علمی فناوری 23:23 - 14 شهریور 1403
ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته مهرماه ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

آغاز ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو بدون آزمون دانشگاه آزاد

 

به گزارش ایسنا، ثبت نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی که در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته نیمسال اول پذیرش آنها به صورت صرفاً براساس سوابق تحصیلی است، از امروز چهار شنبه ۱۴ شهریور ماه آغاز و تا ساعت ۲۴ چهارشنبه ۲۱ شهریور ادامه خواهد داشت.

داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط با تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

ثبت نام پذیرش براساس سوابق تحصیلی به صورت مجزا از انتخاب رشته، رشته‌های با آزمون سراسری است و بیش از ۹۵ درصد رشته/ محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی بدون آزمون هستند، داوطلبان می‌توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مذکور نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.


12089676
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اوپو از عرضه گوشی جدید خود خبر داده است که به لطف مشخصات کاربردی و عملکرد فوق‌العاده‌اش، انتظار می‌رود فروش گسترده‌ای داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه علمی جدید، شبیه‌سازی بی‌سابقه‌ای از آنچه در مجاورت سیاه‌چاله‌ها اتفاق می‌افتد، ارائه می‌دهد، جایی که هرج و مرج حکمفرماست و ماده تحت تأثیر نیرو‌های عظیمی قرار دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک تجزیه و تحلیل گسترده، نقش ویتامین‌های خاص را در پیشگیری از ابتلا به سرطان را اثبات کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کدو یکی از بهترین محصولات برای استفاده در روز‌های سرد است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل برای تغییر سیاست سختگیرانه خود در مورد آدرس‌های جیمیل آماده شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاظمی به تشریح چالش‌های مزمن آموزش‌وپرورش از جمله ثبت‌نام مدارس، مدارس غیردولتی، نقل‌وانتقالات، امتحانات و مسائل مالی پرداخت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خانم‌های باردار نباید از رنگ مو استفاده کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسئول مواد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: برخی لوازم آرایشی غیرمجاز موجود در بازار حاوی مقادیر بالای سرب، جیوه و سایر فلزات سنگین هستند و مصرف مداوم آنها سلامت مصرف‌کنندگان را تهدید می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون ستاد علم و فناوری شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، با اشاره به وجود میز‌های تخصصی متعدد در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی گفت: این شورا به‌عنوان مرجعی فرادستگاهی می‌تواند به موضوعاتی در حوزه‌های نوآوری، فناوری و دانش‌بنیان در صنعت فولاد ورود کند. ...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بخشنامه ممنوعیت تنبیه بدنی دانش آموزان و سوء رفتار با آنان به هر دلیل و تحت هر شرایطی، با امضای وزیر آموزش‌وپرورش به ادارات کل، مناطق و مدارس سراسر کشور ابلاغ شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است