سیاسی 09:13 - 05 مهر 1400

شفافیت آراء مانع بزرگی در مقابل احتکار، رانت خواری اطلاعات است

اقبال شاکری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به پایان بررسی طرح شفافیت آراء نمایندگان در کمیسیون آئین نامه داخلی مجلس گفت: نمایندگان مجلس یازدهم از ابتدا به دنبال اجرای طرح شفافیت بودند. در این راستا برخی از نمایندگان اموال و دارایی‌های خود را به صورت شفاف اعلام کردند.

وی افزود: شفافیت آراء مانع بزرگی در مقابل حبس، احتکار و رانت خواری اطلاعاتی است.

شاکری تصریح کرد: هر جایی که اطلاعات اقتصادی و سیاسی به نفع گروه خاصی حبس شود، عده‌ای به سمت سوءاستفاده و رانت خواری خواهند رفت.

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: انتشار تصمیمات در موضوعات اقتصادی موجب می‌شود تا نظرات مخالف و موافق پیرامون تصمیمات اعلام شود که این امر به پختگی و غنای طرح‌ها و لوایح کمک می‌کند.

عضو کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: شفافیت آراء نمایندگان به شجاعت و آزادگی آنها کمک می‌کند. وقتی نمایندگان بدانند که آرایشان طلاع رسانی می‌شود، برای رأی دادن به طرح‌ها و لوایح بررسی دقیق انجام می‌دهند.

شاکری با بیان اینکه نظامات اداری کشور ما به بلوغ کامل نرسیده است، بیان کرد: بسیاری از طرح‌ها و لوایح، فرد محور است و اگر دستگاه‌های اجرایی متوجه شوند که نمایندگان به طرح یا لایحه‌ای مربوط به آنها رأی مخالف داده اند، در انجام وظایفشان نسبت به حوزه‌های انتخابیه تأثیر گذار خواهد بود.

وی در خصوص راهکار حل این مشکل گفت: شفافیت عملکرد دستگاه‌های اجرایی این نقطه ضعف طرح شفافیت آرا ء نمایندگان را از بین می‌برد. نباید شفافیت در مجلس متوقف شود. باید دستگاه‌های اجرایی نیز موظف به شفاف کردن تصمیمات خود شوند.


11246182
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی، گفت: مشکلات و مسائلی نظیر اسراف، اتلاف و قاچاق در حوزه انرژی را با ذینفع کردن مردم حل خواهیم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور درگذشت مادر شهیدان فاضل، زکی و ختام قطبی را به خانواده محترم آن مرحومه و مردم متدین استان خوزستان تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس با انتقاد از بن‌بست ۲۶ ساله در اجرای طرح هادی در روستا‌ها و مناطق شمیرانات تهران می‌گوید این طرح طبق قانون باید هر ۱۰ سال یک‌بار بازنگری شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌گوید باید هشدار دهیم نبود کشت شقایق ایرانی باعث کمبود داروهای ضددرد، به‌ویژه مورفین در بیمارستان‌ها می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نشست بررسی تحولات افغانستان امروز یکشنبه ۲۳ آذرماه با حضور کشور‌های همسایه و منطقه، با هدف گفت‌و‌گو و تبادل‌نظر پیرامون تحولات افغانستان آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اظهارات گزارشگر ویژه سازمان ملل در خصوص تمرکز رژیم صهیونیستی بر کشتار حداکثری کودکان با بهره‌گیری از فناوری‌ها و داده‌های ارائه‌شده از سوی شرکت‌های آمریکایی؛ تصریح کرد: این چیزی نیست جز قساوت و بربریت در ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر افزایش محتاطانه قیمت بنزین توسط دولت و سقوط محتوا در شبکه نمایش خانگی پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید آبی که از منطقه خلیج فارس در اختیار صنایع بزرگ آب‌بَر ملی قرار می‌گیرد به این معنا نیست که آب در رودخانه زاینده‌رود جاری خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با بیان اینکه نیرو‌های مسلح و مردم ایران آمادگی دفاع از کشور را در هر شرایطی دارند، گفت: ما خواهان جنگ نیستیم بلکه خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیامی درگذشت پیشکسوت فرهیخته عرصه فرهنگ و ادب؛ پژوهشگر، کتاب‌شناس و مترجم نام‌آور کشور، استاد کامران فانی را تسلیت گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است