اقتصادی 20:45 - 24 مهر 1403
نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: میانگین رشد اجاره مسکن در پایتخت به ۱۵ تا ۳۰ درصد رسیده است.

رشد اجاره مسکن در تهران ۱۵ تا ۳۰ درصد است

داود بیگی نژاد نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه بازار اجاره مسکن در حال حاضر به سمت ثبات رفته اما هنوز در برخی از مناطق شاهد رشد قیمتی هستیم گفت:  بازار  مسکن تنها از طریق افزایش تولید مسکن ممکن است به آرامش برسد.

وی ادامه داد: طبق آمارها تنها در مناطق ۵و ۲ میانگین نرخ مسکن با رشد همراه بوده است  اما در این زمینه هم برخی از مالکان به رعایت کردن سقف اجاره مسکن بی اعتنایی کرده اند‌.

بیگی نژاد با بیان اینکه به طور میانگین می‌توان گفت اجاره بها در تهران بین ۱۵ تا ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته گفت:در بعضی مناطق عدد ۵۰ درصد را داشتیم ولی رقم متوسط بین ۱۵ تا ۳۰ درصد بود که‌ این آمارها نشان می دهد هنوز سقف اجاره مسکن رعایت نشده است.

 او بیان کرد: بررسی ها حاکی از این است که سامانه خودنویس هم  باعث نشده رشد قیمت اجاره و سقف تعیین شده برای آن در برخی از مناطق پایتخت رعایت شود‌.

خبرنگار: محبوبه کباری 

 


12104928
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سازمان جنگل ها گفت: آتش جنگل های هیرکانی به طور کامل مهار شده است، اما اطفا کامل آن نیاز به بارش حداقل ۸ میلی متر دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز بازرسی فرار مالیاتی گفت: طی یک سال گذشته ۱۹۰۰ پزشک متخلف شناسایی شده و در این زمینه هم؛ هشدار لازم داده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با انجام ممیزی‌های فرودگاه‌های بین المللی از جمله فرودگاه کیش تمامی مجوز‌های ایمنی آنها تایید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج – قزوین حدفاصل گرمدره و محور فیروزکوه گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب از اواسط هفته آینده وارد کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف گفت: توصیه ما این است که افراد تنها با سرمایه مازاد خود به خرید طلا بپردازند تا از ضرر‌های احتمالی جلوگیری کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت بر نهاد‌های مالی سازمان بورس و اوراق بهادار از ابلاغ امیدنامه و اساسنامه صندوق ارزی در هفته آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: قیمت کنونی گوجه فرنگی بدلیل صادرات بی رویه و کاهش عرضه افزایشی است که با برداشت از استان بوشهر پیش بینی می‌شود که قیمت کاهش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: اکنون نهاده به میزان کافی در بنادر موجود است که از امروز توزیع توسط پشتیبانی امور دام از طریق سامانه بازارگاه انجام‌ می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: کاهش هزینه‌های مستأجران و استاندارد سازی قرارداد‌ها از طریق سامانه خودنویس امکان پذیر شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است