اقتصادی 09:06 - 07 خرداد 1403
معاون اشتغال وزارت کار گفت:متوسط نرخ بیکاری دولت سیزدهم 8.6درصد بوده است که در هیچ دولتی سابقه نداشته است.

نرخ بیکاری دولت سیزدهم در هیچ دولتی سابقه نداشته است

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، مطابق آمار مرکز آمار ایران در سال 1402، به میزان 41.3 درصد جمعیت 15 ساله و بیش‌تر از نظر اقتصادی فعال بوده‌اند، یعنی در گروه شاغلان یا بیکاران قرار گرفته‌اند. بررسی تغییرات نرخ مشارکت اقتصادی حاکی از آن است که این نرخ نسبت به سال قبل (1401)،0.4 درصد افزایش یافته است. بررسی نرخ بیکاری افراد 15 ساله و بیش‌تر نشان می‌دهد که 8.1 درصد از جمعیت فعال (شاغل و بیکار)، بیکار بوده‌اند. بررسی روند تغییرات نرخ بیکاری حاکی از آن است که این شاخص، نسبت به سال قبل (1401) ، 0.9 درصد کاهش یافته است.

محمود کریمی بیرانوند, معاون اشتغال وزارت کار در شبکه ویراست نوشت: متوسط نرخ بیکاری دولت مردمی سیزدهم 8.6درصد بوده است که در هیچ دولتی سابقه نداشته است. این دستاورد کم نظیر در مدت کوتاه مرهون اهتمام مجدانه شخص شهید رئیسی بوده است.

مدیریت ستادی در قالب جلسات شورای عالی اشتغال و تقسیم کار ملی و پیگیری و نظارت میدانی.

معاون اشتغال پیش از این درباره برنامه سال 1403 وزارت کار پیرامون بازار کار گفته بود:هر سال قبل از فروردین ماه تعهد اشتغال ایجادی استانداران را به استاندار محترم ابلاغ می‌کنیم.یعنی قبل از پایان سال این کار انجام می‌شود و روز1 فروردین ابلاغیه با امضای وزیر کشور و وزیر کار در کارتابل استانداران محترم است، یکی از برنامه‌های ویژه‌ای که امسال ما در سهم تعهد ابلاغی اشتغال استان‌ها دیدیم. مسئله رسیدگی به اشتغال فارغ التحصیلان است. در نظرداریم که 25 درصد از اشتغال ایجادی که باید متناسب با شعار سال ایجاد سالانه یک میلیون شغل اتفاق بیفتد، مربوط به حوزه فارغ التحصیلان باشد. حضور فارغ التحصیلان در عرصه اشتغال به معنی افزایش بهره‌وری تولید است. هر چقدر که حضور جامعه فارغ التحصیل ما در امر تولید بیشتر شود، طبیعتاً بهره وری تولید و جهش تولید هم بیشتر خواهد شد.تعهد برای سال جاری یک میلیون و 44هزار اشتغال است.

انتهای پیام/

 

12057942
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت بر نهاد‌های مالی سازمان بورس و اوراق بهادار از ابلاغ امیدنامه و اساسنامه صندوق ارزی در هفته آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: قیمت کنونی گوجه فرنگی بدلیل صادرات بی رویه و کاهش عرضه افزایشی است که با برداشت از استان بوشهر پیش بینی می‌شود که قیمت کاهش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: اکنون نهاده به میزان کافی در بنادر موجود است که از امروز توزیع توسط پشتیبانی امور دام از طریق سامانه بازارگاه انجام‌ می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: کاهش هزینه‌های مستأجران و استاندارد سازی قرارداد‌ها از طریق سامانه خودنویس امکان پذیر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۶ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کاشت مو به عنوان یک جراحی تخصصی در سال‌های اخیر در بین افراد دچار ریزش مو تحت تأثیر قرار گرفته و مقبولیت بیشتری پیدا کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مصرف گاز بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء در هفته پایانی آبان با روندی افزایشی هم‌زمان با سردتر شدن هوا به مرز سه میلیارد مترمکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: با اجرای طرح صورتحساب الکترونیکی شاهد کاهش فرار‌های مالیاتی در کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۶ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۱۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برای بعضی‌ها، حلقه روی گردن یعنی حفظ یک تعهد عاطفی در نزدیک‌ترین فاصله به قلب. برای بعضی دیگر، یادبودی از یک عزیز از دست‌رفته است که فقط با لمس همان حلقه آرام می‌گیرند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است