اقتصادی 13:33 - 01 فروردین 1402

مهار تورم و حمایت عملی از تولید؛سیاست قطعی بانک مرکزی در سال جدید

به گزارش خبرگزاری مهر، پیام فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی به این شرح است: در آغازین روز «نوروز» ۱۴۰۲، بهار طبیعت و فرا رسیدن «رمضان» بهار قرآن و حلول ماه ضیافت الهی، ضمن تبریک سال جدید به ملت بزرگ ایران اسلامی و خادمان شبکه بانکی کشور امید دارم سال جدید سالی سرشار از موفقیت و بهروزی برای ملت سربلند و ایران عزیز باشد.



بانک مرکزی و شبکه بانکی کشور در سالی که مقام معظم رهبری آن‌را بنام «مهارتورم؛ رشد تولید» نامگذاری فرموده‌اند بر خود لازم می‌داند ضمن تشکر از دغدغه‌های ایشان، بسترسازی برای تحقق کامل این شعار مهم سال را عملیاتی کند و قطعاً با تدابیر اتخاذ شده در بانک مرکزی و مجموعه دولت سیزدهم در حوزه‌های اقتصادی و سیاسی، سال جدید نوید بخش خبرهای خوبی برای ملت بزرگوار ایران اسلامی خواهد بود.



بانک مرکزی در تداوم سیاست‌های خود در جهت انضباط پولی شبکه بانکی، کاهش اتکای دولت به منابع بانک مرکزی و کنترل نقدینگی و پایه پولی؛ مهار تورم را در دستور کار جدی خود در سال ۱۴۰۲ دارد.



همچنین در سایه تدابیر ویژه‌ای که در حوزه دیپلماسی اقتصادی و سازماندهی جدید برای کنترل بازار ارز، امید داریم شاهد کاسته شدن نوسان نرخ ارز و منطقی شدن انتظارات تورمی باشیم و از این طریق پیام ثبات اقتصادی را به فعالان اقتصادی مخابره کنیم.



قطعاً سال ۱۴۰۲ سالی دشوار برای سوداگران ارز و قاچاق کالا و البته تقویت حمایت‌ها از بخش واقعی اقتصاد و تولید خواهد بود.



شبکه بانکی در سال جدید نیز همچون سال گذشته یاریگر تولید خواهد بود و اعطای تسهیلات برای رونق روزافزون تولید اولویت نخست شبکه بانکی است. رشد ۳۸ درصدی پرداخت تسهیلات بانکی در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۱ و سهم ۷۵ درصدی بخش تولید از این تسهیلات گویای عزم جدی شبکه بانکی در حمایت عملی از تولید است ضمن اینکه سال گذشته شاهد رشد ۱۴۸ درصدی اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان بودیم.



با تاکید بر اینکه مهار تورم و حمایت عملی از بخش‌های تولید سیاست قطعی بانک مرکزی است سالی پر از نشاط همراه با امید و بهروزی برای تمامی هموطنان آرزومندم.


11845188
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شاخص بورس امروز شنبه ۲۹ آذرماه برای اولین بار با رشد ۹۳ هزار واحدی برابر با ۲.۴ درصد از مرز ۳ میلیون و ۸۶۰ هزار و ۹۸۲ واحد عبور کرد که این بالاترین رکورد رشد رقم شاخص بورس در یک روز به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگر بازار سرمایه گفت: از نظر اکثر اندیکاتور‌های معروف، شاخص کل بورس فعلا در رالی صعودی قرار دارد و احتمالا در کوتاه مدت به مرز روانی ۴ میلیون واحد خواهیم رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل دفتر آمار و پردازش اطلاعات گمرکی گمرک ایران گفت: در ۸ ماهه سال‌جاری ۶.۴ میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه وارد کشور شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۴۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» خرید بلیط هواپیما یکی از مهم‌ترین هزینه‌های سفر است و با افزایش قیمت‌ها، پیدا کردن بلیط‌های ارزان اهمیت بیشتری یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای تهران گفت: شبکه زیرساخت موجود در خود استان تهران جزء قدیمی‌ترین شبکه‌های ایجاد شده در کشور است و بسیار فرسوده است و بسیار جای کار برای رفع این مشکل وجود دارد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۲۹ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان توسعه تجارت ایران و سازمان مدیریت صنعتی، تفاهم‌نامه همکاری مشترکی را با هدف ارتقای توانمندی‌های تجاری بنگاه‌های تولیدی و توسعه صادرات امضاء کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای سال جاری ۴۲ میلیارد و ۶۱۳ میلیون دلار برای نیاز‌های مختلف وارداتی کشور توسط بانک مرکزی تأمین ارز انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی طی بخشنامه‌ای تاکید کرد: برای واردات کالا در مقابل صادرات از سوی وزاتخانه‌ها محدودیت ایجاد نشود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است