وبگردی 17:00 - 08 اسفند 1402
باشگاه خبرنگاران

رازی که سر به مهر نماند

فضای افکار عمومی جهان به واسطه هوچی‌گری‌ها و سلطه رسانه‌ای غرب این روز‌ها معطوف به اوکراین شده است.

رازی که سر به مهر نماند

قاسم غفوری در یادداشتی  نوشت: رویکرد به اصطلاح ابرقهرمان سازی از افرادی همچون زلنسکی که ۲۰ درصد از خاک اوکراین را بر باد داده و حامیان اروپایی و آمریکایی آن در حالی صورت می‌گیرد که پنج ماه است که ساکنان غزه در بدترین شرایط انسانی زیر آتش رژیم اشغالگر گرفتار نسل کشی هستند.

آنچه در میان این اخبار و پردازش‌ها، از سوی نهاد‌های بین‌المللی مطرح و البته توسط رسانه‌های غربی به حاشیه رانده شد مربوط به سوریه است. سازمان منع تسلیحات شیمیایی به تازگی افشا کرده بر اساس دلایلی متقن گروه تروریستی داعش عامل حمله شیمیایی سال ۲۰۱۵ در شهر مارع در نزدیکی حلب بوده است. تیم شناسایی و تحقیقات این سازمان در گزارشی به این جمع‌بندی رسید که یگان‌هایی از داعش عامل حمله با گاز خردل به چندین منطقه در سراسر این شهر در روز نخست سپتامبر سال ۲۰۱۵ بوده است. سازمان مذکور گفته است: هیچ سازمان دیگری از ابزارها، انگیزه‌ها و توانمندی‌های لازم برای استفاده از گاز خردل به عنوان بخشی از حمله به مارع در ۱ سپتامبر ۲۰۱۵ برخوردار نبوده است.

این اعتراف در حالی افشاگر سال‌ها دروغ پردازی غربی‌ها در قبال سوریه و متحدانش است که دروغ پردازی‌ها و اتهام‌زنی‌های واهی شیمیایی صرفا علیه نظام سوریه نبوده است بلکه آمریکا در گذشته نیز بار‌ها این حربه را علیه سایر کشور‌ها به کاربرده و به این بهانه نیز اشغالگری و جنایت ضد بشری خود را توجیه کرده‌اند. نمود عینی این رفتار را در ادعا‌های آن‌ها در قبال عراق می‌توان مشاهده کرد که به اذعان کالین پاول وزیر خارجه وقت آمریکا، جرج بوش در کنار تونی بلر نخست وزیر انگلیس با دروغ سلاح شیمیایی صدام و حتی بدون مجوز سازمان ملل، اشغال عراق و کشتار در این کشور را رقم زد. جنگ افروزی که میلیون‌ها آواره و صد‌ها هزار بیمار سرطانی و کودک ناقص الخلقه به دلیل استفاده این کشور‌ها از تسلیحات آغشته به اورانیوم برجای گذاشت و عاملان نه تنها مجازات نشدند بلکه بلر از ملکه انگلیس نشان شوالیه گرفت.

نکته مهم آنکه افشای حقیقت دروغین بودن ادعای آمریکا مبنی بر استفاده سوریه از سلاح شیمیایی، بار دیگر ماهیت حقیقی ادعا‌ها و هوچی‌گری‌های آمریکا و شرکای غربی‌اش در باب فعالیت‌های هسته‌ای ایران را آشکار و تهی بودن آن را آشکارتر می‌سازد. به اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران بیشتری بازرسی‌ها و همکاری‌ها با آژانس را داشته است حال آنکه آمریکایی‌ها در چارچوب فشار بر ایران و پیگیری اهداف جاه طلبانه و زیاده خواهانه خویش، از پذیرش ماهیت تماما صلح امیز فعالیت‌های هسته‌ای ایران خودداری و همچنان به دو دهه دروغ پردازی ادامه می‌دهند و حتی به اعمال تحریم‌ها علیه ایران پرداخته‌اند. تحریم‌هایی که به اذعان خانم دوهان نماینده ویژه سازمان ملل در امور قهری یک جانبه، مغایر با تمام قوانین بین‌المللی و بشر دوستانه و جنایت علیه بشریت بوده و عاملان و آمران باید بازخواست و تمامی تحریم‌ها لغو گردند.

