سیاسی 15:43 - 19 اردیبهشت 1404
کمالوندی در واکنش به اظهارات وزیر امور خارجه آمریکا، گفت: ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی می‌کند و در عین حال سلاح هسته‌ای ندارد.

ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی می‌کند و سلاح هسته‌ای ندارد

باشگاه خبرنگاران جوان - «بهروز کمالوندی» معاون سازمان انرژی اتمی ایران درخصوص اظهارات «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر اینکه «ایران تنها کشوری است که سلاح هسته‌ای ندارد، اما از غنی‌سازی برخوردار است»، گفت: این مساله حتما کادر وزارت خارجه آنها را نارحت می‌کند که چرا وزیر امور خارجه بدون مطالعه چنین اظهارنظری را مطرح کرده است.

وی تاکید کرد: کشور‌هایی مانند بلژیک، هلند، کره جنوبی، ژاپن، آرژانتین و آلمان هستند که سلاح هسته‌ای ندارند، اما غنی‌سازی می‌کنند، بنابراین باید گفت ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی می‌کند و در عین حال سلاح هسته‌ای ندارد.

کمالوندی گفت: به نظر می‌رسد مسئولان آمریکایی در اظهارنظر باید مقداری مطالعه کرده و حساب شده سخن بگویند.


12187643
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، سیاست‌های مداخله‌جویانه آمریکا در قبال ایران را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی با وزیر امور خارجه عربستان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ضمن اشاره به دستاورد‌های سفر به وین، گفت: حضور جمهوری اسلامی ایران در این مقطع زمانی ضروری بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهوری در پیامی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان را تبریک گفت و یادآور شد که این قهرمانی نمادی از همبستگی و تلاش است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان و محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در ریاض با یکدیگر دیدار کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی از تلاش اعجاب‌انگیز و رفتار تحسین‌آمیز قهرمانان کشتی آزاد کشورمان تقدیر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در پیامی، قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد کشور در مسابقات جهانی کرواسی را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» «مجتبی دمیرچی‌لو» با اشاره به اینکه در خصوص مداخلات نیرو‌های فرامرزی، تجربه نشان می‌دهد که هر چه بیشتر از این مداخلات جلوگیری شود، وضعیت بهتر خواهد بود، گفت: به عنوان مثال، مسئله قره باغ، تا زمانی که نیرو‌های خارج از منطقه دخالت می‌کردند، م...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تصویب مصوبه‌ای جدید برای حمایت از جوانی جمعیت خبر داد که بر اساس آن به مادران دارای فرزند متولد شده از ابتدای سال ۱۴۰۵ به مدت دو سال، ماهیانه دو میلیون تومان کمک هزینه پرداخت می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی توجه به تفکر سیستمی و حکمرانی داده‌محور را نیاز امروز کشور برشمرد و گفت: جامعه امروز برای حل نظام مسائل خود نیازمند اهمیت دادن به نقش نخبگان و ایجاد فرصت برای آنها است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است