اقتصادی 11:30 - 13 آبان 1403
مدیرکل راه وشهرسازی استان تهران گفت: طبق برنامه ریزی جدید تمامی متقاضیانی که صاحب فرزند هستند و در قالب طرح جوانی جمعیت قرار می‌گیرند در اولویت تخصیص واحد مسکونی هستند، اما اولویت مربوط به افرادی است که آورده خود را زودتر تکمیل کرده باشند.

متقاضیان صاحب فرزند در اولویت تخصیص پروژه‌های نهضت ملی مسکن قرار می‌گیرند

حسین جنتی مدیرکل راه وشهرسازی استان تهران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن در برخی از پروژه‌ها از جمله رباط کریم و دماوند پیشرفت خوبی داشته است گفت: با وجود آنکه از ابتدای سال منابع مالی به این بخش تزریق نشده  و متقاضیان توان پرداخت آورده خود را ندارند، اما باز هم شاهد آن هستیم که پیشرفت این پروژه‌ها به بیش از ۱۲ درصد رسیده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران اظهار کرد: پروژه ۵ هزار و ۴۰۰ واحدی رباط کریم به پیشرفت فیزیکی تا آخر مهر ماه به پیشرفت بیش از 12  درصدی رسیده است که امیدواریم با استفاده از تزریق منابع مالی از سوی بانک‌ها بتوانیم هرچه سریعتر این پروژه‌ها را تکمیل  کنیم.

وی ادامه داد: تاکنون میانگین پرداخت آورده متقاضیان برای پروژه ۵ هزار و۴۰۰ واحدی رباط کریم به ۱۵۰ میلیون تومان رسیده است که با این میزان آورده، نگران کاهش سرعت عملیات اجرایی پروژه‌ها در ماه‌های آتی هستیم، اما سعی کرده ایم با استفاده از منابع داخلی  شرکت ها پروژه‌ها را ادامه دهیم.

جنتی با بیان اینکه در تحویل واحد‌های نهضت ملی مسکن به طور معمول متقاضیانی که تعداد فرزند بیشتری باشند در مقایسه با سایر متقاضیان از اولویت بالاتری برخوردار هستند گفت:  در صورتی که متقاضی بعد از ثبت نام  در پروژه‌های نهضت ملی مسکن صاحب فرزند شوند باید پیش از تخصیص پروژه با در دست داشتن مدارک، به یکی از دفاتر پیشخوان  دولت  مراجعه و نسبت به ویرایش  سامانه نهضت ملی مسکن و بارگذاری مدارک اقدام کند.

او یادآور شد: اگر متقاضی بعد از تخصیص فرزند آنها متولد شده باشد نیازی به ویرایش  اطلاعات در سامانه ندارند.

مدیرکل راه وشهرسازی با بیان اینکه در حال حاضر تخصیص پروژه با اولویت مربوط به متقاضیانی است که آورده های خود را به موقع پرداخت کنند گفت: تکمیل هرچه سریعتر آورده از سوی متقاضیان و واریز وجه  مورد نیاز باعث می شود که متقاضی در اولویت قرار گیرد.


12112004
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:امشب در استان‌های واقع در نوار شمالی و همچنین جنوب و جنوب شرق کشور شاهد بارندگی هستیم‌ و از فردا سامانه بارشی جدید وارد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:امشب در استان‌های واقع در نوار شمالی و همچنین جنوب و جنوب شرق کشور شاهد بارندگی هستیم‌ و از فردا سامانه بارشی جدید وارد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرودگاه بین‌المللی مهرآباد از آغاز پیاده‌سازی سیستم یکپارچه فروش در این فرودگاه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری برای بازه زمانی اول تا ۳۰ دی ماه، از روز سه شنبه (۲۵ آذر) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری برای بازه زمانی اول تا ۳۰ دی ماه، از روز سه شنبه (۲۵ آذر) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور، برای برخی استان‌ها هشدار قرمز صادر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت: مردم از نزدیک شدن به مجاری انتقال آب، رودخانه‌ها، ابرو‌ها و آبگذر‌ها و همچنین پناه گرفتن در زیر پل‌ها اجتناب کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: اجرای طرح مالیات بر سوداگری نقش مؤثری در کاهش فرار‌های مالیاتی و برقراری عدالت در بخش‌های مختلف دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سرمایه‌گذاری ساتبا گفت: تاکنون حدود ۱۰۰ هزار مگاوات پروانه احداث نیروگاه خورشیدی برای ورود بخش خصوصی صادر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس تهران گفت: امیدواریم هفته آینده یک عرضه اولیه بزرگ در بازار انجام دهیم که اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است