اقتصادی 18:17 - 06 مهر 1400

روزانه ۲۰۰اتوبوس برای بازگرداندن زائران به مرز مهران اعزام می شود

حیدر نوروزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یک تیم ویژه حمل و نقل ویژه اربعین به مرز مهران اعزام شده است و بر اساس تشخیص این تیم اتوبوس‌های مورد نیاز به این مرز اعزام می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری مراسم اربعین در روز جاری در عراق گفت: روزانه ۲۰۰ اتوبوس به مرز مهران اعزام می‌شود و این اعزام با توجه به اعلام نیاز در مرز خواهد بود، که این اتوبوس‌ها وظیفه انتقال مسافران از مرز مهران به مقصد استان تهران را بر عهده دارند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان تهران در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر که «تا چه زمانی این اعزام روزانه ۲۰۰ اتوبوس برای انتقال مسافران به استان تهران ادامه خواهد داشت؟» گفت: در حال حاضر هیچ کمبود اتوبوسی نداریم و اعزام اتوبوس نیز تا هر زمان که مسافری در مرز مهران باشد تداوم خواهد داشت.

وی استان تهران را پل ارتباطی بسیاری از استان‌های دیگر کشور دانست و گفت: بسیاری از زائران عزیز اربعین پس از ورود به کشور به استان تهران می آیند و از طریق پایانه‌های تهران به استان‌های شمالی و یا شرقی مقصد خود حرکت می‌کنند.

نوروزی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص چگونگی نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در انتقال مسافران اربعین گفت: شرط اعزام زائر اربعین در کشور تزریق دو دُز واکسن کرونا بوده است و مسئولیت نظارت بر رعایت پروتکل‌ها نیز بر عهده همکاران در استان ایلام است.


11248400
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: هدف ما از ارسال نامه به وزارت نفت، درخواست تسریع در اعلام رسمی این موضوع و اطلاع‌رسانی به شرکت‌های ذی‌ربط است.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته امیدواریم تا پایان سال و برای مسافرت‌های نوروزی مردم تعداد هواپیما‌های مسافری به ۲۲۰ فروند برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به تامین مازوت کم‌سولفور برای تعداد محدودی از نیروگاه‌ها، گفت: استمرار این موضوع نگرانی‌های مرتبط با آلودگی محیط را برطرف خواهد کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: نوسان ماهیت بورس است مهم‌تر از سود و زیان حقیقت است و حقیقت بازار سرمایه نوسان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر بورس‌ها گفت: صنعت رایانه و فعالیت‌های وابسته بالاترین نمره را از نظر حاکمیت شرکتی کسب کرده‌اند و بعد از آن، فعالیت‌های کمک به نهاد‌های مالی، استخراج کالا‌های فلزی، سیمان و عرضه بخار و گاز به عنوان پنج صنعت برتر شناخته شده‌اند....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه رستوران‌داران تهران گفت: پیشنهاد ما به معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی این است که ما را در چرایی دخالت این نهاد دولتی قانع کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل کانون کارگزاران از آغاز آغاز تحول دیجیتال در کانون کارگزاران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: با اجرای طرح صدور صورتحساب‌های الکترونیکی شاهد آن خواهیم بود که بخش عمده‌ای از مشکلات در حوزه فاکتور‌های رسمی رفع خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۴ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: بازسازی نظام حکمرانی آب و برق مهم‌ترین ماموریت کنونی وزارت نیرو است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است