بین‌الملل 16:29 - 15 آذر 1403
یک مقام برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد اعلام‌کرد که مردم شمال نوار غزه در ۵۰ روز گذشته، هیچ گونه کمک غذایی دریافت نکرده‌اند.

مردم شمال نوار غزه در ۵۰ روز گذشته، هیچ کمک غذایی دریافت نکرده‌اند

«آنتوان رنارد» مدیر برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد برای فلسطین امروز پنجشنبه طی پیامی در شبکه ایکس نوشت: سطح گرسنگی و ویرانی در نوار غزه، بدتر شده است.

وی تصریح کرد: بازار‌ها خالی است و به ندرت غذایی، وارد غزه می‌شود و شرایط برای مردم غیرقابل تحمل شده است.

این مقام سازمان ملل متحد نوشت: تنها ۸۱۵ هزار نفر از مردم غزه در ماه نوامبر، از کمک‌های غذایی سازمان ملل بهره‌مند شدند که نیمی از افرادی را که برای ادامه حیات به این کمک‌ها نیاز دارند شامل می‌شود.

براساس گزارش برنامه جهانی غذا، تقریبا ۲ میلیون و دویست هزار نفر از مردم نوار غزه یعنی تمامی ساکنان آن در معرض کمبود شدید مواد غذایی قرار دارند.

سازمان عفو بین الملل نیز پیش از این در بیانیه‌ای اعلام کرد: ارتش اسرائیل به شکل غیرقانونی اراضی کشاورزی و ساختمان‌های غیرنظامی را در نوار غزه تخریب و اقدام به نابودی کامل محله‌هایی در این منطقه کرده است.

سازمان عفو بین الملل اضافه کرد: تجزیه و تحلیل تصاویر ماهواره‌ای و فایل‌های ویدئویی، تخریب سیستماتیک گسترده در سراسر نوار غزه را توسط رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد.

پیش از این، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) هم اعلام کرده بود که حجم ویرانی‌ها در نوار غزه قابل توصیف نیست و نیمی از ساختمان‌های آن ویران شده است.

بر اساس گزارش آنروا، آواربرداری در نوار غزه ممکن است سال‌ها طول بکشد و بهبودی آسیب‌های روانی ناشی از جنگ هم به زمان زیادی نیاز دارد.

همچنین شهرداری شهر غزه اخیرا در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی، ۳۵ درصد از ساختمان‌های منطقه الشجاعیه در شرق این شهر را به طور کامل تخریب کرده است.

در این بیانیه آمده است: ارتش اسرائیل به عمد تأسیسات و زیرساخت‌های حیاتی را هدف قرار داد تا غزه را به شهری غیرقابل سکونت تبدیل کند.

طبق این بیانیه، ارتش رژیم اسرائیل به عمد مخازن آب، درختان، مساجد، مدارس و تمامی تاسیسات حیاتی شهر را هدف قرار داده است.

منبع: ایرنا


12124000
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع رسانه‌ای مدعی شدند که عربستان و مصر در تلاش هستند از حمله جدید رژیم اسرائیل به ایران جلوگیری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زاخارووا اظهارات ناتو درباره امکان حمله پیش‌دستانه علیه روسیه را اقدامی هماهنگ‌شده برای جلوگیری از پیشرفت تماس‌های دیپلماتیک درباره اوکراین خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون اروپا در تلاش است با استناد به ماده ۱۲۲ پیمان اتحادیه، مبنای حقوقی توقیف صد‌ها میلیارد یورو دارایی‌های دولتی روسیه را فراهم کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور کره جنوبی می‌گوید باید از همسایه شمالی خود بخاطر رفتار سلف خود در پخش کردن اعلامیه‌های ضد تبلیغاتی عذرخواهی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیلاری کلینتون در اظهاراتی تند در کنفرانس «اسرائیل هیوم» اعلام کرد که روایت اسرائیل در جهان «فاجعه‌بار و غیرموثر» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهردار بات‌یام، با انتشار پیامی ویدئویی ادعا کرد که سپاه پاسداران ایران در تلاش است برخی از ساکنان شهر را برای همکاری اطلاعاتی جذب کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از نمایندگان سابق مجلس عراق تاکید کرد تاکنون نام ۶ نفر برای نخست‌وزیری ارائه شده و شانس السودانی برای ابقا نیز افزایش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تاخیر در ساخت خط سوم انتقال برق ایران-ارمنستان که باید در سال 2020 به پایان می‌رسید و امکان سه برابر کردن تبادل انرژی میان دو کشور را از 400 به 1200 مگاوات افزایش می‌داد نه تنها سرمایه‌گذاری‌های ارمنستان را به خطر انداخته بلکه موجب بروز نا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هفت سازمان خواستار پیگیری فوری دیوان کیفری علیه رهبران اشغالگر شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه سوریه تاکید کرد که هرچند جولان در اشغال اسرائیل است، اما هویتی سوری دارد و سرزمین اشغال شده سوریه است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است