علمی فناوری 17:03 - 06 مهر 1399

بی ام و مدل برقی خودروی «آی ۴ » را با برد ۶۰۰ کیلومتر می‌سازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، بی ام و قصد دارد برای اولین بار مدل برقی خودروی آی ۴ را تولید کند. مارکوس فاش مدیرعامل موتور اسپرت بی ام و با حضور در یک کنفرانس خبری در استرالیا خودروی برقی یادشده را قدرتمند و دارای عملکرد منحصر به فرد توصیف کرد.

خودروی یادشده دارای طراحی اسپورت بوده و کلیه امکانات خودرو و حتی سیستم تهویه آن نیز به واسطه صفحه نمایش کنترل می‌شود. یکی از قابلیت‌های جالب این خودرو تولید صدا برای آن بر مبنای حالت رانندگی است. این کار با توجه به بی صدا بودن خودروهای برقی ابتکاری منحصر به فرد محسوب می‌شود.

قرار است این خودرو به موتوری ۳۹۰ کیلوواتی مجهز شود و حداکثر سرعت آن به ۲۰۰ کیلومتر در ساعت برسد. باتری این خودرو ۸۰ کیلووات ساعتی بوده و با هر بار شارژ می‌تواند مسافتی ۶۰۰ کیلومتری را طی کند. اگر چه تولید اولیه این خودرو در سال ۲۰۲۱ آغاز می‌شود، اما عرضه انبوه آن به بازار تا سال ۲۰۲۲ طول خواهد کشید.


10736813
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف زیاد قهوه ممکن است درد مزمن را در بزرگسالان مسن‌تر تشدید کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان احتمال انقراض نسل انسان به دلیل توسعه هوش مصنوعی و مشکلاتی که آن به دنبال خواهد داشت را بعید نمی‌دانند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه تهران گفت: سهم پژوهش در کشور حتی به نیم درصد هم نمی‌رسد و پیشرفت علمی بدون آزادی و تأمین منابع ممکن نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته کارشناسان بین‌المللی، از دست دادن حس بویایی به نشانه مهمی تبدیل شده است که می‌تواند طیف وسیعی از بیماری‌ها را آشکار کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تلسکوپ‌های فضایی سیاه‌چاله‌ای را شناسایی کردند که «از خورشید تقلید» و شدیدترین باد‌های کیهانی شناخته شده را آزاد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی بلک شارک پد ۷ پرو، دارای شاسی بادوام ساخته شده از آلومینیوم، پلاستیک محکم و شیشه مقاوم در برابر ضربه و خش خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش از ثبت‌نام بیش از ۷۵ هزار داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: نام‌نویسی در این آزمون تا یکشنبه هفته آینده ادامه دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بیماری‌های عفونی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: ویروس آنفلوآنزای امسال جدید نیست و تنها به دلیل تغییر جهش، سرایت‌پذیری آن افزایش یافته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش از اجرای گسترده آموزش‌های هوش مصنوعی برای معلمان و دانش‌آموزان کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تأمین مالی و توسعه سرمایه‌گذاری گفت: با تصویب آیین‌نامه‌های جدید و راه‌اندازی اوراق توسعه فناوری، دارایی‌های نامشهود برای نخستین بار در اقتصاد کشور رسمیت یافته و قابل توثیق شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است