اقتصادی 16:22 - 02 اسفند 1402
با اعلام رئیس کل گمرک، درآمد وصولی گمرک و واریزی به خزانه به بیش از ۱۹۶ هزار میلیارد تومان رسید.

درآمد وصولی گمرک و واریزی به خزانه به ۱۹۶ هزار و ۳۶۵ میلیارد تومان رسید

محمد رضوانی‌فر گفت: گمرک در بهمن ماه امسال معادل کل سال ۱۴۰۰ درآمد کسب کرد و درآمد وصولی گمرک و واریزی به خزانه در ۱۱ ماهه سال جاری به ۱۹۶ هزار و ۳۶۵ میلیارد تومان رسید. 

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران گفت: این میزان درآمد وصولی و واریزی به خزانه در ۱۱ ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۶ درصد افزایش داشته است.

محمد رضوانی‌فر در خصوص میزان حقوق ورودی وصولی کالاها در ۱۱ ماهه سال جاری اظهار داشت: میزان حقوق ورودی وصولی کالاها در این مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۴۳ درصد افزایش به رقم ۶۸ هزار میلیارد تومان رسید.

به گفته وی میزان حقوق ورودی وصولی کالاها به علاوه خودرو، گوشی تلفن همراه بالای ۶۰۰ دلار و ۲۳ ردیف درآمدی گمرک در ۱۱ ماهه امسال ۱۰۳ هزار و ۸۵۳ میلیارد تومان بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸۱ درصد رشد را نشان می‌دهد.

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران گفت: میزان مالیات بر ارزش افزوده وصولی در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ به میزان ۹۲ هزار و ۵۱۲ میلیارد تومان بوده که ۱۹ درصد افزایش داشته است.


12032679
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور از کاهش محسوس دمای هوا در نواحی شمال شرق کشور خبر داد و گفت: روز جمعه سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب وارد کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:طی حدود یک‌سال‌ونیم گذشته و تا هشت‌ماهه امسال، در مجموع ۷۲ هزار هکتار زمین شهری و روستایی در کشور تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور گفت: دولت پس از جراحی اقتصادی، در فرآیند‌های تامین کالا حداکثر تسهیل را باید ایجاد کند و مطالبات بخش خصوصی را به فوریت پرداخت کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که بسیاری از کارشناسان اعلام می‌کنند تنها راهکار برای بهبود وضعیت بازار خودرو واردات است تاخیر در ترخیص خودرو از گمرکات زمینه ساز کندی واردات شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام سازمان چای کشور، در ۱۰ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ تجارت خارجی چای ایران با رشد ۲۳.۶ درصدی در واردات و ۱۰.۲ درصدی در صادرات همراه بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی گفت: سواحل مکران و بندر چابهار دروازه واردات و صادرات کشور به شمار می‌رود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نرخ تورم در ۱۲ ماه منتهی به بهمن ۱۴۰۴ نسبت به ۱۲ ماه منتهی به بهمن‌۱۴۰۳ معادل ۴۶.۳ درصد اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: هرگونه گران‌فروشی بلیت هواپیما از سوی آژانس‌ها و نمایندگان فروش منجر به لغو مجوز فعالیت خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» لیست تولید کنندگان صنایع روشنایی در ایران شامل برندهای معتبری همچون شاه چراغ پارسیان یا شرکت هایی نظیر مازی‌نور، گلنور، پارس شعاع توس، پارس اروند، افراتاب، یکتا افروز، نمانور، مدنور و لوپ لایت است که در حوزه تولید چراغ‌های صنعتی، اداری، خان...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، با افزایش آپارتمان‌نشینی و قدیمی‌تر شدن تاسیسات ساختمان‌ها، نیاز به خدمات فنی منزل به یک مسئله جدی و فوری تبدیل شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است