اقتصادی 16:41 - 24 شهریور 1403
رئیس سازمان چای گفت: بنابر آمار از مجموع ۱۸۷۰ میلیاردتومان بهای برگ سبز چای، ۹۱۱ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران‌ پرداخت شده است.

۹۱۱ میلیاردتومان از مطالبات چایکاران پرداخت شد

حبیب جهان ساز گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۱۱۴ هزار و ۹۱۴ تن برگ سبز چای با ارزش ۱۸۷۰ میلیاردتومان از چایکاران گیلان و مازندران خریداری شده است.

او با بیان اینکه در روزهای پایانی چین سوم قرار داریم، افزود: کار برداشت برگ سبز چای در عمده شهرستان‌های چایخیز به اتمام رسیده و بیش از ۲۰ کارخانه مشغول خرید تضمینی برگ سبز چای از چایکاران هستند.

جهان ساز ادامه داد: تاکنون ۹۱۱ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران پرداخت شده است و دولت نیز ۷۲ درصد از قدرالسهم خود را معادل ۳۱۱ میلیارد تومان را به حساب چایکاران واریز کرد.

رئیس سازمان چای کشور  از تولید ۲۵ هزار و ۸۵۶ تنی چای خشک خبر داد و گفت: در راستای رونق بازار چای ایرانی، تجار واردکننده چای جهت ثبت سفارش واردات ملزم به خرید چای داخلی هستند .

خبرنگار: آزاده محبی


12092584
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس خانه معدن ایران شعار امسال را بهترین فرمان ممکن برای تولید دانست و گفت: باید ساختار و فضای کشور برای امنیت سرمایه گذاری فراهم شود .
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی از رشد ۴ درصدی جابه‌جایی مسافر با ناوگان حمل و نقلی عمومی از آغاز طرح سفر‌های نوروزی ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد که در محور‌های منتهی از استان تهران به شمال کشور ترافیک سنگین است.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» به دنبال وضع عوارض 25 درصدی از سوی دولت آمریکا بر واردات خودرو و قطعات آن به آمریکا سهام شرکت جنرال موتورز 8 درصد و فورد و استلانتیس 4.5 درصد و سهام خودروسازان آسیایی ازجمله تویوتا هم 3 تا 4 درصد سقوط کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با آغاز سال جدید ایران خودرو لیست جدید محصولات خودرو اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر فنی و امور پیمان‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: در سال ۱۴۰۳ در مجموع عملیات احداث، تکمیل، تعمیر و نگهداری ۲۲ پایانه مرزی در کشور انجام و اجرایی شده است.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» معاون مرکز مدیریت راه های کشور با اشاره به آغاز موج سوم سفرهای نوروزی در هفته آینده گفت: پیش بینی می شود این موج سوم، شدیدتر از موج فعلی بوده و اوج سفرهای نوروزی امسال در هفته آینده رقم بخورد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از آغاز افزایش دمای هوا از ۷ فروردین ماه تا ابتدای هفته آینده خبر داد.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» اقتصاد دنیا هر روز بدهکارتر می شود. مکانیزم این بدهکاری فزاینده چگونه کار می کند؟
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل راه آهن گفت: با تلاش‌های کلیه کارکنان بخش‌های مختلف راه آهن و حضور پررنگ پلیس راه آهن، دور اول سفر‌های نوروزی در امنیت کامل سپری شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است