به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، تیمور عزیزی با اشاره به تکلیف شرکتهای توزیع به احداث نیروگاههای خورشیدی، اظهار داشت: تاکنون 500 نیروگاه حمایتی در طرحی با عنوان برکت آفتاب توسط مددجویان در شیراز راهاندازی شده است و در نظر داریم با احداث 300 نیروگاه حمایتی در یک سال آینده ظرفیت نیروگاههای حمایتی را به 4 مگاوات ارتقا دهیم.
وی همگرایی مسئولان استانی برای احداث نیروگاههای تجدیدپذیر، کاهش بروکراسی اداری در بخش نیروگاههای سرمایهگذار و بهبود سازوکار تحویل زمین از طریق منابع طبیعی به متقاضیان احداث نیروگاههای خورشیدی را مهم قلمداد کرد و گفت: این امر باعث افزایش تولید استان، کاهش آلودگی و رونق اقتصادی میشود و لازمه آن حرکت و تلاش جدی مسئولان در این حوزه است.
معاون بهرهبرداری شرکت توزیع برق شیراز، گفت: کمیته امداد امام خمینی و بسیج سازندهگی طرحهای حمایتی یک میلیارد و پانصد میلیون ریالی برای ایجاد نیروگاههای خورشیدی با معرفی مددجویان به بانکهای عامل پیشبینی کرده است.
عزیزی عنوان کرد: با ایجاد این نیروگاهها، قرارداد تضمین خرید برق به مدت 20 سال منعقد خواهد شد.
وی بیان کرد: راهاندازی نیروگاههای کوچک خورشیدی از لحاظ پدافند غیرعامل نیز برای کشور اهمیت دارد و ضمن تامین انرژی پاک خورشیدی به صیانت از محیط زیست نیز کمک میشود.
معاون بهرهبرداری شرکت توزیع برق شیراز، تصریح کرد: نصب پنلهای خورشیدی منبع درآمد پایداری برای مددجویان به ویژه افرادی که توان انجام فعالیت در بیرون از منزل را ندارند.
عزیزی همچنین به تکلیف ادارات به احداث نیروگاه خورشیدی اشاره کرد و گفت: ادارات باید ظرف مدت 4 سال 20 درصد انرژی خود را از طریق انرژی خورشیدی تامین کنند و در غیر این صورت قبض برق این مشترکان سالانه 5 درصد و تا پایان 4 سال 20 درصد مشمول بالاترین نرخ تابلو سبز بورس محاسبه و در قبض آنها درج خواهد شد.
انتهای پیام/424/
12132894