اقتصادی 16:50 - 07 اسفند 1402
رئیس انجمن صنفی مهندسان مشاور طراح گفت: همزمان با واقعی شدن نرخ خدمات، شاهد افزایش کیفیت و کاهش خطرات ناشی از گودبرداری‌های خطرناک خواهیم بود.

کاهش حوادث ناشی از گودبرداری در پروژه‌های ساخت وساز

آمارها حکایت از کاهش  گودبرداری های خطرناک در پروژه های مسکونی دارد اما بسیاری از مهندسان در کشور معتقد هستند که باید نرخ خدمات مهندسی در بخش های مختلف واقعی شود تا شاهد افزایش کیفیت و تشدید نظارت ها در این حوزه باشیم. 

نرخ خدمات تعرفه مهندسی باید واقعی شود

در همین زمینه مهیار  فرنیا رئیس انجمن صنفی مهندسان مشاور طراح اعلام کرد: واقعی شدن تعرفه خدمات مهندسی سبب می شود که مهندس ساختمان صرفا با امر نظارت بر پروژه های ساختمانی معیشت خود را تامین کند. 

 فرنیا  افزود:جامعه مهندسی نباید در تامین معیشت خود دچار مشکل باشد و برای گذران زندگی خود در تاکسی های اینترنتی کار کند. 

وی تاکید کرد: از شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور تقاضا داریم که پیشنهادات مناسبی را برای افزایش تعرفه خدمات مهندسی به وزارت خانه راه و شهرسازی ارائه دهد و در سال آینده تعرفه درخوری برای رشته های هفت گانه مهندسی ساختمان در نظر گرفته شود.

رئیس انجمن صنفی مهندسان مشاور طراح افزود: افزایش تعرفه خدمات مهندسی می‌تواند تأثیر مثبت بر کیفیت پروژه‌های ساختمانی داشته باشد. در زمینه ساختمان‌ها، کیفیت اجرا و ایمنی ساختمان از اهمیت بالایی برخوردار است و نقش مهندسان ساختمانی در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

فرنیا توضیح داد:با افزایش تعرفه خدمات مهندسی، مهندسان قادر خواهند بود منابع و زمان بیشتری را به ارائه خدمات حرفه‌ای و نظارت دقیق‌تر بر پروژه‌ها اختصاص دهند. این امر می‌تواند منجر به بهبود کیفیت پروژه‌ها، پیشگیری از خطاها و کاهش احتمال بروز مشکلات در فرآیند ساخت گردد.


12033893
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ از کاهش ۳۵ تا ۴۰ درصدی توزیع قارچ نسبت به سال قبل خبر داد و گفت: روزانه ۲۸ تا ۳۰ تن قارچ فله در تهران توزیع می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه وشهرسازی از اتمام ریل گذاری بزرگترین پروژه ریلی کشور خبر داد و گفت: به زودی سوت قطار راه آهن میانه_ اردبیل به صدا درمی آید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت ساخت گفت: پیشرفت فیزیکی کریدور ترانزیتی مشکین‌شهر_ اهر به ۶۰ درصد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: بنابر آمار ۹۰ درصد گوشت قرمز از تولید داخل و ۱۰ درصد از طریق واردات تامین می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اجرای مطالعات تخصصی و نظارت بر مهندسی پایه هاب‌های ۳ و ۶ طرح فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی با امضای ۲ سند همکاری آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۵ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس کشاورزی گفت: کاهش تقاضا برای خرید میوه بعد از شب یلدا منجر به ارزانی قیمت میوه در بازار شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جمشیدی از پیش‌راه اندازی واحد اوره و پیشرفت ۹۹ درصدی این بخش خبر داد و گفت:تا یک ماه آینده می‌توانیم به تولید یک میلیون و ۱۵۰ هزار تن اوره پتروشیمی دست یابیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: اجرای ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در شفافیت معاملات و جلوگیری از فروش معاملات غیر مولد در بازار دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با بیان اینکه فروش نفت دو مرحله بازاریابی و بازگشت پول دارد، تأکید کرد نظارت بر واریز ارز حاصل از فروش نفت به حساب‌های مشخص، بر عهده بانک مرکزی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است