اقتصادی 11:30 - 13 آبان 1403
مدیرکل راه وشهرسازی استان تهران گفت: طبق برنامه ریزی جدید تمامی متقاضیانی که صاحب فرزند هستند و در قالب طرح جوانی جمعیت قرار می‌گیرند در اولویت تخصیص واحد مسکونی هستند، اما اولویت مربوط به افرادی است که آورده خود را زودتر تکمیل کرده باشند.

متقاضیان صاحب فرزند در اولویت تخصیص پروژه‌های نهضت ملی مسکن قرار می‌گیرند

حسین جنتی مدیرکل راه وشهرسازی استان تهران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن در برخی از پروژه‌ها از جمله رباط کریم و دماوند پیشرفت خوبی داشته است گفت: با وجود آنکه از ابتدای سال منابع مالی به این بخش تزریق نشده  و متقاضیان توان پرداخت آورده خود را ندارند، اما باز هم شاهد آن هستیم که پیشرفت این پروژه‌ها به بیش از ۱۲ درصد رسیده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران اظهار کرد: پروژه ۵ هزار و ۴۰۰ واحدی رباط کریم به پیشرفت فیزیکی تا آخر مهر ماه به پیشرفت بیش از 12  درصدی رسیده است که امیدواریم با استفاده از تزریق منابع مالی از سوی بانک‌ها بتوانیم هرچه سریعتر این پروژه‌ها را تکمیل  کنیم.

وی ادامه داد: تاکنون میانگین پرداخت آورده متقاضیان برای پروژه ۵ هزار و۴۰۰ واحدی رباط کریم به ۱۵۰ میلیون تومان رسیده است که با این میزان آورده، نگران کاهش سرعت عملیات اجرایی پروژه‌ها در ماه‌های آتی هستیم، اما سعی کرده ایم با استفاده از منابع داخلی  شرکت ها پروژه‌ها را ادامه دهیم.

جنتی با بیان اینکه در تحویل واحد‌های نهضت ملی مسکن به طور معمول متقاضیانی که تعداد فرزند بیشتری باشند در مقایسه با سایر متقاضیان از اولویت بالاتری برخوردار هستند گفت:  در صورتی که متقاضی بعد از ثبت نام  در پروژه‌های نهضت ملی مسکن صاحب فرزند شوند باید پیش از تخصیص پروژه با در دست داشتن مدارک، به یکی از دفاتر پیشخوان  دولت  مراجعه و نسبت به ویرایش  سامانه نهضت ملی مسکن و بارگذاری مدارک اقدام کند.

او یادآور شد: اگر متقاضی بعد از تخصیص فرزند آنها متولد شده باشد نیازی به ویرایش  اطلاعات در سامانه ندارند.

مدیرکل راه وشهرسازی با بیان اینکه در حال حاضر تخصیص پروژه با اولویت مربوط به متقاضیانی است که آورده های خود را به موقع پرداخت کنند گفت: تکمیل هرچه سریعتر آورده از سوی متقاضیان و واریز وجه  مورد نیاز باعث می شود که متقاضی در اولویت قرار گیرد.


12112004
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی از شرط تأسیس جدید ایرلاین خبر داد و گفت: ایرلاین‌ها باید حداقل ۲ تا ۵ فروند هواپیما داشته باشند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان براین باورند که اقتصادی بودن تولید و صدور اسناد اراضی کشاورزی در جلوگیری از خرد شدن و قطعه بندی اراضی تاثیر بسزایی دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای عالی جامعه حسابداران رسمی گفت: بانک مرکزی در خصوص بانک آینده درست عمل کرد، اما باید این کار را شش سال پیش ودر زمان انتصاب هیات مدیره منتخب انجام می‌داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در مواجهه با هر صرافی ارز دیجیتال خارجی، پیش از ثبت نام باید اعتبار آن را بررسی کنید. نباید تنها به ارائه خدمات صرافی خارجی به ایرانیان بسنده کنید. برای ارزیابی اعتبار صرافی‌های ارز دیجیتال، باید مهم‌ترین معیار‌های موجود در این زمینه را بشن...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وقتی به نقشه صادرات غیرنفتی نگاه می‌کنیم، یک نام همیشه می‌درخشد. طبق آمار گمرک، فرش ایرانی همچنان یکی از مهم‌ترین سفیران فرهنگ ماست که به بیش از ۵۵ کشور جهان، از آلمان گرفته تا ژاپن، صادر می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا ۱۶ آذر ماه سامانه بارشی جدید وارد کشور شده و بسیاری از نقاط کشور را در برمی‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز یکشنبه ۱۶ آذر ماه سامانه بارشی جدید وارد کشور شده و بسیاری از نقاط کشور را در برمی‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دنیای امروز که هر کسب و کاری برای دیده شدن با ده‌ها رقیب کوچک و بزرگ رو به روست، تنها داشتن مهارت یا ارائه یک خدمت خوب کافی نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: توسعه اینچه برون، استان گلستان را به دروازه ورودی شرق دریای خزر تبدیل می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است