بین‌الملل 17:27 - 24 مرداد 1403
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین خواستار مشارکت روسیه در مذاکرات صلح خاورمیانه شد.

محمود عباس: روسیه باید در مذاکرات صلح خاورمیانه مشارکت داشته باشد

گرچه اکنون رژیم صهیونیستی در غزه با جنبش حماس در حال جنگ است، اما تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری نیز می‌کوشد از روند‌های دیپلماتیک به این منازعه پایان بخشد. سفر محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان به روسیه در همین راستا انجام شده است. 

به گزارش الجزیره، محمود عباس از آمریکا به خاطر تلاش برای خارج کردن روسیه از گفتگو‌های صلح خاورمیانه انتقاد کرده و خواستار مشارکت مسکو در روند مذاکرات فلسطینیان با رژیم صهیونیستی شد. 

وی در مسکو به خبرنگاران گفت: روسیه همواره به دنبال حل و فصل مسائل از طریق مسالمت آمیز بوده است. آمریکا نیز همواره تلاش کرده است مسکو را از فرآیند مذاکرات دور نگه دارد. این مسئله به هیچ عنوان برای ما قابل پذیرش نیست که روسیه در گفتگو‌های صلح خاورمیانه مشارکت نداشته باشد، زیرا این کشور همواره مواضع عادلانه‌ای درباره مسائل منطقه اتخاذ کرده است. مواضع مسکو مبتنی بر قوانین بین المللی است. 

محمود عباس در سفر به روسیه با عالی‌ترین مقامات سیاسی این کشور دیدار و گفتگو کرد. دیدار با ولادیمیر پوتین یکی از اصلی‌ترین محور‌های سفر عباس به مسکو بود. پوتین در این دیدار از تشکیل کشور مستقل فلسطینی حمایت کرد.

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12082959
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با آغاز نشست هیئت صلح ترامپ در واشنگتن، فرانسه با اشاره به ابهام در اهداف این ابتکار، از مشارکت در آن خودداری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروسی با اشاره آمادگی کامل بازرسان اعلام کرد آژانس آماده است بلافاصله پس از دریافت فرصت حتی از سایت‌ها بمباران شده ایران، بازدید کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی اعلام توافق برای ساخت ۸ رآکتور جدید، مقام ارشد هسته‌ای روسیه بر تعهد این کشور به توسعه زیرساخت‌های اتمی ایران تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین می‌گوید پس از اتمام گفت‌و‌گو‌های آتش‌بس اوکراین در روز چهارشنبه، روسیه و آمریکا تماسی نداشته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در گزارشی تکان‌دهنده اقدامات رژیم اسرائیل را تلاشی سیستماتیک برای تغییر دائمی بافت جمعیتی منطقه و نسل‌کشی نامید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وب‌سایت آمریکایی وار زون گزارش داد که الحاق کشتی‌های جنگی روسیه و چین به رزمایش ایران، معادلات آمریکا را با پیچیدگی بی‌سابقه‌ای روبه‌رو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با کنترل ارتش الجولانی بر شمال شرق سوریه بیش از ۲۰ هزار تن از مرتبطین با داعش از اردوگاه الهول ناپدید شده و راهی کشور‌های همسایه شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در بحبوحه افزایش تنش‌ها در غرب آسیا، قیمت نفت به بالاترین سطح خود از تابستان گذشته رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اسناد فاش شده، دولت ترامپ قصد دارد ۵ هزار سرباز از ملیت‌های مختلف را در پایگاهی به وسعت ۳۵۰ هکتار در نوار غزه مستقر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به پیمان آتلانتیک شمالی فشار می‌آورد تا چندین ماموریت از جمله ماموریت کلیدی در عراق را کاهش دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است