اقتصادی 08:32 - 31 خرداد 1403
کارشناس بازار سرمایه گفت: نرخ اخزا به ۳۰.۰۷ درصد رسید که پایین‌ترین نرخ در سال ۱۴۰۳ است.

ریسک نرخ اخزا از سر بازار سرمایه برداشته شد؟

رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: این هفته نیز بازار با دامنه نوسان ۲٪ پیگیری شد، بورس همچنان با خروج پول حقیقی همراه بود. تلاش بازارساز برای حمایت و جمع آوری صف فروش سهم‌های شاخص ساز و بزرگ ادامه داشت، اما کلیت دست برتر با عرضه‌ها بود. هرچندروز کاری آخر خرداد و روز پایانی بهار نسبتا سبز و متعادل به پایان رسید.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه بیان کرد: صندوق‌های اهرمی، گروه پالایش و خودرویی‌ها لیدر‌های جهت دهنده برای بهبود شرایط بازار در آخرین روز کاری بودند و خسته و امیدوار به پایان بهار اومدیم. بازار به حالت انتظار فرو رفته و به نظر تا بعد از انتخابات و وجود عزمی برای ایجاد تغییر در شرایط، بازار همراه با نوسانات جزئی ادامه داشته باشد.

او می‌گوید: با توجه به محدودیت دامنه نوسان سهام و تداوم ابهامات از روند اصلی بازار، نوسان گیران ترجیح می‌دهند سراغ گزینه‌های زودبازده مانند صندوق‌های اهرمی و سایر صندوق‌ها بروند. سازمان بورس اعلام کرد دامنه نوسان سهام از فردای انتخابات ریاست جمهوری به مثبت و منفی ۶ درصد تغییر پیدا خواهد. همچنین این هفته بلوک ۸.۹ درصدی وتجارت در قیمت پایه ۱۸۹ تومان برای هر سهم معامله شد. بانک آینده در گزارش سال ۱۴۰۲ زیان انباشته شرکت به ۳۱۸ همت رسیده است. شرکت‌های ایران خودرو و سایپا تا تیرماه سال ۱۴۰۴ فرصت دارند تا از شمولیت ماده ۱۴۱ لایحه اصلاحی قانون تجارت خارج شوند تا دیگر مشمول لغو پذیرش نشوند. دلار نیما بازهم رشد داشت و به ۴۲,۸۰۹ رسید گرچه در این برهه توجهی به آن نمی‌شود همچنین نرخ اخزا به ۳۰.۰۷ درصد رسید که پایین‌ترین نرخ در سال ۱۴۰۳ است و این یعنی یکی از ریسک‌های مهم ازسر بازار برداشته شد.

گفتنی است، اسناد خزانه اسلامی یا همان اخزا نوعی اوراق بهادار است که به‌منظور تأمین مالی منتشر می‌شود.

خبرنگار: کیمیا قلی‌پور


12065325
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بهره‌برداری کامل از تونل البرز در قطعه دوم آزادراه تهران _ شمال تا پایان سال ۱۴۰۶ انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بهره‌برداری کامل از تونل البرز در قطعه دوم آزادراه تهران _ شمال تا پایان سال ۱۴۰۶ انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آتش سوزی عصر امروز نیروگاه طرشت به دلیل عدم رعایت مسایل ایمنی از سوی جمع آوری برج خنک کن قدیمی به وقوع پیوست که در کمتر از ده دقیقه مهار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: راه‌آهن میانه ـ اردبیل، ۱۴ اسفند به صورت کامل با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:از روز شنبه سامانه بارشی جدید وارد کشور شده و در نیمه غربی کشور بارش پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: راه‌آهن میانه ـ اردبیل، ۱۴ اسفند به صورت کامل با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: راه‌آهن میانه ـ اردبیل، ۱۴ اسفند به صورت کامل با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت ساخت گفت:قرارداد پروژه برقی سازی تهران _قم _ اصفهان موجود است و شرایط لازم برای آغاز کار فراهم شده است. در حال حاضر، موضوعاتی مانند فاینانس و تأمین مالی مطرح هستند که نیاز به بررسی و تصمیم‌گیری در سطح کلان دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پانزدهمین دوره کارآموزی اپراتور اول از ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ آغاز شده و علاقه‌مندان می‌توانند تا پایان روز جمعه یکم اسفندماه ۱۴۰۴ برای ثبت‌نام در این دوره اقدام کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است