اقتصادی 14:28 - 16 آذر 1403
وزیر راه و شهرسازی گفت: ثبت سفارش برای بندر امیرآباد در دستور کار قرار گرفته و پیشرفت عرشه این بندر برای تسریع در حمل کالا به ۷۰ درصد رسیده است.

ثبت سفارش تجهیزات بندر روروی امیر آباد در دستور کار قرار گرفت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مکان یابی بلند مرتبه سازی اصول و ملاحظاتی دارد که‌ نیازمند مصوبات در شورای عالی معماری و شهرسازی است که پهنه بندی های آن در شهرهای مختلف باید مشخص شود گفت: این پهنه بندی ها باید در شورای عالی برنامه ریزی و شورای معماری  تصویب شود تا نیازهای سکونتی و رفاهی منطقه را بتواند پاسخ دهد‌. 

وی با بیان اینکه هرگونه مکان یابی نادرست زمینه ساز ایجاد فساد، رانت و زمین خواری را فراهم می‌کند گفت: احداث هرگونه‌ شهرک به جهت کمبود  اراضی بسیار حائز اهمیت است  بنابراین مکان یابی شهرک ها در اراضی درجه سه و۴ که کشاورزی نباشند مهم است و البته تاکنون در استان های شمالی سه شهرک  مکان یابی شده و تاکید شده است که ساخت شهرک های گردشگری و اقامتی در دستور کار قرار گیرد.

وزیر راه‌ وشهرسازی در خصوص آخرین وضعیت بندر امیرآباد گفت: بندر امیرآباد اولین بندری است که دارای  سیستم رورو است به طوری که بار از کشتی مستقیم وارد ریل و سپس وارد لوکوموتیو می شود. 

او بیان کرد: با توجه  به آنکه سطح  آب دریای خزر در طی سال های گذشته کاهش یافته روند حمل‌ونقل کالا از این بندربا مشکلاتی روبرو شده که سعی شده با ایجاد زیرساخت‌در عرشه و پیشرفت ۷۰ تا ۸۰ درصدی بخشی از این مشکلات برطرف شود  همچنین خرید تجهیزات برای این بندر رورو در دستور کار قرار گرفته است.


12124253
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی گفت: حدود ۷۰۰۰ مگاوات نیروگاه فرسوده و با راندمان پایین داریم که نیاز به بازسازی و سرمایه‌گذاری دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل گمرک ایران گفت: امسال در حوزه خودرو مصوبات و بخشنامه‌هایی داشتیم که در حال اصلاح هستند و ترخیص خودرو‌ها در دست اجراست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور از ممنوعیت تردد در مسیر جنوب به شمال جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت برق حرارتی گفت: در حال حاضر، بالای ۹۱ درصد ظرفیت مخازن نیروگاهی پر از سوخت مایع است و امیدواریم این روند ادامه پیدا کند تا زمستان خوبی را پشت سر بگذاریم.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور از تردد روان در بیشتر محور‌های شمالی و ترافیک سنگین در شمال به جنوب جاده چالوس خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی برای ۲ روز آینده (۲۴ و ۲۵ آبان) جوی پایدار و آسمانی صاف برای اغلب مناطق کشور پیش‌بینی کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تهران گفت: امیدواریم تا پایان سال بتوانیم ۱۲ مگاوات پنل خورشیدی در پشت مدارس و مساجد نصب کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان بر این باورند که توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، پایداری تولید و امنیت غذایی نقش بسزایی دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس انرژی گفت: امیدواریم طی ۱۲ روز آینده، معاملات و مچینگ این عرضه‌ها نیز انجام شود و خریداران مجاز، که توزیع‌کنندگان بنزین سوپر هستند، بتوانند این خرید را انجام دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت اطلاع‌رسانی و آموزش بورس گفت: چت بات بازار این امکان را برای سهامداران خرد فراهم کرده که اگر سوالی در حوزه بازار سرمایه در هر ساعتی از شبانه روز دارند از این مسیر بپرسند و پاسخ خود را دریافت کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است