اقتصادی 16:41 - 24 شهریور 1403
رئیس سازمان چای گفت: بنابر آمار از مجموع ۱۸۷۰ میلیاردتومان بهای برگ سبز چای، ۹۱۱ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران‌ پرداخت شده است.

۹۱۱ میلیاردتومان از مطالبات چایکاران پرداخت شد

حبیب جهان ساز گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۱۱۴ هزار و ۹۱۴ تن برگ سبز چای با ارزش ۱۸۷۰ میلیاردتومان از چایکاران گیلان و مازندران خریداری شده است.

او با بیان اینکه در روزهای پایانی چین سوم قرار داریم، افزود: کار برداشت برگ سبز چای در عمده شهرستان‌های چایخیز به اتمام رسیده و بیش از ۲۰ کارخانه مشغول خرید تضمینی برگ سبز چای از چایکاران هستند.

جهان ساز ادامه داد: تاکنون ۹۱۱ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران پرداخت شده است و دولت نیز ۷۲ درصد از قدرالسهم خود را معادل ۳۱۱ میلیارد تومان را به حساب چایکاران واریز کرد.

رئیس سازمان چای کشور  از تولید ۲۵ هزار و ۸۵۶ تنی چای خشک خبر داد و گفت: در راستای رونق بازار چای ایرانی، تجار واردکننده چای جهت ثبت سفارش واردات ملزم به خرید چای داخلی هستند .

خبرنگار: آزاده محبی


12092584
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته بسیاری از کارشناسان اصلاح سیاست‌های ارزی زمینه ساز حذف رانت‌های چند صد میلیارد دلاری، تأمین ثبات بلندمدت بازار ارز و مهار پایه پولی آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بازار طلا یکی از حساس‌ترین و پویاترین بازار‌های مالی در جهان است که تحت تأثیر عوامل مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی قرار می‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفر با قطار همواره یکی از محبوب‌ترین و ایمن‌ترین روش‌های جابه‌جایی در میان مسافران ایرانی بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: با توجه به بارش باران و برف در محور‌های غربی و شمال غربی کشور مسافران پیش از عزیمت به جاده‌ها از آخرین وضعیت جوی محور‌ها مطلع شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:از روز شنبه سامانه بارشی جدیدی از سمت شمال‌غرب و غرب کشور وارد می‌شود که موجب بارش گسترده باران و برف در این مناطق می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:نزدیک به ۳۰ تا ۳۴ درصد در سال به نیروگاه‌های کشور گازرسانی انجام می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی گاز ایران با اشاره به رشد قابل توجه گازرسانی شهری در کشور پس از پیروزی انقلاب گفت: تا بهمن ۱۳۵۷ فقط ۹ شهر از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند بودند که این رقم تا بهمن ۱۴۰۴ به یک‌هزار و ۳۵۸ شهر افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور افزایش وام مسکن روستایی به ۵۰۰ میلیون تومان را ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان اقتصادی معتقدند اصلاح سیاست‌های ارزی گام بلند در جهت مهار تورم و حذف رانت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: حضور در میان مردم وظیفه شخصی بنده است و دولتمردان نیز به عنوان یکی از آحاد مردم، در کنار آنان و انقلاب حضور دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است