اقتصادی 20:49 - 20 بهمن 1403
دستاورد‌های جدید منطقه ۳ عملیات انتقال گاز از جمله راه‌اندازی دستگاه هات‌تپ ۲۴۶۰ برای نخستین بار در کشور با حضور مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران بهره‌برداری شد.

راه‌اندازی نخستین دستگاه هات‌تپ ۲۴۶۰ در کشور

سعید توکلی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، در آیین بهره‌برداری از دستاورد‌های جدید منطقه ۳ عملیات انتقال گاز ازجمله راه‌اندازی دستگاه هات‌تپ ۲۴۶۰ برای نخستین بار در کشور اظهار کرد: دستگاه هات‌تپ ۲۴۶۰ به صورت فول‌بر از ۲۴ اینچ تا ۶۰ اینچ طراحی شده و پس از سال‌ها تلاش همکاران منطقه هم از نظر مکانیکی و هم سیستم کنترل به‌روز شده است.

وی با بیان اینکه برای نخستین بار است که هات‌تپ بالاتر از ۳۶ اینچ در خطوط انتقال گاز ایجاد می‌شود و اکنون نمونه‌ای از آن در خط ۴۸ اینچ به‌صورت کاملاً شبیه‌سازی شده با شبکه موجود، راه‌اندازی شده است، افزود: افزون بر این، فشار بهره‌برداری آن بالغ بر ۱۴۰۰ PSI قابلیت کارکرد دارد، در حالی که قبلاً دستگاه‌ها این قابلیت را نداشت.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به رفع مشکلات فنی دستگاه افزود: همکاران ما موفق به رفع اشکالات دستگاهی شده‌اند که از پیشرفته‌ترین دستگاه هات‌تپی است که اکنون در دنیا استفاده می‌شود.

به گفته توکلی، این موضوع به همکاران گروه‌های عملیات ساختمانی در مناطق مختلف کشور کمک می‌کند انشعاب‌های گرم در خطوط انتقال گاز شیرین و خطوط انتقال گاز ترش را با فشار و سایز‌های بالا ایجاد کنند.

وی همچنین به سایر اقدام‌های ابتکاری اشاره کرد و گفت: اصلاح‌ها و به‌روزرسانی‌های انجام‌شده در صفحات فلنج‌ها به‌صورت دستی و ماشینی، سبب افزایش سرعت عملیات شده است.

معاون وزیر نفت در امور گاز افزود: شرکت انتقال گاز ایران و همکاران منطقه ۳ عملیات، نسبت به کار‌های عملیاتی هم نگاه علمی و هم نگاه عملی دارند و بر این اساس، کار‌های مطلوبی انجام داده‌اند.

توکلی درباره اقدام‌هایی که برای افزایش راندمان توربین‌های سراجه و پیش‌فیلتر‌ها انجام شده است، گفت: با وجود شرایط سخت منطقه مانند گرد و خاک زیاد، اقدام‌های مؤثری در ارتباط با افزایش راندمان توربین‌های سراجه و پیش فیلتر‌ها در ورودی فیلتر‌های آن انجام شده است.

وی با تأکید بر اهمیت مستندسازی این دستاورد‌ها اظهار کرد: امیدوارم این همت و اراده در همکاران روز به روز ادامه یابد و شرکت انتقال گاز بتواند دانشی را که در تک‌تک این مناطق وجود دارد به‌صورت دانش پراکنده تصریحی و تلویحی، تبدیل به دانش‌های مکتوب بین تمام مناطق و حتی در سطح شرکت ملی گاز و دیگر شرکت‌ها کند.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به پایداری شبکه انتقال گاز کشور گفت: با وجود رسیدن تولید گاز به رکورد ۸۸۰ میلیون مترمکعب در روز، هیچ گازی در جنوب کشور حبس نشد و به شمال کشور انتقال داده شد و این دستاورد‌ها نشان از تلاش بی‌وقفه متخصصان داخلی برای ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی شبکه انتقال گاز کشور دارد. اقدام‌های انجام‌شده قابلیت تأمل، تفکر و تقدیر دارد. دلیل آن هم این است که با محدودیت‌های موجود، شبکه انتقال گاز کشور، بسیار پایدار است و قابلیت اطمینان نسبت به سال قبل افزایش یافته است.

منبع: وزارت نفت


12153162
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت با اعلام تزریق روزانه ۸۵۰ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری با وجود محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها، شدت مصرف انرژی در کشور را بالا توصیف و تأکید کرد: بهینه‌سازی مصرف در مدارس می‌تواند تحولی در مدیریت انرژی کشور رقم بزند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز خشکسالی گفت: با توجه به شرایط خشکسالی و کم بارشی، افزایش سطح زیرکشت به کشاورزان توصیه نمی‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: ما در تلاش هستیم تا شرایطی را فراهم کنیم که مردم بتوانند از ذخیره‌ساز‌ها در منازل خود استفاده کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اتمام مهلت وکالتی کردن خودروهای وارداتی امکان ثبت نام خودروهای وارداتی از ۱۵ آذر ماه در سامانه فراهم شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: با توجه به مشکلات تامین نهاده از سامانه بازارگاه، آینده روشنی پیش روی تولید نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس شورای ملی زعفران قیمت خرید قیمت خرید هرکیلو زعفران دسته از کشاورزان را ۱۴۰ تا ۱۴۵ میلیون تومان و نگین ۱۷۰ تا ۱۸۵ میلیون تومان اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر سامانه هوشمند سوخت کشور گفت: : از نیمه دوم آذر ماه، احتمال افزایش قیمت بنزین وجود دارد ،این به این معناست که در صورت عدم حفاظت از کارت سوخت، افراد ممکن است مجبور شوند با نرخ بالاتری برای سوخت‌گیری اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مالیات گفت: در راستای تاکید رئیس‌جمهور مبنی بر لزوم تشکیل بانک اطلاعاتی کشور و دسترسی دستگاه‌های اجرایی به داده‌های معتبر، کارپوشه اقتصادی ایرانیان راه‌اندازی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: ما به زودی به مردم عزیزمان خبر خوش رسیدن به مرز ظرفیت ۵۰۰۰ مگاوات را خواهیم داد و ان‌شاءالله تا تابستان این ظرفیت را به ۱۱ هزار مگاوات افزایش خواهیم داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: طبق آمار رسمی منتشر شده از گمرک تا پایان مهرماه، حدود ۳۱ هزار خودروی ترخیص شده از گمرکات وجود دارد. همچنین، بیش از ۳۰ هزار خودرو ثبت سفارش شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است