علمی فناوری 13:13 - 22 خرداد 1403
با حضور معاون علمی و فناوری اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری از کتاب‌های روایت پیشرفت آبادیران رونمایی شد.

رونمایی از گزارش‌های پیشرفت آبادیران

آیین افتتاحیه دومین نمایشگاه ملی آبادیران با شعار "نوآوری برای آبادانی"، صبح امروز (۲۲ خردادماه) با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برگزار شد.  

رویداد ملی آبادیران، گامی برای هم‌سو سازی و هم‌افزایی ظرفیت‌ها و توانمندی تمامی دستگاه‌های کشور برای محرومیت‌زدایی به کمک فناوری و نوآوری است.  دومین دوره از نمایشگاه ملی آبادیران با حمایت معاونت علمی و فناوری از امروز به مدت چهار روز از ساعت ۹ تا ۱۷ در محل مصلای امام خمینی تهران در حال برگزاری است.

دومین نمایشگاه آبادیران از صبح امروز با حضور روح الله دهقانی فیروز آبادی، صباغیان قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره)، عبودتیان، دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی‌سازی و علی آقا محمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد.

برنامه ملی «آبادیران» با شعار نوآوری برای آبادانی در دوره چهارم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان طراحی شده است. این برنامه با هدف پیشرفت و آبادانی کشور به دنبال «رفع چالش‌های مناطق محروم و روستایی»، «ایجاد اشتغال پایدار» و «توسعه زنجیره ارزش ظرفیت‌های بومی مناطق کمتر برخوردار» با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور و سایر ارکان زیست بوم نوآوری و فناوری است.

 در برنامه ملی آبادیران همه نهاد‌های دولتی و غیر دولتی فعال در آبادانی و پیشرفت ایران همچون بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، کمیته امداد امام خمینی (ره) و ... به دنبال توانمندسازی و ارتقای مناطق کمتر برخوردار با استفاده از دانش، فناوری و نوآوری خواهند بود.

در حاشیه دومین نمایشگاه آبادیران از کتاب‌های روایت پیشرفت که به همت معاونت علمی تهیه شده بود، رونمایی شد.

این کتاب‌ها شامل موارد زیر هستند:

گزارش اولین مرکز اشتغال آبادیران در بیرجند

گزارش دانش کشاورزی به روایت ۷ بانوی کارآفرین

کتابچه نیازمندی‌های فناورانه آبادیران 

کتابچه زیست بوم فناوری و نوآوری برای آبادانی ایران


12062178
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت علوم اعلام کرد: خبر منتشرشده در برخی کانال‌های خبری درباره اعلام وزارت علوم مبنی بر مجاز بودن غیبت دانشجویان تا پایان سال جاری، صحت ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی از حفظ ارز ترجیحی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی دارو و تجهیزات پزشکی در بودجه ۱۴۰۵ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وعده افطار بهتر است که سبک و مقوی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف بیش از حد غذا‌های فرآوری شده و فوق فرآوری شده ممکن است خطر افسردگی، میگرن، زوال عقل و بیماری آلزایمر را افزایش دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فضانوردان روسی آزمایش‌های پزشکی مهمی را در ایستگاه فضایی انجام خواهند داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید از کالج بینایی‌سنجی در دانشگاه ایالتی نیویورک نشان می‌دهد که نزدیک بینی ممکن است در یک عادت بصری ساده و روزمره که ما در خانه انجام می‌دهیم، نهفته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زمان نتایج انتخاب رشته پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (ورودی بهمن) اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» از دیدگاه علمی بهتر است وعده افطار جدا از وعده شام باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وعده سحری از اهمیت بالایی در ماه مبارک رمضان برخوردار است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت Nothing  تبلیغات گوشی جدید خود را که دارای طراحی متمایز و مشخصات عالی است، با هدف رقابت با بهترین گوشی‌های اندرویدی مدرن آغاز نکرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است