اقتصادی 07:00 - 15 شهریور 1403
کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: تا ۵سال آینده باید ۲۰ درصد به ظرفیت سکونتگاهی کشور اضافه شود که از طریق آن زمین از قیمت تمام شده ساخت مسکن کاهش یابد.

۲۰ درصد به مساحت سکونتگاهی کشور باید اضافه شود

فرشید ایلاتی کارشناس سیاست گذاری مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه روند واگذاری و تخصیص زمین خود نقش بسیار موثری در بهبود وضعیت بازار مسکن برجای خواهد گذاشت گفت: افزایش و تراکم زمین می تواند بازار مسکن را به سمت ثبات و بهبود وضعیت و کاهش قیمت ها هدایت کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر کشور به برنامه جدید مسکن نیاز ندارد بلکه با  اجرای قانون ساماندهی بازار زمین و مسکن می توانیم نیاز مسکنی کشور را تامین و پاسخ گو باشیم.

 کارشناس سیاست گذاری مسکن تاکید کرد:  در بخش مسکن قانون جهش تولید و عرضه مسکن، قانون ساماندهی بازار زمین مسکن و اجاره و برنامه هفتم توسعه داریم .

ایلاتی با بیان اینکه باید طی ۵ سال آینده ۲۰ درصد به ظرفیت سکونتگاهی کشور افزوده شود گفت: در شرایط کنونی کشور باید۲ دهم درصد از کل پهنه سرزمینی ایران به ظرفیت سکونتگاهی کشور اضافه شود.

وی اظهار کرد: این میزان به‌طور میانگین برای کلانشهرها ۵ تا ۱۰ درصد است. البته ممکن است برای برخی شهرها این ظرفیت به ۳۰ درصد برسد. موضوعی که با عملیاتی شدن آن یعنی عرضه گسترده زمین، کاهش قیمت زمین و مسکن را به‌دنبال خواهد داشت.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12089693
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب گفت: در حال حاضر، کل بارش‌هایی که از متوسط بارش کشور دریافت کرده‌ایم، حدود ۱۵۰ میلی‌متر است که ۴۰ درصد نسبت به بلندمدت عقب‌تر است.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر آفریقا سازمان توسعه تجارت ایران گفت که در پنج ماهه نخست سال ۱۴۰۴ صادرات به قاره آفریقا نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲ برابر افزایش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز ۲۲ شهریور بازار سرمایه، شاخص کل بورس با کاهش ۱ واحد در ارتفاع ۲ میلیون و ۶۷۶ هزار واحدی ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شبکه بانکی طی پنج ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ مبلغ سه هزار و ۲۳۳ همت تسهیلات پرداخت کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تجارت و بازرگانی پاکستان، بر ضرورت تقویت همکاری‌های اقتصادی، تجاری و منطقه‌ای تاکید کرد و گفت: مردم و دولت پاکستان در کنار ملت ایران ایستاده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه وشهرسازی از تدوین نقشه راه تجارت ۱۰ میلیارد دلاری  ایران و پاکستان در سه ماه آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: ۷۳ درصدی سبد انرژی کشور به گاز وابسته است که باید در این زمینه تجدید نظر شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شرکت بهینه سازی مصرف سوخت گفت:هنوز با چالش‌هایی نظیر مشعل‌های گاز‌های فلر مواجه هستیم. وزارت نفت اقداماتی را در این زمینه انجام داده و کارگروهی برای جمع‌آوری و خاموش کردن این مشعل‌ها تشکیل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز دوشنبه ۲۴ شهریورماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران ۹۲ میلیون تومان معامله می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با صدور بخشنامه‌ای، شرایط بخشودگی جرائم ۹۵ درصدی مربوط به مالیات بر ارزش افزوده ابرازی در اظهارنامه دوره بهار ۱۴۰۴ را ابلاغ کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است