علمی فناوری 19:12 - 14 آذر 1403
معاون پرستاری وزیر بهداشت بر اساس فرمول جدید اضافه کاری، میزان اضافه کار پرستاران را اعلام کرد.

میزان پرداخت اضافه‌کاری پرستاران اعلام شد

عباس عبادی معاون پرستاری وزیر بهداشت، درباره اضافه کار پرستاران اظهار کرد: متوسط سن خدمتی پرستاران در کشور ۱۵سال است و همکارانی که ۱۵سال سابقه کار دارند براساس فرمولی که ارائه شده بین ۸۲تا ۸۵هزار تومان بابت هر ساعت اضافه کاری دریافت می‌کنند.

وی افزود: بازه‌ای برای پرداخت اضافه کاری وجود دارد برای مثال اگر یک پرستار در سال‌های ابتدایی خدمتش حضور دارد ممکن است از ۵۵تا ۶۰هزار تومان اضافه کار دریافت کند و پرستاری که ۲۹سال سابقه کار دارد هر ساعت ۱۲۰هزار تومان اضافه کاری دریافت می‌کند.

وی درباره وضعیت لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران اظهار کرد: درباره لایحه آنچه مربوط به بخش‌های فنی و کارشناسی بوده در معاونت پرستاری انجام شده و یک نوبت در خردادماه امسال به دولت ارسال شده، اما با توجه به تغییرات دولت مدتی برای بازبینی در وزارت بهداشت ارسال شده و اکنون منتظریم که وزیر بهداشت این لایحه را برای بررسی کارشناسی توسط کمیته‌ها به دولت ارسال کند.

عبادی اضافه کرد: در این لایحه موضوعاتی از جمله بازنشستگی و امکان ادامه تحصیل و نظایر آن و نیز فوق العاده خاص و صندوق بازنشستگی گنجانده شده است.

وی به جذب ۲۵هزار نیروی انسانی در وزارت بهداشت اشاره و تصریح کرد: حدود ۱۱هزار نفر از نیرو‌های استخدامی پرستار خواهند بود و جلسات فنی در خصوص مجوز‌های استخدام پرستاران برگزار شده است.

منبع: فارس


12123759
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرستاری وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه استقرار اخلاق، کرامت و شفافیت در نظام سلامت، اثراتی ماندگارتر از هر نوع بهبود مالی دارد، گفت: حتی در دوره‌هایی که کشور در بهترین وضعیت اقتصادی قرار داشت، ریشه بسیاری از گلایه‌های پرستاران و دغدغه...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اولین اسکلت خارجی رباتیک غواصی جهان، غواصی را آسان‌تر و فشار عضلانی را از بدن غواص کاهش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در گذشته پنج مورد از بیماری‌های خاص مشمول بیمه بود، اما اکنون بیش از ۱۷۰ بیماری به عنوان بیماری خاص تحت پوشش بیمه قرار دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با ورود کاروان دانشجویی به مدینه‌النبی، شور زیارت و تأملات علمی در کنار هم جاری شده و فضایی از معنویت و اندیشه شکل گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: بازگشت به مدرسه و تقویت نظام آموزشی، آسان‌ترین و مطمئن‌ترین راه پیشرفت ایران است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور گفت: طرح تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی، روز سه‌شنبه هفته آینده در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با تاکید بر گسترش مشارکت‌های اجتماعی بر احداث ۱۰۰ زمین چمن مصنوعی با مشارکت جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور ویژه برای دانش‌آموزان استثنایی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فرهنگستان علوم پزشکی با بیان اینکه اساس سلامت در مکتب طب ایرانی اصلاح شیوه زندگی است؛ گفت: این دانش با تکیه بر تجربه تاریخی و نگاه انسان‌محور می‌تواند در کنار مبانی علمی امروز، بنیان نظام سلامت مردم‌محور و پیشگیرانه را استحکام بخشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مجری طرح و متخصص علوم اعصاب شناختی از طراحی واکری مخصوص کودکان فلج مغزی و با هدف امکان ایستادن خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دو داروی جدید سرطان که با کمک یک پلتفرم هوش مصنوعی توسعه یافته‌اند، سهام یک شرکت زیست‌فناوری را در کره جنوبی افزایش داده‌اند و یک میلیاردر جدید را معرفی کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است