اقتصادی 11:55 - 25 شهریور 1400

زائران اربعین بدون ویزای عراق به فرودگاه امام نیایند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در اطلاعیه‌ای به زائران اربعین از عدم صدور ویزای عراق در فرودگاه‌های امام خمینی (ره)، نجف و بغداد خبر داد.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

قابل توجه زائران محترم به منظور حضور در مراسم اربعین حسینی در کشور عراق بر اساس تفاهم صورت گرفته میان جمهوری اسلامی ایران و عراق، صدور ویزا در ایام اربعین رایگان خواهد بود اما زائران باید پیش از سفر اقدام به اخذ ویزای زیارتی از طریق مراجع ذی صلاح نمایند و امکان صدور ویزا در فرودگاه امام (ره) یا در فرودگاه‌های عراق میسر نیست، بر همین اساس افرادی که قصد تشرف به عتبات عالیات را دارند باید پیش از خرید بلیت، اقدام به دریافت ویزا کنند.

همچنین زائران گرامی برای جلوگیری از هرگونه مشکل و یا سودجویی‌های احتمالی در خصوص بلیت هواپیما به مقصد عراق می‌توانند از آژانس‌های مسافرتی معتبر و سایت‌های اینترنتی مورد تأیید سازمان هواپیمایی کشوری اقدام به خرید بلیت نمایند، همچنین بر اساس دستور این سازمان حداکثر نرخ بلیت برای سفر به عراق در ایام اربعین (۲۸ شهریور لغایت ۱۰ مهر) ۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

از زائران محترم درخواست می‌شود به منظور پذیرش، صدور کارت پرواز و تحویل بار ۳ ساعت قبل از زمان پرواز در سالن ترمینال فرودگاه حضور یابند و برای تسریع در فرآیند پذیرش می‌توانند نسبت به پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور اقدام نمایند.


11231005
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ورود به دنیای ارز‌های دیجیتال، می‌تواند فرصت‌های سودآوری بی‌نظیری ایجاد کند؛ اما بدون دانش و مسیر آموزشی صحیح، خطر زیان‌های بزرگ همیشه وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: به طور متوسط روزانه حدود ۸۸۰ دستگاه خودرو در کشور از رده خارج می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:با توجه به قیمت گواهی اسقاط که برای موتورسیکلت‌های معمولی ۷ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان و برای موتورسیکلت‌های برقی ۲۶ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان در نظر گرفته شده، استقبال اولیه کمی بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:وجود ۱۴ میلیون موتورسیکلت در کشور نشان می‌دهد که روش‌های گذشته دیگر قادر به مدیریت این حجم عظیم از خودرو‌های سبک و موتورسیکلت نیستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه صنعت شیشه گفت:سرانه مصرف شیشه از ۳ تا ۴ کیلو به حدود ۱۵ کیلو رسیده که نشان دهنده نوآوری، اشتغال و توسعه صنعت است. پ
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور گفت:سالانه نزدیک به ۲۰ هزار نفر در تصادفات کشته و بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر مصدوم می‌شوند که حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد آن‌ها دچار معلولیت‌های دائمی می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور گفت:سالانه نزدیک به ۲۰ هزار نفر در تصادفات کشته و بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر مصدوم می‌شوند که حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد آن‌ها دچار معلولیت‌های دائمی می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر بهداشت گفت:سال گذشته مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات راکبان موتورسیکلت ۵۰ درصد افزایش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: حدود ۱۱ میلیون موتورسیکلت در کشور در مرحله فرسودگی هستند که در هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۷ لیتر بنزین مصرف می‌کنند، در حالی‌که با جایگزینی آنها با موتورسیکلت‌های انژکتوری، مصرف سوخت بین ۲.۵ تا ۳.۵ لیتر کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: حدود ۱۱ میلیون موتورسیکلت در کشور در مرحله فرسودگی هستند که در هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۷ لیتر بنزین مصرف می‌کنند، در حالی‌که با جایگزینی آنها با موتورسیکلت‌های انژکتوری، مصرف سوخت بین ۲.۵ تا ۳.۵ لیتر کاهش می‌یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است