رویکرد‌های دروغ پردازانه‌ای که این روز‌ها همزمان با سالگرد جنگ اوکراین دوباره تکرار شده چنانکه جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا مدعی شده است: «در پاسخ به حمایت مداوم ایران از جنگ بی رحمانه روسیه، در روز‌های آینده تحریم‌های بیشتری را علیه ایران اعمال خواهیم کرد و در صورت فروش موشک‌های بالستیک ایران به روسیه، آماده‌ایم بیشتر از این پیش برویم.» وی مدعی شده است که «ایران بلاعوض به روسیه کمک نمی‌کند. روسیه در ازای کمک‌های ایران، همکاری دفاعی بی‌سابقه‌ای را به تهران ارائه کرده است؛ بنابراین در مجموع ایران به دنبال میلیارد‌ها دلار تجهیزات نظامی از روسیه است». در تکمیل این ادعا رویترز روز چهارشنبه به نقل از شش منبع مدعی شد که «ایران شمار زیادی موشک‌های قدرتمند بالستیک زمین به زمین را به روسیه فرستاده است». همچنین وزارت دادگستری آمریکا مدعی شد «چهار تبعه خارجی را در ارتباط با یک کشتی که ادعا شده حامل تسلیحات ساخت ایران بوده، بازداشت و تحت پیگرد قرار داده است.»

این دروغ‌پردازی‌ها برگرفته از وضعیت بحرانی سران آمریکا از جمله بایدن است که برای فرار از باتلاق شکست انتخاباتی به هر ریسمان پوسیده‌ای چنگ می‌زند حال آنکه روند تحولات تا به امروز از بحرانی‌تر شدن وضعیت او در این باتلاق حکایت دارد.

منبع: روزنامه سیاست روز


12034218
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در دنیایی که تصویر همیشه در حال قضاوت شدن است، شبکه‌های اجتماعی نقش مهمی در شکل‌گیری هویت زنان بازی می‌کنند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» گروه‌های تفحص شهدا در شرق دجله پیکر مطهر شهیدی را کشف کردند که قمقمه‌اش بعد از ۴۰ سال هنوز پر از آب است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که ویدئو‌های تازه از اجرا‌های گوگوش نشان از افت محسوس توان خوانندگی او دارد، این خواننده در اظهاراتی تازه مدعی شده ادامه فعالیت هنری‌اش را مشروط به «پایان جمهوری اسلامی» می‌کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» کودک امروز از همان سال‌های نخست، با دنیایی بزرگتر از اتاقش روبه‌روست؛ دنیای دیجیتال. دنیایی که یک بازی می‌تواند سکوی رشد باشد یا دام اعتیاد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» با فرارسیدن روز دانشجو و ۱۶ آذر نگاهی اجمالی به تاریخ شکل‌گیری دانشگاه در ایران از دوران صفویه گرفته تا تاریخ معاصر انداختیم.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۶ آذر ۱۳۳۲، هم‌زمان با سفر نیکسون به تهران، دانشگاه تهران به خون دانشجویان آغشته شد روزی که سه دانشجو به شهادت رسیده و مصطفی چمران سال‌ها بعد نیز صدای رگبار و سکوت هولناک آن را از یاد نبرد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه‌ جدیدی نشان می‌دهد حوالی ۷۵ سالگی بدن دیگر به راحتی از بیماری‌ها یا آسیب‌ها بهبود نمی‌یابد و خطر ضعف و مشکلات جدی سلامت افزایش می‌یابد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» طبق گزارش جدید سرویس نظارت جوی کوپرنیک (CAMS) اتحادیه اروپا، سوراخ لایه اوزون بر فراز قطب جنوب در سال ۲۰۲۵، کوچک‌ترین و کوتاه‌مدت‌ترین حفره‌ای بوده که از سال ۲۰۱۹ تاکنون مشاهده شده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس داده‌های جدید مراکز کنترل و پیشگیری ایالات متحده، شهر نیواورلئانز در ایالت لوئیزیانا، خطرناک‌ترین شهر آمریکا از نظر قتل شناخته شده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» غذای تهران قدیم را باید به دوران قبل از گوجه‌فرنگی و بعد از آن تقسیم کرد، زمانی که دوست‌محمدخان معیرالممالک بعد از سفر فرنگستان بذر گوجه‌فرنگی را به تهران آورد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است