علمی فناوری 15:10 - 04 تیر 1403
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: بودجه سه همت برای دستیاران در دانشگاه‌ها مصوب شده است.

ممنوعیت فروش تعهدات توسط دیوان عدالت اداری

ابوالفضل باقری معاون آموزشی وزارت بهداشت در نشست خبری دستاورد‌های دولت سیزدهم گفت: در دوران شیوع بیماری کرونا جهان را تحت تاثیر خود قرار داده بود. در ایام کرونا تدریس در دانشگاه‌ها به صورت مجازی بود، اما از مهر ۱۴۰۰ کلاس‌ها به صورت حضوری تشکیل شده است.

وی بیان کرد: واکسیناسیون بیماری کرونا برای دانشجویان با ورود سیل عظیم واکسن به کشور انجام شد و دانشجویان در تزریق واکسن کرونا کمک بزرگی کرده‌اند.

باقری تاکید کرد: کنترل وضعیت دانشگاه‌ها و برقراری کلاس‌ها در دوران کرونا کاری سخت بود که وزارت بهداشت این کار را به خوبی انجام داده است.

وی ادامه داد: ورود دانشجویان ایرانی خارج به داخل کشور توسط وزارت بهداشت در این دولت ساماندهی شده است. دانشجویانی که ۷۲ واحد را گذرانده بوده شرایط شرکت در آزمون را داشته اند. وزارت بهداشت سالیانه دو بار این آزمون را برگزار می‌کند و ابن آزمون در راستای عدالت محوری است.

وی اضافه کرد: اکنون ۱۰ هزار و ۲۰۰ دانشجوی خارجی از ۵۲ کشور جهان در ایران تحصیل می‌کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: فروش تعهدات گروه‌های پزشکی توسط دیوان عدالت اداری ممنوع شده است.  

وی افزود: فارغ التحصیلان در تعهد هیچ اجباری در خصوص شهر یا مرکز درمانی ندارند و حتی توانسته به خارج از کشور سفر کنند، اما گواهی نامه‌ای یا مدرکی به آنها داده نمی‌شود.  

باقری اضافه کرد: میزان حقوق دستیاران تخصص بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون در این دولت است و میزان حقوق دستیاران در دولت سیزدهم ۷۰۰ برابر رسیده است.

وی تاکید کرد: بودجه اختصاصی برای دستیاران در دانشگاه‌ها حدود سه همت با تلاش وزارت بهداشت مصوب شده است.

وی ادامه داد: صندلی‌های خالی در برخی از رشته‌های دستیاری به دلیل عدم درستی نظام پرداختی است. اکنون نظام پرداختی‌ها در رشته‌هایی مانند طب اورژانس و بیهوشی اصلاح شده است.  

باقری اضافه کرد: بورسیه رشته‌های مورد نیاز در رشته‌های محروم انجام می‌شود و حقوق دستیاران در این رشته‌ها حدود دو برابر خواهد بود.  

وی افزود: امسال ۸۰ درصد از دستیاران مجوز انتخاب رشته را گرفته‌اند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت افزود: براساس مصوبات جدید دستیاران که حقوق تیر و سه ماه قبل را نگرفته، باید حقوق شان پرداخت شود و در غیر اینصورت با  مدیر مربوطه برخورد خواهد شد.


12066851
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی برای مقابله با درد‌ها پیشنهادی ویژه دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته عضو تیم یک شرکت دانش‌بنیان، شبیه‌ساز جراحی‌های شبکیه چشم OpSim برای نخستین‌بار در کشور توسعه یافته و با بهره‌گیری از واقعیت مجازی، امکان تمرین ایمن و واقع‌گرایانه مهارت‌های تخصصی جراحی را برای رزیدنت‌های چشم‌پزشکی فراهم می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با پایان یافتن رقابت‌های برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی نفرات برتر این رقابت با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور معرفی شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا مبنی بر ارائه آموزش مجازی در مدارس و دانشگاه‌های برخی استان‌ها از جمله تهران، دانشگاه آزاد اسلامی در اطلاعیه‌ای جزییات فعالیت‌های آموزشی اداری واحد‌های خود برای فردا، شنبه ۸ آذر را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، در اختتامیه مسابقات بین‌المللی رایان گفت: هوش مصنوعی به زبان مشترک آینده جهان تبدیل شده و ایران برای حفظ جایگاه علمی خود ناگزیر است در این عرصه نقش پیشرو ایفا کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور تاکید کرد: آینده را منابع خام نمی‌سازد؛ آینده را مغز‌های آماده، دل‌های امیدوار و فناوری ایرانی می‌سازد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با تشخیص مزاج کودک راحت‌تر می‌توان رفتار آنها را درک کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان غذا و دارو اسامی جدیدی از فرآورده‌های شوینده و پاک‌کننده فاقد مجوز و ایمنی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، به تشریح راهکار‌های پیشگیری از آنفلوانزا و اهمیت واکسیناسیون در کودکان و نوزادان پرداخت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تعداد سیارک‌های نزدیک به زمین در نوامبر امسال به ۴۰۰۰۰ رسید و این تعداد همچنان به سرعت در حال افزایش است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است