اقتصادی 15:48 - 28 اسفند 1403
عملیات نصب جکت سکوی طرح توسعه میدان مشترک گازی بلال در بلوک مخزنی این طرح در مرز ایران و قطر با موفقیت پایان یافت.

جکت سکوی میدان گازی بلال در خلیج فارس نصب شد

باشگاه خبرنگاران جوان - جکت سکوی میدان گازی بلال با وزن ۳ هزار و ۱۰۰ تن و ارتفاع ۷۵ متر روز دوشنبه - ۲۷ اسفند - با شناور نصاب صدرا - ۵۰۰۰ به روش لیفت در عمق ۶۵ متری خلیج فارس با موفقیت نصب شد، همچنین فرآیند تکمیلی عملیات نصب با اجرای عملیات شمع‌کوبی و نصب ملحقات در روز‌های آتی تکمیل می‌شود.

این جکت که با سرمایه‌گذاری ۱۶ میلیون دلاری از سوی مهندسان ایرانی در شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) ساخته شده، بهمن‌ماه از محل اسکله شماره ۳ یارد صنعتی این شرکت در بوشهر بارگیری شد و مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در جریان سفر به استان بوشهر، فرمان حرکت آن برای نصب در آب‌های خلیج فارس و در موقعیت میدان گازی بلال را صادر کرد.

توسعه میدان گازی بلال از سوی شرکت ملی نفت ایران و تحت نظارت شرکت نفت و گاز پارس به شرکت پتروپارس به‌عنوان پیمانکار عمومی طرح واگذار شده است، این میدان ظرفیت تولید روزانه ۵۰۰ میلیون فوت‌مکعب گاز را دارد.

منبع: وزارت نفت


12168490
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی درباره وضعیت بازار و توزیع اقلام اساسی توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جوان سازی و نوسازی ناوگان هوایی از طریق خرید و همچنین اورهال یکی از اقدامات و گام های است که می تواند زمینه ساز تقویت این بخش شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با حمایت از صنعت دامپروری و صادرات دام سبک به کشور‌های حاشیه خلیج فارس، امکان ارزآوری معادل درآمد‌های نفتی وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل توانیر گفت: برای دو درصد از مشترکان پرمصرف که رعایت نکنند برنامه ریزی جهت محدودیت مصرف آنها داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه نقدی دهک‌های چهارم تا نهم ۳۱ فروردین ماه واریز می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور اعلام کرد: اولویت سازمان زمین‌شناسی مشارکت بخش خصوصی در اکتشافات معدنی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون صندوق بیمه کشاورزی از تحقق همه هدف برنامه بیمه اجباری گندم و دانه‌های روغنی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه‌وبودجه با اعلام آغاز طرح ملی پایش فرونشست در محدوده بنا‌های تاریخی، بر حمایت قاطع این سازمان از برنامه‌های وزارت میراث فرهنگی تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور بین‌الملل وزارت نفت گفت: در همایش «تحول در سرمایه‌گذاری و توسعه در بالادست نفت و گاز ایران» از روش‌های نوین سرمایه‌گذاری رونمایی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت:امشب در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد افزایش یافته و سبب خیزش گردوخاک و کاهش نسبی دما می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است