سیاسی 23:26 - 15 آذر 1403
رئیس‌جمهور پزشکیان شامگاه پنجشنبه با برقراری تماس تلفنی با استاندار خوزستان آخرین وضعیت مناطق زلزله زده گلگیر، مسجدسلیمان و هفتکل را جویا شد.

رئیس‌جمهور وضعیت زلزله‌زدگان خوزستان را جویا شد

مسعود پزشکیان در این تماس تلفنی با موالی زاده استاندار خوزستان، ضمن پیگیری خسارات وارد شده به مناطق زلزله زده به ویژه منطقه گلگیر از توابع شهرستان مسجدسلیمان، جزئیات رسیدگی به آسیب دیدگان و اسکان موقت آنها را پیگیری کرد.

رئیس‌جمهور همچنین دستورات لازم به منظور تسریع در خدمات رسانی به زلزله زدگان را ابلاغ کرد.

پزشکیان همچنین اعلام کرد که دولت همه امکانات خود را برای حمایت از مردم زلزله‌زده به کار خواهد گرفت و تمام تلاش خود را برای جبران خسارات و فراهم کردن آرامش و آسایش مردم انجام می‌دهد.

پزشکیان همچنین دستورات ویژه‌ای را برای تسریع در امدادرسانی و تأمین نیاز‌های ضروری مردم صادر کرد و خاطرنشان کرد: تمام نهاد‌های دولتی موظف به پیگیری دقیق و فوری شرایط هستند تا مردم منطقه بتوانند در سریع‌ترین زمان ممکن به زندگی عادی خود بازگردند.

استاندار خوزستان نیز در این تماس تلفنی ضمن ارائه گزارشی از امداد رسانی و خدمات رسانی به زلزله زدگان گفت: همه اقدامات لازم برای کمک به مردم منطقه در حال انجام است و نیرو‌های امدادی در محل حادثه حاضر شده‌اند.

صبح امروز زلزله‌ای نسبتاً شدید در منطقه گلگیر در شهرستان مسجد سلیمان به وقوع پیوست که خساراتی به منازل و زیرساخت‌های شهری و روستایی وارد کرد. در پی این حادثه، تعدادی از ساکنین آسیب دیده و برخی ساختمان‌ها تخریب شدند.

در پی این سانحه استاندار خوزستان ساعتی پس از وقوع زلزله عازم منطقه شد و کلیه امکانات و تمهیدات اجرایی جهت امدادرسانی و رسیدگی به زلزله‌زدگان بسیج شد. ستاد مدیریت بحران نیز به محض وقوع زلزله به مسئولان استانی اعلام آماده‌باش داد.

با دستور استاندار خوزستان سه کمپ اسکان اضطراری در منطقه گلگیر دایر شده است و استاندار خوزستان و مقامات استانی ذیربط تا زمان بازگشت اوضاع به شرایط عادی در منطقه حضور خواهند داشت.


12124095
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر سایه‌روشن اصلاحات بنزینی، دیپلماسی به وقت پاریس، بلک فرایدی پلاستیکی و میوه در سبد خاطرات پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قطع شدن سهمیه بنزین خودروهای نوشماره خلاف مقررات است و مجلس قطعاً به این مصوبه دولت ورود پیدا می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، انتخاب ایران به عنوان عضو شورای اجرایی کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی را گامی معنادار برای همه کسانی توصیف کرد که به جهانی عاری از سلاح‌های شیمیایی باور دارند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح گفت: در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی در تعبیری ۲۷ کشور و در تعبیر دیگری ۳۳ کشور جهان یعنی همه ناتو به نفع اسرائیل جنایتکار علیه ما آمدند و پیشرفته‌ترین تجهیزات نظامی را علیه ما استفاده کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی به مناسبت آغاز چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر، این رویداد را فرصتی برای گفت‌وگوی میان فرهنگ‌ها دانست و تأکید کرد: ایران با پشتوانه تمدنی خود می‌تواند نقشی مؤثر در تقویت همدلی و گفت‌وگوی جهانی ایفا کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همیشه آماده مذاکره در مورد برنامه هسته‌ای خود است، گفت: مشکل نبود اراده واقعی برای مذاکره در طرف آمریکایی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: کارشکنی‌هایی وجود دارد در غیر این صورت امروز گاز ایران در اختیار پاکستان و تحت مصرف مردم این کشور می‌بود، امیدوارم مسائل پیش روی طرح خط لوله گاز به‌زودی حل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهوری تاکید کرد: رفع فیلترینگ صرفا در اختیار رئیس‌جمهور نیست، اما با قوت در حال پیگیری برای رفع این مشکل است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای اطلاع‌رسانی دولت با صدور بیانیه‌ای سالگرد تشکیل بسیج مستضعفین و روز بسیج را تبریک گفت و از این نهاد انقلابی در همراهی با دولت قدردانی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید براینکه دولت آمادگی دارد در کارگروه مصوبه بنزین در صورت نیاز اصلاحات لازم را انجام دهد، گفت: عواید حاصله از مصوبه بنزین در قالب کالابرگ به صورت منظم ارائه می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است