اقتصادی 17:29 - 04 خرداد 1402

۴۵ ساختمان ناایمن پایتخت در اولویت ایمن‌سازی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمدمهدی حیدری سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در خصوص راهکارهای وزارت راه و شهرسازی برای کاهش ساختمان‌های ناایمن گفت: ارزیابی ساختمان‌های بلندمرتبه ناایمن طبق بند ض ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران مورد تاکید قرار گرفته است. بر همین اساس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در تعامل و همکاری با وزارت کشور ضمن تهیه و تدوین چک‌لیست‌های ارزیابی، کارگروه‌هایی را در استان‌ها برای این منظور ساماندهی کرده و تشکیل داده است.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ادامه داد: در تهران موضوع ساماندهی ساختمان‌های ناایمن با راهبری و مدیریت شهرداری تهران و سازمان مدیریت بحران در حال انجام است. به همین منظور در ۲۲ منطقه تهران، ۲۲ کارگروه ارزیابی مبتنی بر چک‌لیست‌های طراحی شده مرکز تحقیقات راه، و شهرسازی در حال ارزیابی ساختمانهای ناایمن هستند.

حیدری توضیح داد: ارزیابی‌هایی که در حال حاضر از چک‌لیست‌های سازه‌ای به دست آمده، نشان می‌دهد ۴۵ ساختمان ناایمن در اولویت ایمن سازی قرار دارند که اواسط ماه جاری تعیین تکلیف شده و مابقی ساختمان‌ها تا پایان ماه جاری تعیین تکلیف خواهند شد و نظر نهایی برای ایمن سازی این ساختمان‌ها اعلام خواهد شد.


11899866
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری به بررسی مطالبات و چالش‌های اصناف و اتحادیه‌ها پرداخت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ضیائیان گفت: روز پنجشنبه بعد از کاهش دمای مخصوصی که در کشور رخ داد، در بیشتر مناطق کشور دمای هوا به‌طور نسبی افزایش خواهد یافت.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتاق اصناف گفت: رئیس‌جمهور قول داده است ستادی تحت عنوان «ستاد رفع موانع بازار» را با حضور پنج وزیر تشکیل دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نحوه فعالیت شعب بانک‌های تهران در روز‌های پنج شنبه تا اطلاع ثانوی اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر نقش کلیدی صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور، گفت: این صنعت نقش مهمی در تأمین ارز، ایجاد اشتغال و تکمیل زنجیره ارزش دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی درباره بدهی‌هایی که به حمل و نقل عمومی تعلق دارد، گفت: مقرر شد که بدهی‌های بخش دولتی با قید فوریت به رانندگان و کامیونداران در این بخش پرداخت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی درباره بدهی‌هایی که به حمل و نقل عمومی تعلق دارد، گفت: مقرر شد که بدهی‌های بخش دولتی با قید فوریت به رانندگان و کامیونداران در این بخش پرداخت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با تدابیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی و همکاری شرکتهای صاحب صلاحیت و جایگاههای متقاضی با شورای سیاستگذاری سوختهای ویژه، دومین استان عرضه کننده بنزین سوپر شهر اصفهان خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر نقش پیشران صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور گفت: یکی از راهکار‌های تأمین خوراک پتروشیمی‌ها، مشارکت خود این صنایع در سرمایه‌گذاری توسعه میادین گازی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار سهام امروز نکاتی را مطرح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است