اقتصادی 07:00 - 15 شهریور 1403
کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: تا ۵سال آینده باید ۲۰ درصد به ظرفیت سکونتگاهی کشور اضافه شود که از طریق آن زمین از قیمت تمام شده ساخت مسکن کاهش یابد.

۲۰ درصد به مساحت سکونتگاهی کشور باید اضافه شود

فرشید ایلاتی کارشناس سیاست گذاری مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه روند واگذاری و تخصیص زمین خود نقش بسیار موثری در بهبود وضعیت بازار مسکن برجای خواهد گذاشت گفت: افزایش و تراکم زمین می تواند بازار مسکن را به سمت ثبات و بهبود وضعیت و کاهش قیمت ها هدایت کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر کشور به برنامه جدید مسکن نیاز ندارد بلکه با  اجرای قانون ساماندهی بازار زمین و مسکن می توانیم نیاز مسکنی کشور را تامین و پاسخ گو باشیم.

 کارشناس سیاست گذاری مسکن تاکید کرد:  در بخش مسکن قانون جهش تولید و عرضه مسکن، قانون ساماندهی بازار زمین مسکن و اجاره و برنامه هفتم توسعه داریم .

ایلاتی با بیان اینکه باید طی ۵ سال آینده ۲۰ درصد به ظرفیت سکونتگاهی کشور افزوده شود گفت: در شرایط کنونی کشور باید۲ دهم درصد از کل پهنه سرزمینی ایران به ظرفیت سکونتگاهی کشور اضافه شود.

وی اظهار کرد: این میزان به‌طور میانگین برای کلانشهرها ۵ تا ۱۰ درصد است. البته ممکن است برای برخی شهرها این ظرفیت به ۳۰ درصد برسد. موضوعی که با عملیاتی شدن آن یعنی عرضه گسترده زمین، کاهش قیمت زمین و مسکن را به‌دنبال خواهد داشت.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12089693
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حال حاضر قیمت دلار در بازار آزاد به مرز‌های بی‌سابقه‌ای رسیده و فعلا خبری از توقف روند نیست! بسیاری از کارشناسان بر این باورند این افزایش نرخ دلایل متعددی دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه شورای عالی اداری درخصوص نحوه ساماندهی نهاد‌های شورایی را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری مددجویان و خانوار‌های پشت نوبتی سازمان بهزیستی و مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) به حساب آن نهاد جهت پرداخت به ذی نفعان واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری مددجویان و خانوار‌های پشت نوبتی سازمان بهزیستی و مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) به حساب آن نهاد جهت پرداخت به ذی نفعان واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محورهای شمالی کشور گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از نفوذ سامانه بارشی جدید از سمت شمال کشور طی هفته آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با هدف متنوع‌سازی سبد سوخت و توسعه سوخت‌های پاک، فراخوان عمومی تبدیل کارگاهی خودرو‌های بنزینی به دوگانه‌سوز بنزین/گازمایع و تبدیل رایگان خودرو‌های سواری عمومی و شخصی به سی‌ان‌جی را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق ایران با طرح درخواست تبادل الکترونیکی اسناد گمرکی میان ایران و قزاقستان، بر ایجاد کانال سبز گمرکی میان دو کشور تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر طرح سی‌ان‌جی گفت:صرفه اقتصادی قیمت سی‌ان‌جی در حال حاضر به نسبت نرخ اول بنزین که ۱۵۰۰ تومان است، یک سوم نسبت به نرخ دوم ۳ هزار تومانی حدود یک ششم و نسبت به نرخ سوم، یک یازدهم است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ارتقای جایگاه ایران در کریدور‌های بین‌المللی ترانزیتی وتوسعه زنجیره یکپارچه حمل‌ونقل از مهم‌ترین اهداف در حوزه حمل‌ونقل است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است