علمی فناوری 08:35 - 09 آذر 1403
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: مشکل قطع برق و گاز در سال‌های قبل باعث شد چاپ کتاب‌های درسی امسال زودتر آغاز شود و تا الان روند چاپ کتاب خوب پیش رفته است.

آغاز چاپ کتاب‌های درسی زودتر از سال‌های گذشته/ اعتبار مورد نیاز برای چاپ هنوز تامین نشده است

علی لطیفی رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، با بیان اینکه برای تغییرات برنامه درسی پروژه‌ای را تحت عنوان طرحواره تحول در برنامه درسی آغاز کرده‌ایم گفت: در حال آماده‌سازی چارچوب برنامه درسی و محتوای دوره ابتدایی هستیم که اسناد و چارچوب‌ها برای ارسال به شورای عالی جهت تصویب آماده شده که اگر تصویب شود، سال آینده به صورت آزمایشی تغییراتی در برنامه درسی تعدادی از مدارس کشور خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه امسال چاپ کتاب‌ها زود و از شهریور آغاز شد افزود: حدود ۴۰ میلیون جلد از کتاب‌های سال آینده چاپ شده است. سال‌های قبل مشکل قطع برق و گاز داشتیم لذا امسال چاپ کتاب‌ها را زودتر آغاز کردیم تا چاپسپاری در زمستان یا تابستان با مشکل مواجه نشود که تاکنون چاپ کتاب خوب پیش رفته است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این که آیا اعتبار چاپ کتاب‌ها تامین شده است؟ گفت: امیدواریم، اما هنوز نه. بخشی از کاغذ‌ها امسال ایرانی است و به میزانی که شرکت‌های تولید کننده کاغذ داخلی تولید کنند چاپ کتاب‌ها با کاغذ ایرانی انجام می‌شود، برای میزان باقی مانده هم بنا داریم از کاغذ خارجی استفاده کنیم. شرکت‌های داخلی سال گذشته به اندازه نیاز نتوانستند کاغذ چاپ تامین کنند و لذا برای تامین باقیمانده مورد نیاز، خرید خارجی خواهیم داشت.

لطفی با بیان اینکه اول سال موارد چاپ کتاب‌ها شامل کتاب‌های بدون تغییر است اظهار کرد: کتاب‌هایی که تغییر دارند برای نیمه دوم سال یا اواخر سال چاپ می‌شوند.

منبع: ایسنا


12121428
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: قوانین موجود در حوزه خدمت پزشکان عمومی نیازمند اصلاح هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت با بیان اینکه، محوریت نظام سلامت با پزشکان عمومی و اجرای پزشکی خانواده است، گفت: مسیر مراجعه به پزشک باید اصلاح شود و اقتصاد سلامت بهبود یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به حضور بیش از ۱۰۷هزار پزشک عمومی در کشور و با تاکید بر اینکه کمبود پزشک نداریم، گفت: سیاست‌های پذیرش دانشجوی پزشکی باید به قبل از سال ۱۴۰۰ بازگردد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس، گفت: «مقاومت در برابر اجرای قانون افزایش ظرفیت، آمار‌های خلاف واقع و بهانه کمبود زیرساخت، منافع گروهی خاص را حفظ کرده و بحران کمبود پزشک و صف‌های طولانی درمان را رقم زده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام آزمون ملی دندانپزشکی، آزمون ارزشیابی دانش‌آموختگان فیزیوتراپی، داروسازی و آزمون ارزیابی علمی متقاضیان انتقال از خارج در رشته‌های علوم پزشکی تا صبح یکشنبه ۲۱ دی تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های علم و صنعت ایران و علم و فرهنگ در اطلاعیه‌های جداگانه‌ای از تعویق زمان برگزاری امتحانات نیمسال اول ۱۴۰۵-۱۴۰۴ خبر دادند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرآورده‌های طبیعی سازمان غذا و دارو از اجرای یک اقدام داوطلبانه و پیشگیرانه در خصوص برخی سری ساخت‌های شیرخشک وارداتی و همزمان از تسهیل فرآیند دریافت شیرخشک رژیمی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت جوانی جمعیت را نخستین اولویت نظام سلامت خواند و گفت: اکنون حدود ۱۲ درصد از جمعیت کشور سالمند هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: در حال حاضر حدود ۱۷ هزار دانش‌آموز با نیاز‌های ویژه در مدارس عادی تحصیل می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در اطلاعیه وزارت علوم تاکید شده است که امتحانات دانشگاه‌ها به صورت حضوری برگزار شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است