اقتصادی 14:28 - 16 آذر 1403
وزیر راه و شهرسازی گفت: ثبت سفارش برای بندر امیرآباد در دستور کار قرار گرفته و پیشرفت عرشه این بندر برای تسریع در حمل کالا به ۷۰ درصد رسیده است.

ثبت سفارش تجهیزات بندر روروی امیر آباد در دستور کار قرار گرفت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مکان یابی بلند مرتبه سازی اصول و ملاحظاتی دارد که‌ نیازمند مصوبات در شورای عالی معماری و شهرسازی است که پهنه بندی های آن در شهرهای مختلف باید مشخص شود گفت: این پهنه بندی ها باید در شورای عالی برنامه ریزی و شورای معماری  تصویب شود تا نیازهای سکونتی و رفاهی منطقه را بتواند پاسخ دهد‌. 

وی با بیان اینکه هرگونه مکان یابی نادرست زمینه ساز ایجاد فساد، رانت و زمین خواری را فراهم می‌کند گفت: احداث هرگونه‌ شهرک به جهت کمبود  اراضی بسیار حائز اهمیت است  بنابراین مکان یابی شهرک ها در اراضی درجه سه و۴ که کشاورزی نباشند مهم است و البته تاکنون در استان های شمالی سه شهرک  مکان یابی شده و تاکید شده است که ساخت شهرک های گردشگری و اقامتی در دستور کار قرار گیرد.

وزیر راه‌ وشهرسازی در خصوص آخرین وضعیت بندر امیرآباد گفت: بندر امیرآباد اولین بندری است که دارای  سیستم رورو است به طوری که بار از کشتی مستقیم وارد ریل و سپس وارد لوکوموتیو می شود. 

او بیان کرد: با توجه  به آنکه سطح  آب دریای خزر در طی سال های گذشته کاهش یافته روند حمل‌ونقل کالا از این بندربا مشکلاتی روبرو شده که سعی شده با ایجاد زیرساخت‌در عرشه و پیشرفت ۷۰ تا ۸۰ درصدی بخشی از این مشکلات برطرف شود  همچنین خرید تجهیزات برای این بندر رورو در دستور کار قرار گرفته است.


12124253
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» محصولات خرما، پسته، انجیر، انگور و چای از فهرست محصولات کشاورزی و غذایی پرآب بر حذف خواهند شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت:طبق قانون هیچ دستگاهی حق ندارد بدون ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان اقدام به ارائه خدمات کند که در این زمینه بیمه مرکزی پیشقدم شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل منطقه آزاد قشم گفت: اولین شهر هوشمند دریایی در منطقه آزاد قشم با حضور وزیر اقتصاد و دارایی تصویب شده و به زودی رونمایی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل منطقه آزاد قشم گفت: اولین شهر هوشمند دریایی در منطقه آزاد قشم با حضور وزیر اقتصاد و دارایی تصویب شده و به زودی رونمایی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد از راه اندازی مرکز جدید پایش تولیدات کشاورزی با همکاری و بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» راهکار‌های رفع موانع توسعه‌ای و تقویت سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد اینچه‌برون بین دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، رئیس بنیاد مستضعفان بررسی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر اقتصاد گفت:در حال حاضر سقف اختیارات سازمان امور مالیاتی در زمینه بخشودگی جرایم در حال بازنگری و کاهش است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات شاخص کل بورس با افزایش ۳۴ هزار و ۹۶۳ واحد در سطح ۳ میلیون و ۱۷۴ هزار واحد ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی از ابتدای سال تا ۲۶ آبان، ۳۶ میلیارد و ۸۵۹ میلیون دلار برای واردات کالای اساسی و دارو، صنایع و نیاز‌های خدماتی و گروه تجاری و بازرگانی تامین ارز انجام داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ۴۷ هزار قطعه زمین برای محرومان کشور در کمتر از یک سال تأمین و به متقاضیان تحویل داده شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است