سیاسی 12:54 - 24 مهر 1403
سردار فدوی گفت: نتیجه جنگ مسلم است که مطابق وعده الهی، پیروزی از آن حزب خدا است و شکست از آن حزب شیطان است.

نتیجه جنگ مسلم است که مطابق وعده الهی، پیروزی از آن حزب خدا است

سردار علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه برگزاری مراسم تشییع پیکر سرلشکر شهید نیلفروشان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: میدان و دیپلماسی باهم هماهنگ‌تر و مستحکم‌تر شدند. این موضوعی است که الان بروز بیشتری دارد وگرنه همواره روال ما این بود که هیچ مسیری برای پیروزی بر جبهه کفر آمریکا و همراهانش را نبستیم.

وی تاکید کرد: جبهه میدان همواره باز بوده و جبهه دیپلماسی هم همیشه باز بوده است.

فدوی ادامه داد: عملکرد جبهه مقاومت بی‌نظیر است. کاری که در بیش از یک سال اخیر انجام شده، بی‌نظیر بوده و یک جبهه بزرگ درست شده است.

جانشین فرمانده کل سپاه تاکید کرد: خبیثان عالم فکر می‌کردند ما ذره ذره در جا‌های مختلف هستیم، در حالی که کل منطقه، مقاومت شده است. وقتی ایران، عراق، سوریه، لبنان، فلسطین و یمن به عنوان یک ید واحده عمل می‌کنند یعنی ما با سرعت رو به جلو هستیم.

وی یادآور شد: نتیجه جنگ مسلم است که مطابق وعده الهی، پیروزی از آن حزب خداست و شکست از آن حزب شیطان است. این‌بار هم داریم همین را می‌بینیم. ما چهل و پنج سال است که این وضعیت را می‌بینیم.

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ایران ام‌القرای انقلاب اسلامی است، گفت: از اول بوده و الان هم هست. ما با قوت - مطابق فرامین امامان انقلاب اسلامی که سپاه، آن فرامین را به عنوان بازوی ولایت فقیه اجرایی کرده است - از مظلوم دفاع می‌کنیم و با ظالم می‌جنگیم. ما دست همه کسانی که می‌خواستند با ظلم و شرارت خبیثان آمریکایی و صهیونیست‌ها مقابله به مثل کنند را پر کرده‌ایم.

فدوی تصریح کرد: الان فلسطینیان، حزب‌الله و یمن قدرتمند شدند و برای آمریکایی‌ها شاخ و شانه می‌کشند و آنان هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند. این یعنی هر روز توان جبهه حق مقاومت و انقلاب اسلامی قوی‌تر می‌شود و این حتماً به پیروزی که همه عالم بتوانند آن را ببینند ختم می‌شود.


12104758
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در پیامی به نشست شورای عالی اتحادیه اقتصادی اوراسیا تأکید کرد: همکاری ایران و کشور‌های عضو این اتحادیه، راهبردی بلندمدت برای ایجاد منطقه‌ای قدرتمند از طریق تقویت حاکمیت‌های ملی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس مجلس می‌گوید برای ما سوال است که چطور یک وزیر را استیضاح می‌کنیم و وزیر بعدی که می‌آید وضعیت بدتر می‌شود؟، لذا باید برنامه را درست کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر یلدای خاطره‌ساز تلویزیون و هشدار رئیس مجلس به دولت در خصوص استضیاح پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه ایران تحرکات دشمنان را با دقت کامل رصد می‌کند، گفت: تولید تسلیحات ایران لحظه‌ای متوقف نشده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ نیروی دریایی ارتش در مسیر آفریقای جنوبی هستند، گفت: امروز نیروی دریایی ارتش به یکی از بازیگران تأثیرگذار امنیت دریایی در منطقه و فراتر از آن تبدیل شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، گفت: دشمنان ما پیمان­‌شکن، جنگ‌­افروز و فریبکارند و به هیچ قانون بین­‌المللی و هنجار انسانی پایبند نیستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید روند متعادل و جامعی را دنبال کنیم تا به تکلیف برنامه هفتم پیشرفت یعنی دستیابی به ۱۰ درصد از تولید ناخالص ملی از محل اقتصاد دیجیتال دست یابیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید روند متعادل و جامعی را دنبال کنیم تا به تکلیف برنامه هفتم پیشرفت یعنی دستیابی به ۱۰ درصد از تولید ناخالص ملی از محل اقتصاد دیجیتال دست یابیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی درباره حواشی جلسه این کمیسیون در یزد توضیحاتی ارائه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است