علمی فناوری 15:10 - 04 تیر 1403
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: بودجه سه همت برای دستیاران در دانشگاه‌ها مصوب شده است.

ممنوعیت فروش تعهدات توسط دیوان عدالت اداری

ابوالفضل باقری معاون آموزشی وزارت بهداشت در نشست خبری دستاورد‌های دولت سیزدهم گفت: در دوران شیوع بیماری کرونا جهان را تحت تاثیر خود قرار داده بود. در ایام کرونا تدریس در دانشگاه‌ها به صورت مجازی بود، اما از مهر ۱۴۰۰ کلاس‌ها به صورت حضوری تشکیل شده است.

وی بیان کرد: واکسیناسیون بیماری کرونا برای دانشجویان با ورود سیل عظیم واکسن به کشور انجام شد و دانشجویان در تزریق واکسن کرونا کمک بزرگی کرده‌اند.

باقری تاکید کرد: کنترل وضعیت دانشگاه‌ها و برقراری کلاس‌ها در دوران کرونا کاری سخت بود که وزارت بهداشت این کار را به خوبی انجام داده است.

وی ادامه داد: ورود دانشجویان ایرانی خارج به داخل کشور توسط وزارت بهداشت در این دولت ساماندهی شده است. دانشجویانی که ۷۲ واحد را گذرانده بوده شرایط شرکت در آزمون را داشته اند. وزارت بهداشت سالیانه دو بار این آزمون را برگزار می‌کند و ابن آزمون در راستای عدالت محوری است.

وی اضافه کرد: اکنون ۱۰ هزار و ۲۰۰ دانشجوی خارجی از ۵۲ کشور جهان در ایران تحصیل می‌کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: فروش تعهدات گروه‌های پزشکی توسط دیوان عدالت اداری ممنوع شده است.  

وی افزود: فارغ التحصیلان در تعهد هیچ اجباری در خصوص شهر یا مرکز درمانی ندارند و حتی توانسته به خارج از کشور سفر کنند، اما گواهی نامه‌ای یا مدرکی به آنها داده نمی‌شود.  

باقری اضافه کرد: میزان حقوق دستیاران تخصص بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون در این دولت است و میزان حقوق دستیاران در دولت سیزدهم ۷۰۰ برابر رسیده است.

وی تاکید کرد: بودجه اختصاصی برای دستیاران در دانشگاه‌ها حدود سه همت با تلاش وزارت بهداشت مصوب شده است.

وی ادامه داد: صندلی‌های خالی در برخی از رشته‌های دستیاری به دلیل عدم درستی نظام پرداختی است. اکنون نظام پرداختی‌ها در رشته‌هایی مانند طب اورژانس و بیهوشی اصلاح شده است.  

باقری اضافه کرد: بورسیه رشته‌های مورد نیاز در رشته‌های محروم انجام می‌شود و حقوق دستیاران در این رشته‌ها حدود دو برابر خواهد بود.  

وی افزود: امسال ۸۰ درصد از دستیاران مجوز انتخاب رشته را گرفته‌اند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت افزود: براساس مصوبات جدید دستیاران که حقوق تیر و سه ماه قبل را نگرفته، باید حقوق شان پرداخت شود و در غیر اینصورت با  مدیر مربوطه برخورد خواهد شد.


12066851
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اعلام کرد که کلاس‌های دروس نظری و جلسات جبرانی خود را در هفته آینده (۱۴ تا ۱۷ دی‌ماه) به صورت غیرحضوری برگزار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام ششمین دوره دستیاری آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۲۰ دی ماه تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محمودزاده گفت: در حال برنامه‌ریزی چهار نوع دوره آموزشی برای همکاران مدارس غیردولتی هستیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف یا مصرف بسیار کم شیر، ماست و دوغ از رژیم غذایی به بهانه طبع سرد، پشتوانه علمی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زنان بارداری که واکسن کووید۱۹ دریافت می‌کنند، کمتر در معرض زایمان زودرس قرار دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می‌توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دریافته‌اند که بین دارو‌های کلسترول و کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ ارتباط وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تکنو تبلیغات گوشی جدید خود را آغاز کرده است که نوید می‌دهد جزء بهترین دستگاه‌های موبایل اندرویدی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزانس فضایی آمریکا مدعی است که «محل ایده‌آل» برای فرود انسان در مریخ را شناسایی کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است