سیاسی 12:54 - 24 مهر 1403
سردار فدوی گفت: نتیجه جنگ مسلم است که مطابق وعده الهی، پیروزی از آن حزب خدا است و شکست از آن حزب شیطان است.

نتیجه جنگ مسلم است که مطابق وعده الهی، پیروزی از آن حزب خدا است

سردار علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه برگزاری مراسم تشییع پیکر سرلشکر شهید نیلفروشان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: میدان و دیپلماسی باهم هماهنگ‌تر و مستحکم‌تر شدند. این موضوعی است که الان بروز بیشتری دارد وگرنه همواره روال ما این بود که هیچ مسیری برای پیروزی بر جبهه کفر آمریکا و همراهانش را نبستیم.

وی تاکید کرد: جبهه میدان همواره باز بوده و جبهه دیپلماسی هم همیشه باز بوده است.

فدوی ادامه داد: عملکرد جبهه مقاومت بی‌نظیر است. کاری که در بیش از یک سال اخیر انجام شده، بی‌نظیر بوده و یک جبهه بزرگ درست شده است.

جانشین فرمانده کل سپاه تاکید کرد: خبیثان عالم فکر می‌کردند ما ذره ذره در جا‌های مختلف هستیم، در حالی که کل منطقه، مقاومت شده است. وقتی ایران، عراق، سوریه، لبنان، فلسطین و یمن به عنوان یک ید واحده عمل می‌کنند یعنی ما با سرعت رو به جلو هستیم.

وی یادآور شد: نتیجه جنگ مسلم است که مطابق وعده الهی، پیروزی از آن حزب خداست و شکست از آن حزب شیطان است. این‌بار هم داریم همین را می‌بینیم. ما چهل و پنج سال است که این وضعیت را می‌بینیم.

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ایران ام‌القرای انقلاب اسلامی است، گفت: از اول بوده و الان هم هست. ما با قوت - مطابق فرامین امامان انقلاب اسلامی که سپاه، آن فرامین را به عنوان بازوی ولایت فقیه اجرایی کرده است - از مظلوم دفاع می‌کنیم و با ظالم می‌جنگیم. ما دست همه کسانی که می‌خواستند با ظلم و شرارت خبیثان آمریکایی و صهیونیست‌ها مقابله به مثل کنند را پر کرده‌ایم.

فدوی تصریح کرد: الان فلسطینیان، حزب‌الله و یمن قدرتمند شدند و برای آمریکایی‌ها شاخ و شانه می‌کشند و آنان هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند. این یعنی هر روز توان جبهه حق مقاومت و انقلاب اسلامی قوی‌تر می‌شود و این حتماً به پیروزی که همه عالم بتوانند آن را ببینند ختم می‌شود.


12104758
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید باید در آینده‌ای نه‌چندان دور، ایران را از لیست سیاه خارج کنند و اگر این کار را انجام ندهند آنها مقصر خواهند بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید در مجلس اصلاً بحث تغییر قیمت بنزین مطرح نیست گرچه به لحاظ قانونی دولت برای اصلاح قیمت حامل‌های انرژی اختیار دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه های امروز به موضوعاتی نظیر دستور ترامپ برای از سرگیری آزمایش‌های هسته‌ای پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در گفت‌و‌گو با محی‌الدین سالم وزیر خارجه سودان حملات اخیر و کشتار غیرنظامیان در شهر فاشر را محکوم و بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر حفظ فرهنگ بومی، توسعه آموزش و تقویت گفت‌وگوی مستقیم میان دختران عشایری و دولت، گفت: دختران عشایر نه‌تنها نمایندگان فرهنگ خانوادگی‌اند، بلکه روح پویای جامعه ایرانی در آنان تجلی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یک دیپلمات ایرانی گفت: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دانشجویان در رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان با واقعیت‌های تصمیم‌سازی حقوقی آشنا می‌شوند سخنگوی شورای نگهبان تاکید کرد: دانشجویان با شرکت در رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان با واقعیت‌های تصمیم‌سازی حقوقی آشنا می‌شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه مصر شامگاه پنج‌شنبه ۹ آبان در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه کشورمان به بررسی تحولات جاری منطقه و موضوع هسته‌ای ایران پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران با بیان اینکه هر مذاکره‌ای که نتایج آن از قبل مشخص شده باشد، معنایی ندارد، تاکید کرد که آمریکا آمادگی برای مذاکرات بر اساس اصل برابری نشان نمی‌دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران با بیان اینکه هر مذاکره‌ای که نتایج آن از قبل مشخص شده باشد، معنایی ندارد، تاکید کرد که آمریکا آمادگی برای مذاکرات بر اساس اصل برابری نشان نمی‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است