اقتصادی 12:39 - 11 آذر 1401

ارائه سهام عدالت به جاماندگان/ ارزش ۸۰۰ هزار میلیاردی سهام عدالت

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی قوامی در یک گفت و گوی رادیویی اظهار کرد: ارزش اسمی سهام عدالت در تاریخی که واگذار شد حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان بود اما به نرخ روز الان بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار میلیارد تومان است.

معاون امور حقوقی و مجلس وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: در حال حاضر هر سهام عدالت که با قیمت یک میلیون تومان واگذار شده بود حداقل ۲۰ میلیون تومان ارزش دارد و ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی هم الان تقریباً بین ۸ تا ۱۰ میلیون تومان است.

قوامی گفت: ما در حال حاضر از طریق سازمان خصوصی سازی در تلاشیم که جاماندگان سهام عدالت نیز بتوانند سهام عدالت خود را دریافت کنند.

وی در رابطه با نقش تعاون در اقتصاد ایران اظهار کرد: بخش تعاون یکی از بخش‌های مهم اقتصاد ایران است و تلاش می‌شود که سهم بخش تعاون در اقتصاد افزایش پیدا کند.

این مقام مسئول به ساماندهی شرکت‌های تعاونی سهام عدالت اشاره کرد و افزود: یکی از اتفاقات خوبی که در سال‌های اخیر افتاد، تعاونی‌های سهام عدالت بود که شرکت‌های تعاونی آن‌ها در شهرستان‌ها و استان‌ها تشکیل شد. سهام عدالت در قالب این شرکت‌های تعاونی به حدود ۶ دهک از جمعیت کشور داده شد و هم اکنون نزدیک ۴۹ میلیون نفر و عمدتاً از دهک‌های پایین جامعه سهامدار این شرکت‌های تعاونی سهام عدالت هستند. پوی با بیان اینکه مدل واگذاری‌ها در سال‌های اخیر تغییر ماهیتی پیدا کرده تا گروه‌های هدف بیشتری را در برگیرد، تاکید کرد: تلاش وزارت اقتصاد بر این است که اصل قانون اساسی تحقق پیدا کند تا اقتصاد در سه بخش دولتی، خصوصی و تعاونی اداره شود.


11753258
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در کلان‌شهرها تا اواسط هفته شاهد غلظت آلاینده‌های جوی و آلودگی هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: بسیاری از دارایی‌های ارزشمند بانک آینده مشتری دارند و هرکدام از این دارایی‌ها روش فروش و ارزش‌گذاری خاص خود را می‌طلبند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: برنامه‌ام این است که ظرف یک الی دو ماه آینده تکلیف سهام عدالت و جاماندگان را مشخص کنم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت: طرح جوانی جمعیت الگوی تولد فرزند سوم و بالاتر را از ۱۸ درصد به حدود ۲۷ درصد افزایش دهند، که نشان‌دهنده ۵۰ درصد رشد در این زمینه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت: طرح جوانی جمعیت الگوی تولد فرزند سوم و بالاتر را از ۱۸ درصد به حدود ۲۷ درصد افزایش دهند، که نشان‌دهنده ۵۰ درصد رشد در این زمینه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: علی رغم وعده مسئولان مبنی بر آنکه نهاده در بنادر شمال و جنوب موجود است، اما کماکان با کمبود نهاده در واحد‌ها رو‌به‌رو هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۱ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۱ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: اگر برنج پاکستانی در شبکه توزیع اصناف قرار بگیرد، نوسانات بازار فروکش می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای نخستین بار پرواز‌های منظم تجاری به شارجه امارات از پنج شهر تهران، قشم، لار، بندرعباس و اهواز از ۱۷ آذر ماه از طریق شرکت هواپیمایی داخلی انجام خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است