بین‌الملل 04:41 - 04 فروردین 1402
وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی ضمن حمله شدید به نخست وزیر این رژیم، تأکید کرد که وی توان بازدارندگی تل‌آویو را از بین برده است.

لیبرمن: نتانیاهو جلوی نصرالله، موش و برای معترضان، شیر می‌شود

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «آویگدور لیبرمن» رئیس حزب افراطی «اسرائیل بیتُنا» و وزیر جنگ سابق رژیم موقت صهیونیستی شامگاه پنجشنبه شدیداً از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم انتقاد کرد.

لیبرمن در انتقادات گفت که نتانیاهو در برابر «سید حسن نصرالله» دبیرکل جنبش مقاومت حزب‌الله لبنان و «یحیی السنوار» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت حماس در نوار غزه، مثل موش است که در زبان عبری به ضعف او اشاره دارد.

خبرگزاری سوا به نقل از وی نوشت: «او (نتانیاهو) توانایی بازدارندگی اسرائیل را از بین می‌برد، اکنون در قبال دوستان خود در [حزب] لیکود، مانند شیر رفتار می‌کند».

این سیاستمدار صهیونیست با بیان اینکه رفتار نتانیاهو شرم‌آور است، تصریح کرد: «درگیری کنونی در جامعه اسرائیل، بین چپ و راست نیست، بلکه بین کسانی است که در ارتش خدمت می‌کنند و مالیات می‌دهند و کسانی که با همپیمانان خود برای صندلی [ریاست] له له می‌زنند و حاضرند بری حمایت از آنان، همه ارزشهای خود را بفروشند».

لیبرمن اخیرا هم با اشاره به اینکه نتانیاهو از ایران خطرناک تر است، گفت: «من به تظاهرات می‌آیم و اعضای کنست ما نیز به تظاهرات در سراسر کشور می‌آید. هفته آینده تظاهرات‌های بیشتری در راه خواهد بود. اما موضوع این نیست. یائیر لوین آتش‌افروز و دیگر و نه نتانیاهو این طرح دیوانه‌وار را رهبری می‌کنند».

وی با اشاره به این موارد ادامه داد: «اوضاع بسیار وخیم است. من چیزهایی را بارها خواندم که افرادی که با نتانیاهو کار می‌کنند، می‌گویند. تمام چیزهایی که مقام‌های ارشد از مقام‌های امنیتی گرفته تا مقام‌های مالی را بررسی کردم. وقتی چیزهایی که آن‌ها می‌گویند را می‌خوانید، تنها نتیجه این است که بزرگترین خطر برای اسرائیل نه ایران است، نه حزب الله، نه حماس بلکه بنیامین نتانیاهو است».

 چند هفته است که شهرک‌نشین‌های صهیونیست علیه اصلاحات قضایی نتانیاهو در سراسر اراضی اشغالی تظاهرات‌ گسترده برپا می‌کنند. با این حال، نتانیاهو در اولین مصاحبه خود با یک روزنامه خارجی از زمان آغاز تظاهرات گسترده علیه اصلاحات قضایی او در پاسخ به سؤالی درباره وسعت اعتراضات در سرزمین اشغالی گفت: «من می‌گویم اعتراضات نشان می‌دهد که دموکراسی ما چقدر مستحکم است».

علی‌رغم اعتراضات گسترده به طرح جنجالی کابینه نتانیاهو که از آن تحت عنوان «کودتای قضایی یاد می‌شود و وارد سومین ماه خود شده است کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی)، دوشنبه شب  (۱۳ مارس)، پس از چندین ساعت مناقشه،  در قرائت اول خود، با ۶۱ رأی موافق و ۵۱ رأی مخالف با لایحه اصلاح قضائی مد نظر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم موافقت کرد. لایحه اصلاحات قضایی برای تصویب نهایی و اجرا، نیازمند، دو قرائت دیگر در کنست است.

در مقابل معترضان خواستار توقف پروسه تصویب آن در پارلمان هستند زیرا این لایحه از دید آن‌ها نوعی «کودتا» است. طرح اصلاحات قضائی خواستار کاهش اختیارات دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی و در مقابل افزایش اختیارات قوه مجریه و مقننه است.

به گفته منتقدان نتانیاهو که از سال‌ها پیش به اتهام فساد، رشوه و خیانت در امانت تحت محاکمه قضایی قرار دارد، بنا دارد با آنچه آن را «اصلاح نظامی قضایی» نامیده، از محاکمه فرار کند.

این در حالی است «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی پیشتر درباره فروپاشی این رژیم هشدار داده و گفته بود: «ما به سمت نقطه بی‌بازگشت در حرکت هستیم. باید از اصلاحات قضایی دست برداریم».

پایان پیام/


11846839
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی در آستانه برگزاری دور چهارم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا به جوسازی درباره روند این دوره پرداخته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طرح ترامپ برای تغییر نام خلیج فارس، واکنش یکپارچه ایرانیان و نگرانی از تأثیر منفی بر مذاکرات هسته‌ای را به‌دنبال داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گفتگوهای هسته‌ای ایران و آمریکا در مقایسه با دوران برجام با موانع جدی‌تری روبرو است. فقدان اراده سیاسی مشترک، تغییرات در بازیگران منطقه‌ای و بین‌المللی، و شرایط استراتژیک متفاوت ایران، دستیابی به توافق را دشوارتر کرده است. خواسته‌های کاملا ...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دور چهارم مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و آمریکا، امروز (یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت ۴۰۴) در مسقط، پایتخت عمان برگزار خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین از آنچه که او اولین نشانه‌های واقعی تمایل روسیه برای پایان دادن به جنگ توصیف کرد، استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر آمریکا در اسرائیل به واکنش صهیونیست‌ها به سفر ترامپ به خاورمیانه و به رسمیت شناختن کشور فلسطین پاسخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال جاری شدن سیل‌های شدید در کنگو دست‌کم ۶۲ نفر کشته و ۵۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تنش‌های دیپلماتیک بر سر جنگ غزه سفیر تازه منصوب شده اسرائیل در مصر از فهرست مهمانان مراسم اعطای اعتبارنامه ریاست جمهوری در قاهره کنار گذاشته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه درباره از سرگیری مذاکرات در استانبول اظهار نظر کرد و آن را «گام اول، اما ناکافی» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا از پیشنهاد همتای روس خود برای از سرگیری مذاکرات مستقیم با مقامات کی‌یف استقبال کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است