اقتصادی 16:50 - 07 اسفند 1402
رئیس انجمن صنفی مهندسان مشاور طراح گفت: همزمان با واقعی شدن نرخ خدمات، شاهد افزایش کیفیت و کاهش خطرات ناشی از گودبرداری‌های خطرناک خواهیم بود.

کاهش حوادث ناشی از گودبرداری در پروژه‌های ساخت وساز

آمارها حکایت از کاهش  گودبرداری های خطرناک در پروژه های مسکونی دارد اما بسیاری از مهندسان در کشور معتقد هستند که باید نرخ خدمات مهندسی در بخش های مختلف واقعی شود تا شاهد افزایش کیفیت و تشدید نظارت ها در این حوزه باشیم. 

نرخ خدمات تعرفه مهندسی باید واقعی شود

در همین زمینه مهیار  فرنیا رئیس انجمن صنفی مهندسان مشاور طراح اعلام کرد: واقعی شدن تعرفه خدمات مهندسی سبب می شود که مهندس ساختمان صرفا با امر نظارت بر پروژه های ساختمانی معیشت خود را تامین کند. 

 فرنیا  افزود:جامعه مهندسی نباید در تامین معیشت خود دچار مشکل باشد و برای گذران زندگی خود در تاکسی های اینترنتی کار کند. 

وی تاکید کرد: از شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور تقاضا داریم که پیشنهادات مناسبی را برای افزایش تعرفه خدمات مهندسی به وزارت خانه راه و شهرسازی ارائه دهد و در سال آینده تعرفه درخوری برای رشته های هفت گانه مهندسی ساختمان در نظر گرفته شود.

رئیس انجمن صنفی مهندسان مشاور طراح افزود: افزایش تعرفه خدمات مهندسی می‌تواند تأثیر مثبت بر کیفیت پروژه‌های ساختمانی داشته باشد. در زمینه ساختمان‌ها، کیفیت اجرا و ایمنی ساختمان از اهمیت بالایی برخوردار است و نقش مهندسان ساختمانی در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

فرنیا توضیح داد:با افزایش تعرفه خدمات مهندسی، مهندسان قادر خواهند بود منابع و زمان بیشتری را به ارائه خدمات حرفه‌ای و نظارت دقیق‌تر بر پروژه‌ها اختصاص دهند. این امر می‌تواند منجر به بهبود کیفیت پروژه‌ها، پیشگیری از خطاها و کاهش احتمال بروز مشکلات در فرآیند ساخت گردد.


12033893
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به آنکه اسامی شرکت‌های وارد کننده بنزین سوپر اعلام شده، اما هنوز هیچ خبری از زمان عرضه این بنزین در جایگاه‌های سوخت نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی به ویژه چالوس گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از شنبه ۱۰ آبان‌ماه در نواحی شمالی به ویژه سواحل دریای خزر افزایش دما پیش‌بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت:برنامه تحول پنج‌ساله مناطق آزاد تدوین شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت:اجرای طرح صدور صورت‌حساب‌های الکترونیکی، شاهد حذف فاکتور‌های کاغذی و برقراری عدالت مالیاتی در کشور بوده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: با اجرای طرح صدور صورت‌حساب‌های الکترونیکی، شاهد حذف فاکتور‌های کاغذی و برقراری عدالت مالیاتی در کشور بوده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار سالانه ۳۰ درصد محصولات کشاورزی به ضایعات تبدیل می‌شود که این امر بیانگر هدررفت یک سوم آب مصرفی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: تردد همه وسایل نقلیه در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال مسیر (جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به ۱۹۰ هزارتن برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۹ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است