اقتصادی 14:28 - 16 آذر 1403
وزیر راه و شهرسازی گفت: ثبت سفارش برای بندر امیرآباد در دستور کار قرار گرفته و پیشرفت عرشه این بندر برای تسریع در حمل کالا به ۷۰ درصد رسیده است.

ثبت سفارش تجهیزات بندر روروی امیر آباد در دستور کار قرار گرفت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مکان یابی بلند مرتبه سازی اصول و ملاحظاتی دارد که‌ نیازمند مصوبات در شورای عالی معماری و شهرسازی است که پهنه بندی های آن در شهرهای مختلف باید مشخص شود گفت: این پهنه بندی ها باید در شورای عالی برنامه ریزی و شورای معماری  تصویب شود تا نیازهای سکونتی و رفاهی منطقه را بتواند پاسخ دهد‌. 

وی با بیان اینکه هرگونه مکان یابی نادرست زمینه ساز ایجاد فساد، رانت و زمین خواری را فراهم می‌کند گفت: احداث هرگونه‌ شهرک به جهت کمبود  اراضی بسیار حائز اهمیت است  بنابراین مکان یابی شهرک ها در اراضی درجه سه و۴ که کشاورزی نباشند مهم است و البته تاکنون در استان های شمالی سه شهرک  مکان یابی شده و تاکید شده است که ساخت شهرک های گردشگری و اقامتی در دستور کار قرار گیرد.

وزیر راه‌ وشهرسازی در خصوص آخرین وضعیت بندر امیرآباد گفت: بندر امیرآباد اولین بندری است که دارای  سیستم رورو است به طوری که بار از کشتی مستقیم وارد ریل و سپس وارد لوکوموتیو می شود. 

او بیان کرد: با توجه  به آنکه سطح  آب دریای خزر در طی سال های گذشته کاهش یافته روند حمل‌ونقل کالا از این بندربا مشکلاتی روبرو شده که سعی شده با ایجاد زیرساخت‌در عرشه و پیشرفت ۷۰ تا ۸۰ درصدی بخشی از این مشکلات برطرف شود  همچنین خرید تجهیزات برای این بندر رورو در دستور کار قرار گرفته است.


12124253
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سایپا گفت: معوقات تحویل شاهین از ۹۰ هزار دستگاه به ۵۰ هزار دستگاه کاهش یافته که در تلاش هستیم تا نیمه اول سال آینده تمامی معوقات شاهین به اتمام برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت‌مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران گفت: سازوکار فروش قسطی یا خرید اعتباری در واقع یک فرهنگ اقتصادی است که به پر کردن خلأ نقدینگی موجود در جامعه کمک می‌کند و این موضوع در بسیاری از کشورهای دنیا هم رایج است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت‌مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران گفت: سازوکار فروش قسطی یا خرید اعتباری در واقع یک فرهنگ اقتصادی است که به پر کردن خلأ نقدینگی موجود در جامعه کمک می‌کند و این موضوع در بسیاری از کشورهای دنیا هم رایج است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پدیده‌های خانه‌های خالی بانکی و استراتژی مالکان برای جبران رکود با افزایش اجاره، فشار را بر مستأجران دوچندان کرده است که یک کارشناس مسکن در این خصوص توضیحاتی داد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت سپرده‌گذاری مرکزی سود سهام عدالت برای برخی سهامداران واریز نخواهد شد، اما این سهامداران فرصت دارند در فهرست واریز‌ی‌ها قرار گیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» صندوق‌های ارزی به عنوان یکی از ابزار‌های نوین مالی در اقتصاد ایران، به منظور جمع‌آوری منابع ارزی از عموم سرمایه‌گذاران طراحی شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه گفت: افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارگران، کارمندان و بازنشستگان در شرایط تورم بالای ۴۵ درصد، موجب فقیرتر شدن ۲۰ تا ۲۵ درصد این اقشار در سال آینده خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدتی است که بازار خودرو با فراز و نشیب‌های متعددی روبروست که دلایل متعددی بر این موضوع تأثیرگذار هستند. یک کارشناس صنعت خودرو درمورد آن توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن واردکنندگان فرآورده‌های خام دامی گفت: بنابر آمار در ۹ ماهه امسال ۴۰ هزارتن گوشت گرم و منجمد وارد کشور شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی گفت: با توجه به تصویب قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی در هفته اخیر شورا پیش بینی می شود که طبق قانون نرخ محصولات توسط وزیر جهاد تا اواسط هفته اعلام می شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است