش بسیار موثری در کاهش مصرف آب و صرفه‌جویی تا ۱۰ میلیون لیتر آب را دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف از سوی دستگاه‌های نظارتی تایید شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با اشاره به عدم کاهش فروش نفت گفت: مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف از سوی دستگاه‌های نظارتی تایید شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با اشاره به عدم کاهش فروش نفت گفت: مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف از سوی دستگاه‌های نظارتی تایید شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است