بین‌الملل 08:03 - 02 خرداد 1401
نتایج جدیدترین نظرسنجی آسوشیتدپرس-مرکز تحقیقات عمومی نورک نشان می‌دهد که اکثر آمریکایی‌ها از وضعیت بد اقتصادی کشور خود ناراضی و نگران هستند.

نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها از وضعیت بد اقتصادی ناراضی هستند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، طبق نتایج نظرسنجی جدید اغلب مردم آمریکا از وضعیت اقتصادی کشور خود ناراحت و نگران هستند.

طبق بررسی‌های انجام شده «آسوشیتدپرس-مرکز نظرسنجی تحقیقات عمومی نورک (NORC)»، بدبینی شهروندان آمریکایی نسبت به اقتصاد واشنگتن در بحبوحه نزول میزان محبوبیت «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا به ۳۹ درصد صورت گرفته است.

جدیدترین نظرسنجی شبکه «سی بی اس نیوز» نشان می‌دهد که شهروندان آمریکایی از وضعیت اقتصاد کشور خود به ویژه هزینه کالاها و غذا نگران هستند به طوریکه 63 درصد از آمریکایی‌هایی که در نظرسنجی شرکت کرده‌اند، وضعیت فعلی کشور خود را نگران‌کننده، ناراحت‌کننده و خسته‌کننده توصیف کردند.

این بررسی‌ها که در بازه زمانی ۱۸ تا ۲۰ می (۲۸ تا ۳۰ اردیبهشت) در بین یک نمونه دو هزار و ۴۱ نفری از افراد بزرگسال سراسر آمریکا انجام گرفته است، همچنین نشان می‌دهد که ۷۴ درصد از آمریکایی‌ها تصریح کردند که اوضاع در ایالات متحده «بد پیش می‌رود».

طبق این گزارش، عواملی که بدبینانه‌ترین احساسات را در بین آمریکایی‌ها برانگیخته است، شامل هزینه زندگی (۷۷ درصد)، بازار سهام (۶۸ درصد) و وضعیت اقتصاد ملی (۶۷ درصد) می‌شود.

بر اساس این گزارش، چنین ترس هایی همچنین باعث ایجاد انتظارات ناگوار در مورد برنامه‌های بازنشستگی افراد شده است به طوریکه ۵۷ درصد از پاسخ دهندگان در این زمینه بدبین هستند.

این بررسی‌ها نشان می‌دهد که تنها نکته مثبت در این نظرسنجی، خوش‌بینی مردم نسبت به تلاش‌های آمریکا برای مقابله با کرونا بود به طوریکه ۵۳ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی، نحوه مقابله دولت آمریکا با بیماری کرونا را تحسین کردند و ۵۲ درصد نیز حس مثبتی در این زمینه داشتند.

نظرسنجی آسوشیتدپرس-مرکز تحقیقات عمومی نورک همچنین نشان داد که ۵۶ درصد از شهروندان آمریکایی از عملکرد بایدن در کاخ سفید ناراضی هستند و به ویژه از بایدن به دلیل واکنش کند در مقابل رخدادها انتقاد کردند و ۶۹ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی تصریح کردند که واکنش بایدن به رخدادها و نحوه پاسخگویی وی به تحولات بسیار کند است و ۶۹ درصد از آمریکایی‌ها از وضعیت بد اقتصاد آمریکا ناراضی بودند.

انتهای پیام/


11570132
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چارچوب هماهنگی نیرو‌های سیاسی شیعه عراق طی نشستی در بغداد، خود را فراکسیون اکثریت که براساس اقدامات مطابق قانون اساسی از همه اعضای آن تشکیل می‌شود، اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش سی‌ان‌ان به نقل از مقامات کاخ سفید، ترامپ هنوز تصمیمی برای حمله زمینی به ونزوئلا نگرفته و معتقد است فشار‌های فعلی برای وادار کردن نیکولاس مادورو به کناره‌گیری کافی خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیساریای عالی انتخابات عراق با اعلام نتایج نهایی، مشارکت در ششمین دوره انتخابات پارلمانی این کشور را ۵۶ درصد اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پژوهش جدید هشدار می‌دهد کاهش کمک‌های توسعه‌ای توسط آمریکا و کشور‌های اروپایی می‌تواند تا سال ۲۰۳۰ به مرگ ۹.۴ تا ۲۹.۳ میلیون نفر به طور قابل پیشگیری منجر شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دومین نشست تخصصی مهاجران افغانستانی در تهران با محور پیامدهای عدم همکاری نهادهای بین‌المللی و تأثیر آن بر روابط دو ملت برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ترکیه، در سخنرانی خود تأکید کرد که تا زمانی که اشغال فلسطین ادامه دارد و خون فلسطینیان ریخته می‌شود، هیچ صلحی در منطقه امکان‌پذیر نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق امروز دوشنبه نتایج نهایی ششمین دوره انتخابات پارلمانی این کشور را منتشر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش ادعایی واشنگتن پست، زرادخانه هسته‌ای چین طی پنج سال گذشته با افزایش قابل توجهی روبرو بوده و به حدود ۶۰۰ کلاهک رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، با اعلام مخالفت کابینه با تشکیل هرگونه کمیته تحقیق رسمی درباره حوادث هفتم اکتبر تأکید کرد: «هرگز کمیته حقیقت‌یاب درباره شکست هفتم اکتبر تشکیل نخواهد شد».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تلویزیون دولتی روسیه در گزارشی کم‌سابقه تأیید کرد که نیرو‌های نظامی این کشور در شش کشور آفریقایی مستقر شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است