اقتصادی 11:55 - 25 شهریور 1400

زائران اربعین بدون ویزای عراق به فرودگاه امام نیایند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در اطلاعیه‌ای به زائران اربعین از عدم صدور ویزای عراق در فرودگاه‌های امام خمینی (ره)، نجف و بغداد خبر داد.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

قابل توجه زائران محترم به منظور حضور در مراسم اربعین حسینی در کشور عراق بر اساس تفاهم صورت گرفته میان جمهوری اسلامی ایران و عراق، صدور ویزا در ایام اربعین رایگان خواهد بود اما زائران باید پیش از سفر اقدام به اخذ ویزای زیارتی از طریق مراجع ذی صلاح نمایند و امکان صدور ویزا در فرودگاه امام (ره) یا در فرودگاه‌های عراق میسر نیست، بر همین اساس افرادی که قصد تشرف به عتبات عالیات را دارند باید پیش از خرید بلیت، اقدام به دریافت ویزا کنند.

همچنین زائران گرامی برای جلوگیری از هرگونه مشکل و یا سودجویی‌های احتمالی در خصوص بلیت هواپیما به مقصد عراق می‌توانند از آژانس‌های مسافرتی معتبر و سایت‌های اینترنتی مورد تأیید سازمان هواپیمایی کشوری اقدام به خرید بلیت نمایند، همچنین بر اساس دستور این سازمان حداکثر نرخ بلیت برای سفر به عراق در ایام اربعین (۲۸ شهریور لغایت ۱۰ مهر) ۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

از زائران محترم درخواست می‌شود به منظور پذیرش، صدور کارت پرواز و تحویل بار ۳ ساعت قبل از زمان پرواز در سالن ترمینال فرودگاه حضور یابند و برای تسریع در فرآیند پذیرش می‌توانند نسبت به پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور اقدام نمایند.


11231005
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز سه شنبه با ورود سامانه بارشی از غرب کشور در برخی مناطق شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» محمد گفت: در شرایط فعلی کشور، اجرای پروژه انتقال پایتخت به دلیل هزینه‌های بسیار سنگین و زمان‌بر بودن ۲۰ سال، در اولویت نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» محمد گفت: در شرایط فعلی کشور، اجرای پروژه انتقال پایتخت به دلیل هزینه‌های بسیار سنگین و زمان‌بر بودن ۲۰ سال، در اولویت نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس انجمن نخبگان ملی گفت: فساد سیستماتیک ورانت تورم مهم‌ترین مشکل در حوزه اقتصادی کشور است که باید با مدیریت صحیح رفع شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با رد پیش‌بینی‌های نادرست درباره کمبود کالا در کشور، از اجرای موفق طرح بزرگ اقتصادی و تأمین نیاز‌های بازار خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق ایران گفت:کالای قاچاق به دلیل عدم پرداخت حقوق و عوارض گمرکی، عدم پرداخت مالیات و عدم رعایت استاندارد و ضوابط کیفی با قیمت پایین‌ترعرضه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تصور کنید با اجاره و رزرو ویلا در شهرک دریاکنار بابلسر با اولین تابش‌های گرم خورشید در شمال و صدای دلنشین پرندگان و نسیم خنک دریا بیدار شوید. صبحانه را در تراس ویلای خود صرف می‌کنید، جایی که تنها چشم‌انداز شما، درختان سرسبز و زمین‌های چمن‌آ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دنیای مراقبت از پوست تغییر کرده و حالا نوبت به جایگزین طبیعی وازلین که همراه همیشگی خانه‌های ما بوده رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» راه‌اندازی آموزشگاه مهارتی یکی از مسیر‌های کم‌ریسک و سودآور در حوزه خدمات آموزشی محسوب می‌شود؛ اما موفقیت در این مسیر، مستلزم آگاهی دقیق از شرایط تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای و طی‌کردن مراحل قانونی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دبیرخانه شورای‌عالی شهرسازی و معماری از تصویب ۳۵ شهر کوچک، میانی و بزرگ در شورای‌عالی شهرسازی و معماری از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است