اقتصادی 16:48 - 16 آذر 1403
­مدیر طرح واردات خودرو وزارت صمت گفت: ثبت سفارش خودروی جانبازی، تا پایان آذرماه افزایش ۱۰ برابری خواهد داشت.

واردات خودروی جانبازان سرعت گرفت؛ افزایش ۱۰ برابری ثبت سفارش

به نقل از وزارت صمت؛ مهدی ضیغمی - مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت - با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از پرونده‌های ایجاد شده در سامانه شخصی جانبازان، تبدیل به ثبت سفارش شده است، افزود: ۶۰۰۰ پرونده خودروی جانبازی تعیین تکلیف و تعداد قابل توجهی از این خودرو‌ها وارد کشور شده است.

وی گفت: در حال حاضر با ورود خودروی جانبازان به گمرکات کشور، فرآیند‌های ترخیص از جمله تاییدیه استاندارد، محیط زیست و سایر موارد در حال انجام است.

مدیر طرح واردات خودرو وزارت صمت گفت: اختلال سامانه جانبازان در ثبت سفارش شخصی و شرکتی کاملا برطرف شده و درحال حاضر ثبت سفارش از طریق شرکت‌ها نیز آغاز شده است.

ضیغمی با اشاره به اینکه شرکت‌ها از هفته آینده اقدام به وارد کردن خودرو به بنادر و گمرکات کشور می‌کنند، اضافه کرد: امیدواریم تعداد قابل توجهی از خودرو‌های جانبازان تا پایان آذرماه وارد کشور شود.

وزارت صمت با ایجاد تمهیدات لازم و تعامل با دستگاه‌های متولی ورود خودروی جانبازان را سرعت بخشیده و این روند در هفته آتی از ۶۰۰ مورد به حداقل ۶۰۰۰ ثبت سفارش، افزایش خواهد یافت.


12124296
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی گفت: امسال از ۱۰ آبان ۱۴۰۴، باروری ابر‌ها را آغاز کردیم، اما سامانه‌های بارشی چندانی در این مدت وجود نداشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: برای حفاظت از نوار جنوبی و مبارزه در سطح حداقل ۱۰۰ هزارهکتار علیه ملخ صحرایی نیازمند ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان ملی زمین و مسکن گفت:مراحل واگذاری ۷۷ هزار واحد به صورت قطعی انجام شده و به خانواده‌های مشمول قانون به صورت رایگان این واحدها واگذارشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز مدیریت ریسک و تدوین مقررات بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران از طراحی نظام پیش هشدار در صنعت بیمه کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: امروز شاهد افزایش ۱۸ درصدی ناوگان با اضافه شدن ۳۲ فروند هواپیمای مسافربری و فعال بودن ۲۰۹ فروند هواپیما در خدمت‌رسانی به مردمدر سراسر کشور هستیم
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» براساس مصوبه هئیت دولت ۵۰ دستگاه از خودروهای خارجی با عمر حداکثر پنج سال که در اختیار نمایندگی‌های کشور در خارج هستند، می‌تواند به نام وزارت امور خارجه منتقل شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: با توجه به افزایش هزینه ها، آینده روشنی پیش روی تولید تخم مرغ نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت:صورت‌حساب الکترونیک، با ایجاد ثبات در محاسبه مالیات، شفافیت در زنجیره معاملات و جلوگیری از رد اعتبار مالیات بر ارزش افزوده فاکتور‌های مودیان، نقش مهمی در کاهش نااطمینانی دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: طبق هدف گذاری صورت گرفته در دهه فجر حدود ۴۰۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید به بهره برداری خواهد رسید‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت:تنها ۱۸ درصد بارهای معدنی تحت پوشش بارنامه قرار دارند و ۲۲ درصد از معدن کشور تحت پوشش بارنامه هستند که به دنبال پوشش ۱۰۰ درصدی آنها هستیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است