اقتصادی 20:52 - 14 آبان 1403
وزیر راه وشهرسازی گفت: روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن کند نشده است بلکه منابع مالی لازم تزریق شده و پروژه‌ها در حال اجرا است.

آخرین جزئیات پروژه‌های نهضت ملی مسکن اعلام شد + فیلم

فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن و اینکه چه تعداد واحدهای مسکونی تحویل داده شده  است گفت:از بهمن سال قبل متاسفانه  رکود را در پروژه های  جهش تولید مسکن شاهد بوده ایم و مهمترین موضوع آن منابع مالی است که باید پشتیبانی شود  و تسهیلات بانکی است که باید پرداخت شود.

وی افزود: با پیگیری‌هایی که انجام دادیم در این مدت هم با بانک مرکزی جلساتی را داشتیم و هم جلساتی را که در کمیسیون تخصصی عمران گذاشتند پیگیر این هستند که پرداخت این تسهیلات سرعت بیشتری بگیرد.

 وزیر راه وشهرسازی  توضیح داد: تامین منابعی هم انجام شده اما  هم در دولت و هم در کمیسیون عمران  مجلس با جدیت پیگیر این موضوع هستند.

صادق  توضیح داد:  بنابراین این موضوع که‌  پروژه‌های نهضت ملی مسکن  انجام نمی شود درست نیست بلکه پروژه‌های نهضت ملی مسکن روند رو به رشد دارد و منابع مالی هم در حال  تزریق است  اختلاف هم  مربوط به ساخت و سازی است که شکل گرفته است.

وی ادامه داد:تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن و موضوعات مربوط به  آن هم چیزی نیست که بخواهیم آمار را تغییر دهیم  آنچه که ساخته شده مشخص است باید یاد  بگیریم که با مردم صادق باشیم و آنچه که انجام دادیم را فریاد بزنیم .

او  توضیح داد:  به طور قطع زحمات زیادی انجام دادیم و آنچه که در آینده به بهره‌برداری می‌رسد چه در بخش مسکن و چه در بخش راه مربوط به زحمات دولت قبل است اما آنچه که هست را  باید اعلام کنیم چون مردم مهم‌ترین داوران هستند.

 


12112765
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز چهارشنبه بعد از ظهر در استان‌های کردستان و جنوب آذربایجان غربی افزایش ابر و بارش باران خواهیم داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه قزوین - کرج – تهران محدوده محمدیه گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارمندان دستگاه‌های اجرایی در تهران روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه چهارم و پنجم آذر با نظر مدیر آن دستگاه به صورت دورکاری فعالیت می‌کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: جمهوری اسلامی ایران همیشه پایبند به توافقات بین‌المللی و کنوانسیون‌های وضع شده در آیمو بوده و هست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دهمین دوره عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا سه‌شنبه ۴آذر ماه در سامانه یکپارچه خودرو‌های وارداتی آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به فعالیت شعب کشیک بانک‌ها، بورس‌ها فردا فعال هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی گفت: فردا سه‌شنبه ۴ آذرماه به سبب آلودگی هوا بانک‌های استان تهران به جزء فیروزکوه به صورت شعب کشیک فعالیت دارند اسامی شعب کشیک در سایت هر بانک اعلام خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی گفت:اخذ هرگونه مالیات از کارتخوان‌ها دروغ است و تنها مقرر شده است حدود ۱۰۰ رستوران لوکس در مناطق شمالی تهران، مالیات بر ارزش افزوده‌ای که همین حالا از مردم دریافت می‌کنند، بصورت برخط و همزمان با انجام تراکنش به خز...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شالچی با اشاره به ضرورت انتقال حقیقت این وقایع، اظهار داشت: وفاداری ما به شهدا با انتشار روایت صادق از این جنگ صورت می‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سازمان جنگل‌ها گفت: عرصه‌ها باید تا زمان خروج شرایط آب و هوایی از سکون و گرمای فعلی مدیریت و حفاظت شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است