اقتصادی 20:49 - 20 بهمن 1403
دستاورد‌های جدید منطقه ۳ عملیات انتقال گاز از جمله راه‌اندازی دستگاه هات‌تپ ۲۴۶۰ برای نخستین بار در کشور با حضور مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران بهره‌برداری شد.

راه‌اندازی نخستین دستگاه هات‌تپ ۲۴۶۰ در کشور

سعید توکلی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، در آیین بهره‌برداری از دستاورد‌های جدید منطقه ۳ عملیات انتقال گاز ازجمله راه‌اندازی دستگاه هات‌تپ ۲۴۶۰ برای نخستین بار در کشور اظهار کرد: دستگاه هات‌تپ ۲۴۶۰ به صورت فول‌بر از ۲۴ اینچ تا ۶۰ اینچ طراحی شده و پس از سال‌ها تلاش همکاران منطقه هم از نظر مکانیکی و هم سیستم کنترل به‌روز شده است.

وی با بیان اینکه برای نخستین بار است که هات‌تپ بالاتر از ۳۶ اینچ در خطوط انتقال گاز ایجاد می‌شود و اکنون نمونه‌ای از آن در خط ۴۸ اینچ به‌صورت کاملاً شبیه‌سازی شده با شبکه موجود، راه‌اندازی شده است، افزود: افزون بر این، فشار بهره‌برداری آن بالغ بر ۱۴۰۰ PSI قابلیت کارکرد دارد، در حالی که قبلاً دستگاه‌ها این قابلیت را نداشت.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به رفع مشکلات فنی دستگاه افزود: همکاران ما موفق به رفع اشکالات دستگاهی شده‌اند که از پیشرفته‌ترین دستگاه هات‌تپی است که اکنون در دنیا استفاده می‌شود.

به گفته توکلی، این موضوع به همکاران گروه‌های عملیات ساختمانی در مناطق مختلف کشور کمک می‌کند انشعاب‌های گرم در خطوط انتقال گاز شیرین و خطوط انتقال گاز ترش را با فشار و سایز‌های بالا ایجاد کنند.

وی همچنین به سایر اقدام‌های ابتکاری اشاره کرد و گفت: اصلاح‌ها و به‌روزرسانی‌های انجام‌شده در صفحات فلنج‌ها به‌صورت دستی و ماشینی، سبب افزایش سرعت عملیات شده است.

معاون وزیر نفت در امور گاز افزود: شرکت انتقال گاز ایران و همکاران منطقه ۳ عملیات، نسبت به کار‌های عملیاتی هم نگاه علمی و هم نگاه عملی دارند و بر این اساس، کار‌های مطلوبی انجام داده‌اند.

توکلی درباره اقدام‌هایی که برای افزایش راندمان توربین‌های سراجه و پیش‌فیلتر‌ها انجام شده است، گفت: با وجود شرایط سخت منطقه مانند گرد و خاک زیاد، اقدام‌های مؤثری در ارتباط با افزایش راندمان توربین‌های سراجه و پیش فیلتر‌ها در ورودی فیلتر‌های آن انجام شده است.

وی با تأکید بر اهمیت مستندسازی این دستاورد‌ها اظهار کرد: امیدوارم این همت و اراده در همکاران روز به روز ادامه یابد و شرکت انتقال گاز بتواند دانشی را که در تک‌تک این مناطق وجود دارد به‌صورت دانش پراکنده تصریحی و تلویحی، تبدیل به دانش‌های مکتوب بین تمام مناطق و حتی در سطح شرکت ملی گاز و دیگر شرکت‌ها کند.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به پایداری شبکه انتقال گاز کشور گفت: با وجود رسیدن تولید گاز به رکورد ۸۸۰ میلیون مترمکعب در روز، هیچ گازی در جنوب کشور حبس نشد و به شمال کشور انتقال داده شد و این دستاورد‌ها نشان از تلاش بی‌وقفه متخصصان داخلی برای ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی شبکه انتقال گاز کشور دارد. اقدام‌های انجام‌شده قابلیت تأمل، تفکر و تقدیر دارد. دلیل آن هم این است که با محدودیت‌های موجود، شبکه انتقال گاز کشور، بسیار پایدار است و قابلیت اطمینان نسبت به سال قبل افزایش یافته است.

منبع: وزارت نفت


12153162
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه ای اعلام کرد: صبح امروز لکوموتیو قطار مسافری میانه- تهران، هنگام ورود به ایستگاه هشتگرد از خط خارج شد. خوشبختانه ،به هیچ یک از مسافران آسیبی وارد نشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اصلاح نقاط حادثه‌خیز به ۹۵۵ نقطه و ساخت راه‌های روستایی به ۲۹۰۰ کیلومتر رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشته شاخص کل با رشد ۲.۹۷ درصد به ۳،۳۷۹،۸۵۶ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، بازار تجهیزات ریکاوری و تندرستی در ایران با رشد قابل‌توجهی روبه‌رو شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران در خصوص شرایط بازار طلا نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بیمارستان تخصصی قلب که توسط سازمان مجری و تأسیسات دولتی ساخته شده به پیشرفت ۸۸ درصدی رسیده که تا دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: تونلی حدود ۲۸ کیلومتر طول داست که تاکنون حدود ۱۷ کیلومتر از آن اجرا شده است. ان‌شاءالله در صورت تأمین اعتبارات لازم، حدود ۱۲ کیلومتر باقی‌مانده نیز به‌طور کامل تکمیل خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۱۴ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از تشدید آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا و صدور هشدار هواشناسی در این خصوص خبر داد‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: تردد از آزادراه تهران – شمال و محور چالوس مسیر(جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع است

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است