اقتصادی 08:32 - 31 خرداد 1403
کارشناس بازار سرمایه گفت: نرخ اخزا به ۳۰.۰۷ درصد رسید که پایین‌ترین نرخ در سال ۱۴۰۳ است.

ریسک نرخ اخزا از سر بازار سرمایه برداشته شد؟

رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: این هفته نیز بازار با دامنه نوسان ۲٪ پیگیری شد، بورس همچنان با خروج پول حقیقی همراه بود. تلاش بازارساز برای حمایت و جمع آوری صف فروش سهم‌های شاخص ساز و بزرگ ادامه داشت، اما کلیت دست برتر با عرضه‌ها بود. هرچندروز کاری آخر خرداد و روز پایانی بهار نسبتا سبز و متعادل به پایان رسید.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه بیان کرد: صندوق‌های اهرمی، گروه پالایش و خودرویی‌ها لیدر‌های جهت دهنده برای بهبود شرایط بازار در آخرین روز کاری بودند و خسته و امیدوار به پایان بهار اومدیم. بازار به حالت انتظار فرو رفته و به نظر تا بعد از انتخابات و وجود عزمی برای ایجاد تغییر در شرایط، بازار همراه با نوسانات جزئی ادامه داشته باشد.

او می‌گوید: با توجه به محدودیت دامنه نوسان سهام و تداوم ابهامات از روند اصلی بازار، نوسان گیران ترجیح می‌دهند سراغ گزینه‌های زودبازده مانند صندوق‌های اهرمی و سایر صندوق‌ها بروند. سازمان بورس اعلام کرد دامنه نوسان سهام از فردای انتخابات ریاست جمهوری به مثبت و منفی ۶ درصد تغییر پیدا خواهد. همچنین این هفته بلوک ۸.۹ درصدی وتجارت در قیمت پایه ۱۸۹ تومان برای هر سهم معامله شد. بانک آینده در گزارش سال ۱۴۰۲ زیان انباشته شرکت به ۳۱۸ همت رسیده است. شرکت‌های ایران خودرو و سایپا تا تیرماه سال ۱۴۰۴ فرصت دارند تا از شمولیت ماده ۱۴۱ لایحه اصلاحی قانون تجارت خارج شوند تا دیگر مشمول لغو پذیرش نشوند. دلار نیما بازهم رشد داشت و به ۴۲,۸۰۹ رسید گرچه در این برهه توجهی به آن نمی‌شود همچنین نرخ اخزا به ۳۰.۰۷ درصد رسید که پایین‌ترین نرخ در سال ۱۴۰۳ است و این یعنی یکی از ریسک‌های مهم ازسر بازار برداشته شد.

گفتنی است، اسناد خزانه اسلامی یا همان اخزا نوعی اوراق بهادار است که به‌منظور تأمین مالی منتشر می‌شود.

خبرنگار: کیمیا قلی‌پور


12065325
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواپیمایی کشوری از معرفی دو وب‌سایت فاقد مجوز فعالیت به معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ویژه فرودگاه‌های استان تهران با هدف صدور دستور انسداد خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد مصوبه هیأت مقررات‌زُدایی در خصوص حذف الزام شهرداری‌ها نسبت به دریافت مجوز از سوی شرکت‌های پخش کالا برای فعالیت در سطح شهر را ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته شاهد بارش باران در بسیاری از نقاط کشور به ویژه شهر‌های شمالی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته شاهد بارش باران در بسیاری از نقاط کشور به ویژه شهر‌های شمالی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: این هفته با ورود موج جدید سرما به کشور صرف گاز در بخش‌های خانگی و تجاری ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون مترمکعب افزایش خواهد یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری در دوره سرد سال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت:ایران کشوری سهل، ارزان و امن با جایگاه جغرافیایی ویژه است، اما این‌ها دلیل نمی‌شود که تکمیل کریدورهای خود را پیگیری نکنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق تهران گفت:هزینه‌های بالای لجستیک که تا ۲ برابر متوسط هزینه‌های جهانی است، انگیزه‌های بخش خصوصی را کاهش داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت و وزیر راه و شهرسازی درباره مسائل روز حوزه انرژی، زیرساخت‌های حمل‌ونقل و پروژه‌های مشترک بین دو وزارتخانه گفت‌و‌گو و تبادل‌نظر کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای سال جاری تا ۱۸ آذرماه در مجموع ۴۱ میلیارد و ۳۳۴ میلیون دلار برای نیاز‌های مختلف وارداتی کشور توسط بانک مرکزی تأمین ارز انجام شده است که بیش از ۳۰ میلیارد دلار مربوط به صنایع است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است