اقتصادی 07:00 - 15 شهریور 1403
کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: تا ۵سال آینده باید ۲۰ درصد به ظرفیت سکونتگاهی کشور اضافه شود که از طریق آن زمین از قیمت تمام شده ساخت مسکن کاهش یابد.

۲۰ درصد به مساحت سکونتگاهی کشور باید اضافه شود

فرشید ایلاتی کارشناس سیاست گذاری مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه روند واگذاری و تخصیص زمین خود نقش بسیار موثری در بهبود وضعیت بازار مسکن برجای خواهد گذاشت گفت: افزایش و تراکم زمین می تواند بازار مسکن را به سمت ثبات و بهبود وضعیت و کاهش قیمت ها هدایت کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر کشور به برنامه جدید مسکن نیاز ندارد بلکه با  اجرای قانون ساماندهی بازار زمین و مسکن می توانیم نیاز مسکنی کشور را تامین و پاسخ گو باشیم.

 کارشناس سیاست گذاری مسکن تاکید کرد:  در بخش مسکن قانون جهش تولید و عرضه مسکن، قانون ساماندهی بازار زمین مسکن و اجاره و برنامه هفتم توسعه داریم .

ایلاتی با بیان اینکه باید طی ۵ سال آینده ۲۰ درصد به ظرفیت سکونتگاهی کشور افزوده شود گفت: در شرایط کنونی کشور باید۲ دهم درصد از کل پهنه سرزمینی ایران به ظرفیت سکونتگاهی کشور اضافه شود.

وی اظهار کرد: این میزان به‌طور میانگین برای کلانشهرها ۵ تا ۱۰ درصد است. البته ممکن است برای برخی شهرها این ظرفیت به ۳۰ درصد برسد. موضوعی که با عملیاتی شدن آن یعنی عرضه گسترده زمین، کاهش قیمت زمین و مسکن را به‌دنبال خواهد داشت.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12089693
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:با اجرای این سند ملی و آئین‌نامه مشوق‌ها، هدف‌گذاری برای دستیابی به ۴۰ میلیون تنی ترانزیت از داخل کشور در انتهای برنامه هفتم پیشرفت، قابل دسترسی خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن روغن نباتی گفت: اکنون کمبودی در بخش روغن وجود ندارد که با تسریع در روند تخصیص ارزها، کمبود روغن در بخش خانوار نخواهیم داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، با حذف ارز ترجیحی از ابتدای آذرماه بازار با نوساناتی رو‌به‌رو شد که مسئولان امر با توزیع برنج‌های تنظیم بازار بدنبال کاهش قیمت و ایجاد آرامش در بازار هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از امروز ابتدای دی ماه شاهد حذف صورتحساب‌های کاغذی و اجرای طرح صورتحساب الکترونیکی هستیم و در صورتی که مودیا صورتحساب خرید و فروش خود را در سامانه مودیان ثبت کنند نمی‌توانند از اعتبار مالیاتی استفاده کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه نقدی مرحله ۱۷۸ مربوط به آذرماه ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز شد و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: با توجه به تأخیر در آغاز فعالیت مدارس و ادارات با هدف پاسداشت آیین‌های کهن ایرانی در شب یلدا، واحد‌های ستادی و شعب بانک‌های عضو شورای هماهنگی بانک‌ها فردا فعالیت خود را با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تا زمانی که یک صدای واحد از تیم اقتصادی دولت شنیده نشود، مشکلات ارزی حل نخواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تا زمانی که یک صدای واحد از تیم اقتصادی دولت شنیده نشود، مشکلات ارزی حل نخواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با ارسال نامه‌ای رسمی به رئیس شورای اسلامی شهر تهران، نسبت به افزایش خودسرانه کرایه تاکسی‌های درون‌شهری و مخدوش شدن نرخ‌های مصوب هشدار داد و خواستار اصلاح فوری این روند شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:طی امروز و فردا افزایش تدریجی غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت مورد انتظار است

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است