اقتصادی 16:50 - 07 اسفند 1402
رئیس انجمن صنفی مهندسان مشاور طراح گفت: همزمان با واقعی شدن نرخ خدمات، شاهد افزایش کیفیت و کاهش خطرات ناشی از گودبرداری‌های خطرناک خواهیم بود.

کاهش حوادث ناشی از گودبرداری در پروژه‌های ساخت وساز

آمارها حکایت از کاهش  گودبرداری های خطرناک در پروژه های مسکونی دارد اما بسیاری از مهندسان در کشور معتقد هستند که باید نرخ خدمات مهندسی در بخش های مختلف واقعی شود تا شاهد افزایش کیفیت و تشدید نظارت ها در این حوزه باشیم. 

نرخ خدمات تعرفه مهندسی باید واقعی شود

در همین زمینه مهیار  فرنیا رئیس انجمن صنفی مهندسان مشاور طراح اعلام کرد: واقعی شدن تعرفه خدمات مهندسی سبب می شود که مهندس ساختمان صرفا با امر نظارت بر پروژه های ساختمانی معیشت خود را تامین کند. 

 فرنیا  افزود:جامعه مهندسی نباید در تامین معیشت خود دچار مشکل باشد و برای گذران زندگی خود در تاکسی های اینترنتی کار کند. 

وی تاکید کرد: از شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور تقاضا داریم که پیشنهادات مناسبی را برای افزایش تعرفه خدمات مهندسی به وزارت خانه راه و شهرسازی ارائه دهد و در سال آینده تعرفه درخوری برای رشته های هفت گانه مهندسی ساختمان در نظر گرفته شود.

رئیس انجمن صنفی مهندسان مشاور طراح افزود: افزایش تعرفه خدمات مهندسی می‌تواند تأثیر مثبت بر کیفیت پروژه‌های ساختمانی داشته باشد. در زمینه ساختمان‌ها، کیفیت اجرا و ایمنی ساختمان از اهمیت بالایی برخوردار است و نقش مهندسان ساختمانی در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

فرنیا توضیح داد:با افزایش تعرفه خدمات مهندسی، مهندسان قادر خواهند بود منابع و زمان بیشتری را به ارائه خدمات حرفه‌ای و نظارت دقیق‌تر بر پروژه‌ها اختصاص دهند. این امر می‌تواند منجر به بهبود کیفیت پروژه‌ها، پیشگیری از خطاها و کاهش احتمال بروز مشکلات در فرآیند ساخت گردد.


12033893
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس ابلاغ گمرک ایران به گمرکات اجرایی کشور، تشریفات ترخیص کالا‌های اساسی از گمرکات باید حداکثر در مدت پنج روز انجام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران گفت: افزایش مدت اعتبار گواهینامه‌های استاندارد منوط به ارائه برنامه‌های تضمین کیفیت از سوی خودروسازان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور از کاهش محسوس دمای هوا در نواحی شمال شرق کشور خبر داد و گفت: روز جمعه سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب وارد کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:طی حدود یک‌سال‌ونیم گذشته و تا هشت‌ماهه امسال، در مجموع ۷۲ هزار هکتار زمین شهری و روستایی در کشور تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور گفت: دولت پس از جراحی اقتصادی، در فرآیند‌های تامین کالا حداکثر تسهیل را باید ایجاد کند و مطالبات بخش خصوصی را به فوریت پرداخت کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که بسیاری از کارشناسان اعلام می‌کنند تنها راهکار برای بهبود وضعیت بازار خودرو واردات است تاخیر در ترخیص خودرو از گمرکات زمینه ساز کندی واردات شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام سازمان چای کشور، در ۱۰ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ تجارت خارجی چای ایران با رشد ۲۳.۶ درصدی در واردات و ۱۰.۲ درصدی در صادرات همراه بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی گفت: سواحل مکران و بندر چابهار دروازه واردات و صادرات کشور به شمار می‌رود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نرخ تورم در ۱۲ ماه منتهی به بهمن ۱۴۰۴ نسبت به ۱۲ ماه منتهی به بهمن‌۱۴۰۳ معادل ۴۶.۳ درصد اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: هرگونه گران‌فروشی بلیت هواپیما از سوی آژانس‌ها و نمایندگان فروش منجر به لغو مجوز فعالیت خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است