بین‌الملل 23:28 - 20 شهریور 1404
نتانیاهو نخست وزیر اسپانیا را پس از یک سری اقدامات علیه اسرائیل به دلیل نسل‌کشی در غزه به «تهدید آشکار» علیه این رژیم متهم کرد.

نزاع اسرائیل و اسپانیا؛ نتانیاهو اظهارات سانچز را محکوم کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم تروریستی اسرائیل، امروز پنجشنبه،  پدرو سانچز ،نخست وزیر اسپانیا را به «تهدید آشکار به نسل‌کشی»  علیه این رژیم تروریستی متهم کرد.

سانچز پیش از این اظهار داشته بود که مادرید «نمی‌تواند نبرد اسرائیل علیه حماس را متوقف کند، زیرا اسپانیا سلاح هسته‌ای ندارد.»

به گزارش روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» ، نتانیاهو این اظهارات سانچز را «تهدیدی آشکار به نسل‌کشی علیه تنها دولت یهودی در جهان» قلمداد کرد.

نتانیاهو مجددا با دست‌آویز قرار دادن یهودستیزی ادعا کرد: «به نظر می‌رسد که تفتیش عقاید اسپانیایی، اخراج یهودیان اسپانیا، و کشتار دسته‌جمعی و سازمان‌یافته یهودیان در هولوکاست برای سانچز کافی نیست. این باورنکردنی است.»

روز دوشنبه گذشته، پدرو سانچز مجموعه‌ای از اقدامات علیه رژیم تروریستی اسرائیل را «برای جلوگیری از نسل‌کشی در غزه» اعلام کرد و تلاش نمود تا دلیل ناتوانی مادرید در متوقف کردن جنگ علیه جنبش حماس را توضیح دهد.

روز سه‌شنبه، اسپانیا از ورود بزالل اسموتریچ ، وزیر دارایی رژیم تروریستی اسرائیل و  ایتامار بن غفیر ، وزیر امنیت داخلی این رژیم به خاک خود جلوگیری کرد.

این اقدام مادرید در پی تحریم‌هایی صورت گرفت که رژیم تروریستی اسرائیل علیه دو عضو کابینه اسپانیا به دلیل «خصومتشان با اسرائیل» اعمال کرده بود. پس از آن، خوزه مانوئل آلبارس ، وزیر خارجه اسپانیا، سفیر اسپانیا در اسرائیل، آنا ماریا سالومون ، را برای «مشاوره» فراخواند.

یکی از این تدابیر اعلام‌شده توسط سانچز این بود که مادرید یک فرمان سلطنتی قانونی را تصویب خواهد کرد که شامل ممنوعیت کامل صادرات تسلیحات و تجارت نظامی و فناوری به اسرائیل می‌شود.

منبع: اسپوتنیک


12225018
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وال‌استریت ژورنال از تأیید توافق هسته‌ای ۳۰ ساله آمریکا و عربستان خبر داد؛ توافقی که احتمال غنی‌سازی اورانیوم در خاک عربستان را فراهم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درحالی‌که ایران همواره آماده مذاکره بوده و آمریکا با پشت کردن به اصل گفت‌و‌گو به خاک ایران تجاوز کرده است، وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که واشنگتن از مذاکره با ایران استقبال می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اندی برنهام با استفاده از پایگاه‌های انگلیس برای برخی از حملات آمریکا به ایران موافقت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور لبنان از همتای آمریکایی خود خواست تا به حمایت از نیرو‌های مسلح لبنان ادامه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیتی از حمله سه پهپاد حامل مواد منفجره در نزدیکی کنسولگری آمریکا در اربیل خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پنتاگون با کمبود بودجه مواجه است که عمدتاً به دلیل جنگ ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیانیه دفتر نخست وزیر پاکستان اعلام کرد که شهباز شریف در دیدار با وزیر کشور ایران «نگرانی عمیق خود را از تشدید تنش‌های اخیر در خلیج فارس» ابراز کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا از وعده رئیس جمهور نیکاراگوئه برای پایان دادن به انتخابات در این کشور انتقاد کرد و خواستار واکنش بین‌المللی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در دیدار با همتای لبنانی خود مدعی شد: اگر اتفاقی در باب المندب بیفتد، با آن برخورد خواهیم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سازمان ملل متحد برای گفت‌و‌گو با جولانی و مقامات دولتی به سوریه سفر خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است