اقتصادی 15:48 - 28 اسفند 1403
عملیات نصب جکت سکوی طرح توسعه میدان مشترک گازی بلال در بلوک مخزنی این طرح در مرز ایران و قطر با موفقیت پایان یافت.

جکت سکوی میدان گازی بلال در خلیج فارس نصب شد

باشگاه خبرنگاران جوان - جکت سکوی میدان گازی بلال با وزن ۳ هزار و ۱۰۰ تن و ارتفاع ۷۵ متر روز دوشنبه - ۲۷ اسفند - با شناور نصاب صدرا - ۵۰۰۰ به روش لیفت در عمق ۶۵ متری خلیج فارس با موفقیت نصب شد، همچنین فرآیند تکمیلی عملیات نصب با اجرای عملیات شمع‌کوبی و نصب ملحقات در روز‌های آتی تکمیل می‌شود.

این جکت که با سرمایه‌گذاری ۱۶ میلیون دلاری از سوی مهندسان ایرانی در شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) ساخته شده، بهمن‌ماه از محل اسکله شماره ۳ یارد صنعتی این شرکت در بوشهر بارگیری شد و مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در جریان سفر به استان بوشهر، فرمان حرکت آن برای نصب در آب‌های خلیج فارس و در موقعیت میدان گازی بلال را صادر کرد.

توسعه میدان گازی بلال از سوی شرکت ملی نفت ایران و تحت نظارت شرکت نفت و گاز پارس به شرکت پتروپارس به‌عنوان پیمانکار عمومی طرح واگذار شده است، این میدان ظرفیت تولید روزانه ۵۰۰ میلیون فوت‌مکعب گاز را دارد.

منبع: وزارت نفت


12168490
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دقیقا این روز‌ها که قبض‌های سنگین برق و گاز زمستان گذشته هنوز در ذهن‌مان است و عید نوروز هم کم‌کم دارد نزدیک می‌شود، بزرگ‌ترین حراج سال لوازم خانگی شروع شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: آمار میزان تولید شیرخشک نوزاد در آبان نسبت به ماه‌های قبل ۱.۵ میلیون قوطی کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب در نوار شمالی و از پنجشنبه در شمال شرق کشور دما به‌طور نسبی کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: بعد از کنار گذاشتن عاملان فروش مشکل نهاده حل نشده، اما وزارت جهاد قول همکاری داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی از الزام سازمان امور مالیاتی به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده با دو فراخوان قطعی مشمولان تا پایان سال خبرداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی از الزام سازمان امور مالیاتی به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده با دو فراخوان قطعی مشمولان تا پایان سال خبرداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیرو گزارش صادر شده مبنی بر احداث فرودگاه در شهرستان دزپارت، سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد تاکنون هیچ‌گونه مجوزی برای احداث فرودگاه در این شهرستان صادر نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری در پی تمایل شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا به برقراری مجدد پرواز‌های آن شرکت به ایران از ۲۶ دی ماه اولین پرواز هواپیمایی لوفت‌هانزا از سرگرفته خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ساتبا گفت: در کنار مسئولیت‌های قانونی صنایع بزرگ، ایجاد نواحی خورشیدی، احداث نیروگاه‌ها و ساخت شهرک‌های خورشیدی جزو اولویت‌های ساتبا به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش فروش محصولات گروه سایپا ویژه متقاضیان عادی، طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده  از ۹ آذرماه آغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است