بین‌الملل 23:42 - 29 آبان 1402
دولت آفریقای جنوبی از درخواست خود از دادگاه کیفری بین‌المللی به منظور صدور حکم بازداشت برای بنیامین نتانیاهو خبر داد.

آفریقای جنوبی خواستار بازداشت نتانیاهو شد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رئیس دفتر ریاست جمهوری آفریقای جنوبی اعلام کرد، این کشور از دادگاه کیفری بین‌المللی در شهر لاهه هلند خواسته برای «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم کودک‌کش صهیونیستی حکم بازداشت صادر کند.

«خامبودزو نتشاونی»، رئیس دفتر ریاست جمهوری آفریقای جنوبی گفت، این دولت از دادگاه لاهه تقاضا کرده برای بنیامین نتانیاهو به سبب جنایات رژیم تروریست صهیونیستی علیه مردم غزه تا اواسط ماه دسامبر حکم بازداشت صادر کند.

این مقام مسئول دولت پرتوریا تاکید کرد، چنانچه دادگاه کیفری بین‌المللی این درخواست را قبول نکند، این اتفاق به منزله «شکست تمام عیار» نهادهای حاکمیتی جهانی خواهد بود.

چهارشنبه هفته گذشته، آفریقای جنوبی با تاکید بر لزوم بازخواست مقامات رژیم صهیونیستی، وعده داده بود این کشور به زودی از تل‌آویو به دادگاه کیفری بین‌المللی شکایت می‌کند.

یک مقام وزارت خارجه آفریقای جنوبی که نامش را فاش نکرد در گفت‌و‌گو با شبکه «الجزیره» اظهار داشت: «مقامات اسرائیلی که مسئول اتفاقات ناگوار غزه هستند، باید بازخواست شوند. امیدواریم این شکایت منجر به برقراری عدالت و مانع فرار افراد از مجازات شود.»

این مقام همچنین تصریح کرد: «اسرائیل یک قدرت اشغالگر است و باید به توافق ژنو پایبند باشد. اسرائیل نمی‌تواند علیه افرادی که تحت اشغال قرار دارند، اعلام جنگ کند.»

یک هفته قبل از آن در روز 18 آبان یک مقام سیاست خارجی آفریقای جنوبی گفت، دولت این کشور سفیر رژیم صهیونیستی را با هدف توبیخ رسمی به سبب طرح اظهارات توهین‌آمیز احضار کرده است.

قبل از آن نیز دولت آفریقای جنوبی، همه دیپلمات‌هایش را از تل‌آویو برای رایزنی فرا‌ خوانده بود.

پایان پیام

 


12008924
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که قصد دارد با همتایان روس و اوکراینی خود «تنها» زمانی که توافق صلح «نهایی» شود یا در مراحل پایانی خود باشد، دیدار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ونزوئلا گفت که آمریکا «نمی‌تواند ونزوئلا را شکست دهد» و افزود که کشورش «شکست‌ناپذیر» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که حل جنگ اوکراین «آسان نیست» اما افزود که معتقد است «ما به توافق نزدیک می‌شویم.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر لبنان می‌گوید که کشورش با «جنگ فرسایشی» رو‌به‌رو است و برای تشدید احتمالی تنش توسط اسرائیل آماده می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات فرانسوی مردی را که گمان می‌رود آخرین مظنون انجام سرقت جواهرات مهم در موزه لوور باشد، دستگیر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا «پیشرفت چشمگیری» در جهت دستیابی به توافق صلح با اوکراین و روسیه داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وال استریت ژورنال به نقل از منابع گزارش داد که مقامات اتحادیه اروپا پس از اطلاع از طرح صلح واشنگتن برای اوکراین خشمگین شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش سوئد خواهان موشک‌های کروز دوربرد با قابلیت حمله به اهداف در عمق خاک روسیه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن اعلام کرد که پس از شناسایی یک پهپاد که گمان می‌رود چینی باشد، در نزدیکی جزیره یوناگونی جت‌های جنگنده خود را به پرواز درآورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس بقایای یک اسیر دیگر اسرائیلی را تحت توافق آتش‌بس غزه بازمی‌گرداند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است