علمی فناوری 08:35 - 09 آذر 1403
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: مشکل قطع برق و گاز در سال‌های قبل باعث شد چاپ کتاب‌های درسی امسال زودتر آغاز شود و تا الان روند چاپ کتاب خوب پیش رفته است.

آغاز چاپ کتاب‌های درسی زودتر از سال‌های گذشته/ اعتبار مورد نیاز برای چاپ هنوز تامین نشده است

علی لطیفی رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، با بیان اینکه برای تغییرات برنامه درسی پروژه‌ای را تحت عنوان طرحواره تحول در برنامه درسی آغاز کرده‌ایم گفت: در حال آماده‌سازی چارچوب برنامه درسی و محتوای دوره ابتدایی هستیم که اسناد و چارچوب‌ها برای ارسال به شورای عالی جهت تصویب آماده شده که اگر تصویب شود، سال آینده به صورت آزمایشی تغییراتی در برنامه درسی تعدادی از مدارس کشور خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه امسال چاپ کتاب‌ها زود و از شهریور آغاز شد افزود: حدود ۴۰ میلیون جلد از کتاب‌های سال آینده چاپ شده است. سال‌های قبل مشکل قطع برق و گاز داشتیم لذا امسال چاپ کتاب‌ها را زودتر آغاز کردیم تا چاپسپاری در زمستان یا تابستان با مشکل مواجه نشود که تاکنون چاپ کتاب خوب پیش رفته است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این که آیا اعتبار چاپ کتاب‌ها تامین شده است؟ گفت: امیدواریم، اما هنوز نه. بخشی از کاغذ‌ها امسال ایرانی است و به میزانی که شرکت‌های تولید کننده کاغذ داخلی تولید کنند چاپ کتاب‌ها با کاغذ ایرانی انجام می‌شود، برای میزان باقی مانده هم بنا داریم از کاغذ خارجی استفاده کنیم. شرکت‌های داخلی سال گذشته به اندازه نیاز نتوانستند کاغذ چاپ تامین کنند و لذا برای تامین باقیمانده مورد نیاز، خرید خارجی خواهیم داشت.

لطفی با بیان اینکه اول سال موارد چاپ کتاب‌ها شامل کتاب‌های بدون تغییر است اظهار کرد: کتاب‌هایی که تغییر دارند برای نیمه دوم سال یا اواخر سال چاپ می‌شوند.

منبع: ایسنا


12121428
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر ضرورت راه‌اندازی مرکز ملی ترجمه و گسترش اندیشه انقلاب اسلامی در جهان گفت: آمادگی داریم تا با همکاری با نهاد‌های مرتبط، زمینه گسترش فرهنگ اسلامی و زبان فارسی را فراهم کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر ضرورت ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی در مدارس غیر دولتی گفت: مصوبه ۳۰ ساعته شدن ساعت تدریس معلمان در مدارس غیر دولتی باید اجرایی شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پنجاه‌ودومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی با رقابت بیش از ۱۴ هزار داوطلب، به‌صورت همزمان در ۲۹ حوزه امتحانی سراسر کشور برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش از ساخت ۱۱۰ مدرسه با حمایت شهرداری تهران در نقاط محروم پایتخت خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از روند برگزاری پنجاه و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی بازدید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: معلمان نمونه شهرستان‌های استان تهران سفیران نهضت مدرسه سازی ایران می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی در سالن فناوری‌های نشر سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ۴ نشست تخصصی برگزار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه‌های اپل برای افزودن گزینه‌های جست‌وجوی مبتنی بر هوش مصنوعی، ضربه بزرگی به گوگل است که کسب و کار پرسود تبلیغاتش، اتکای قابل توجهی به استفاده کاربران از موتور جست‌وجوی این شرکت در آیفون دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مدیران ارشد اپل این ایده را مطرح می‌کند که تا ۱۰ سال دیگر، آیفون ممکن است دیگر وجود نداشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت اسپارک تکنولوژی از نتایج مثبت آزمایش‌های میدانی پوشش ضدخوردگی تقویت‌شده با اکوسپارک خبر داد که نشان‌دهنده عملکرد برتر این پوشش در برابر خوردگی است، این پوشش که با افزودنی مبتنی بر گرافن تقویت شده، عملکردی معادل پوشش‌های مرجع تجاری از خ...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است