اقتصادی 20:45 - 24 مهر 1403
نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: میانگین رشد اجاره مسکن در پایتخت به ۱۵ تا ۳۰ درصد رسیده است.

رشد اجاره مسکن در تهران ۱۵ تا ۳۰ درصد است

داود بیگی نژاد نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه بازار اجاره مسکن در حال حاضر به سمت ثبات رفته اما هنوز در برخی از مناطق شاهد رشد قیمتی هستیم گفت:  بازار  مسکن تنها از طریق افزایش تولید مسکن ممکن است به آرامش برسد.

وی ادامه داد: طبق آمارها تنها در مناطق ۵و ۲ میانگین نرخ مسکن با رشد همراه بوده است  اما در این زمینه هم برخی از مالکان به رعایت کردن سقف اجاره مسکن بی اعتنایی کرده اند‌.

بیگی نژاد با بیان اینکه به طور میانگین می‌توان گفت اجاره بها در تهران بین ۱۵ تا ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته گفت:در بعضی مناطق عدد ۵۰ درصد را داشتیم ولی رقم متوسط بین ۱۵ تا ۳۰ درصد بود که‌ این آمارها نشان می دهد هنوز سقف اجاره مسکن رعایت نشده است.

 او بیان کرد: بررسی ها حاکی از این است که سامانه خودنویس هم  باعث نشده رشد قیمت اجاره و سقف تعیین شده برای آن در برخی از مناطق پایتخت رعایت شود‌.

خبرنگار: محبوبه کباری 

 


12104928
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۶ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: بنا بر آمارها، ماهانه یک میلیون تن نهاده دامی در کشور مورد نیاز است که موجودی فعلی نهاده در بنادر بیش از این رقم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: اجرای ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در شناسایی اراضی و تعدیل شدن بازار زمین دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای سال جاری تا ۲ دی ماه در مجموع ۴۳ میلیارد و ۶۷۶ میلیون دلار برای نیاز‌های مختلف وارداتی کشور توسط بانک مرکزی تأمین ارز انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی اعلام‌کرد: به‌دلیل تولید کافی و ذخایر مناسب، نرخ میوه شب عید به هیچ وجه نباید افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: طبق دستور رئیس‌جمهور برای قطار‌های تهران و حومه در مدت یک تا ۱.۵ سال آینده شاهد تحولات مثبت خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در آذر ماه ۱۴۰۴ نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های کشور به ۴۲.۲ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ۱.۸ واحد درصد افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته جاری، حوضه‌های خلیج فارس و دریای عمان با مقدار میانگین ۲۵ و بیشینه ۳۳۷.۱ میلی‌متر و حوضه دریاچه ارومیه با مقدار میانگین ۳۵.۱ و بیشینه ۲۱۴.۴ میلی‌متر دارای بیشترین مقدار بارش خواهند بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نیرو از رشد ۴۰ درصدی تعرفه برق تجدیدپذیر در یک‌سال گذشته خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۶ دی‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۵۶دمیلیون تومان به فروش می‌رسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است