علمی فناوری 09:18 - 18 شهریور 1403
معاون بهداشت وزارت بهداشت، بر اهمیت رصد و درمان دو بیماری شایع در کشور تاکید کرد.

دو بیماری شایع در بین ایرانی ها/ فشارخون و دیابت را باید جدی گرفت

حسین فرشیدی، در مورد نقش خانه‌های بهداشت در دسترسی مردم به آب سالم، گفت: با نقشی که خانه‌های بهداشت در ارتقای سواد سلامت مردم داشتند، امروز ۹۷ درصد آب‌های مصرفی در کشور، آب سالم است.

وی با تاکید بر اینکه خانه‌های بهداشت به عنوان کوچک‌ترین واحد ارائه دهنده خدمات حوزه سلامت، نقش بسیار بزرگی در بهداشت و درمان کشور بر عهده دارند، گفت: بهورزان فعال در خانه‌های بهداشت به جز واکسیناسیون و بهداشتِ آب، امروز باید به مسائلی همچون بهداشت محیط، بهداشت دهان و دندان، بهداشت مدارس و بهداشت روانی نیز توجه ویژه داشته باشند.

فرشیدی با اشاره به دو بیماری شایع در بین مردم به ویژه بیماری فشار خون و دیابت، افزود: در حال حاضر، بهورزان وظیفه کنترل و پایش این دو بیماری را نیز بر عهده دارند و این دو بیماری اکنون جزو بیماری‌هایی هستند که صرفاً با تشخیص کنترل نمی‌شوند، بلکه باید تحت رصد و درمان منظم قرار گرفته و دارو دریافت کنند.


12090561
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان می‌گویند بارانی که بر خورشید می‌بارد، ممکن است ناشی از فوران عناصر داغی باشد که با سرعت بسیار بالا حرکت می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پارک فناوری پردیس گفت: منطقه بین‌المللی با اجرای برنامه‌های یک‌ساله و هدفمند، مسیر ارتقای توانمندی‌های فردی و دانش‌آموزان مستعد علمی را فراهم می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اینستاگرام ویژگی جدیدی را راه‌اندازی کرده است که به کاربران امکان می‌دهد، هر آنچه قبلاً تماشا کرده‌اند را بازیابی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران بر گسترش همکاری‌های منطقه‌ای در حوزه سلامت و ظرفیت‌های گسترده ایران در صنعت دارو تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعات متعدد نشان می‌دهد که تلفن‌های ما بیشتر از توالت‌ها آلوده به میکروب هستند و باکتری‌های بیماری‌زا را حمل می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان معتقدند که حنا می‌تواند برای درمان سیروز کبدی مفید باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تغذیه نقش محوری در افزایش باروری در مردان و زنان دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس سازمان امور اجتماعی، راهبری علمی حوزه اجتماعی و مقابله مؤثر با آسیب‌های اجتماعی با تکیه بر پژوهش‌های کارشناسانه نتیجه‌بخش خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان هنوز از نزدیک سرنوشت مرموز دنباله‌دار ۳ I/ATLAS را زیر نظر دارند و سعی می‌کنند بفهمند که چگونه هنگام نزدیک شدن به خورشید تحت تأثیر آن قرار گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس انجمن علمی کار درمانی ایران، یکی از مسائل پیش روی این حوزه، معوقات بیمه درمانگر‌ها است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است