اقتصادی 21:48 - 02 اسفند 1402
مرکز آمار ایران اعلام کرد: رشد ۵.۱ درصد محصول ناخالص داخلی با نفت و ۲.۵ درصدی بدون نفت برای اقتصاد ایران در پاییز ۱۴۰۲ ثبت شده است.

رشد ۵.۱ درصدی اقتصاد ایران در پاییز ۱۴۰۲

مرکز آمار ایران آخرین نتایج حساب‌های ملی فصلی برای پاییز ۱۴۰۲ را منتشر کرد که رشد ۵.۱ درصد محصول ناخالص داخلی با نفت و ۲.۵ درصد محصول ناخالص داخلی بدون نفت در پاییز امسال را نشان می‌دهد.

بر اساس آخرین نتایج حساب‌های ملی فصلی مرکز آمار ایران، محصول ناخالص داخلی (GDP) به قیمت ثابت سال ۱۳۹۰ در پاییز سال ۱۴۰۲ به رقم ۲۱۹۶ هزار میلیارد ریال با نفت و ۱۸۵۶ هزار میلیارد ریال بدون احتساب نفت رسیده است، درحالی‌که رقم مذکور در مدت مشابه سال قبل با نفت ۲۰۸۹ هزار میلیارد ریال و بدون نفت ۱۸۱۰ هزار میلیارد ریال بوده که نشان از رشد ۵.۱ درصدی محصول ناخالص داخلی با نفت و ۲.۵ درصدی محصول ناخالص داخلی بدون نفت در پاییز سال ۱۴۰۲ دارد.

سهم گروه‌های عمده اقتصادی از محصول ناخالص داخلی به قیمت‌های ثابت و نرخ رشد آن‌ها در پاییز ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال گذشته شرح زیر است:

محاسبات حاکی از آن است که رشته فعالیت‌های گروه کشاورزی منفی یک درصد (شامل زیر بخش‌های زراعت و باغداری، دامداری، جنگل‌داری و ماهیگیری)، گروه صنایع و معادن ۶.۹ درصد (شامل: استخراج نفت خام و گاز طبیعی ۲۱.۸، سایر معادن ۳، صنعت ۱.۳، انرژی ۵.۶- و ساختمان ۴ درصد) و فعالیت‌های گروه خدمات ۴.۶ درصد (شامل زیربخش‌های عمده و خرده فروشی، فعالیت‌های خدماتی مربوط به تأمین جا و غذا، حمل ونقل، انبارداری، پست، اطالعات و ارتباطات، فعالیت‌های مالی و بیمه، مستغالت، کرایه وخدمات کسب وکار و دامپزشکی، اداره امورعمومی وخدمات شهری، آموزش، فعالیت‌های مربوط به سالمت انسان و مددکاری اجتماعی و سایرخدمات عمومی، اجتماعی، شخصی وخانگی) نسبت به پاییز سال ۱۴۰۱ رشد داشت.

جزئیات بیشتر را در اینجا مطالعه کنید.


12032753
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری به بررسی مطالبات و چالش‌های اصناف و اتحادیه‌ها پرداخت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ضیائیان گفت: روز پنجشنبه بعد از کاهش دمای مخصوصی که در کشور رخ داد، در بیشتر مناطق کشور دمای هوا به‌طور نسبی افزایش خواهد یافت.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتاق اصناف گفت: رئیس‌جمهور قول داده است ستادی تحت عنوان «ستاد رفع موانع بازار» را با حضور پنج وزیر تشکیل دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نحوه فعالیت شعب بانک‌های تهران در روز‌های پنج شنبه تا اطلاع ثانوی اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر نقش کلیدی صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور، گفت: این صنعت نقش مهمی در تأمین ارز، ایجاد اشتغال و تکمیل زنجیره ارزش دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی درباره بدهی‌هایی که به حمل و نقل عمومی تعلق دارد، گفت: مقرر شد که بدهی‌های بخش دولتی با قید فوریت به رانندگان و کامیونداران در این بخش پرداخت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی درباره بدهی‌هایی که به حمل و نقل عمومی تعلق دارد، گفت: مقرر شد که بدهی‌های بخش دولتی با قید فوریت به رانندگان و کامیونداران در این بخش پرداخت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با تدابیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی و همکاری شرکتهای صاحب صلاحیت و جایگاههای متقاضی با شورای سیاستگذاری سوختهای ویژه، دومین استان عرضه کننده بنزین سوپر شهر اصفهان خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر نقش پیشران صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور گفت: یکی از راهکار‌های تأمین خوراک پتروشیمی‌ها، مشارکت خود این صنایع در سرمایه‌گذاری توسعه میادین گازی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار سهام امروز نکاتی را مطرح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است