اقتصادی 14:28 - 16 آذر 1403
وزیر راه و شهرسازی گفت: ثبت سفارش برای بندر امیرآباد در دستور کار قرار گرفته و پیشرفت عرشه این بندر برای تسریع در حمل کالا به ۷۰ درصد رسیده است.

ثبت سفارش تجهیزات بندر روروی امیر آباد در دستور کار قرار گرفت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مکان یابی بلند مرتبه سازی اصول و ملاحظاتی دارد که‌ نیازمند مصوبات در شورای عالی معماری و شهرسازی است که پهنه بندی های آن در شهرهای مختلف باید مشخص شود گفت: این پهنه بندی ها باید در شورای عالی برنامه ریزی و شورای معماری  تصویب شود تا نیازهای سکونتی و رفاهی منطقه را بتواند پاسخ دهد‌. 

وی با بیان اینکه هرگونه مکان یابی نادرست زمینه ساز ایجاد فساد، رانت و زمین خواری را فراهم می‌کند گفت: احداث هرگونه‌ شهرک به جهت کمبود  اراضی بسیار حائز اهمیت است  بنابراین مکان یابی شهرک ها در اراضی درجه سه و۴ که کشاورزی نباشند مهم است و البته تاکنون در استان های شمالی سه شهرک  مکان یابی شده و تاکید شده است که ساخت شهرک های گردشگری و اقامتی در دستور کار قرار گیرد.

وزیر راه‌ وشهرسازی در خصوص آخرین وضعیت بندر امیرآباد گفت: بندر امیرآباد اولین بندری است که دارای  سیستم رورو است به طوری که بار از کشتی مستقیم وارد ریل و سپس وارد لوکوموتیو می شود. 

او بیان کرد: با توجه  به آنکه سطح  آب دریای خزر در طی سال های گذشته کاهش یافته روند حمل‌ونقل کالا از این بندربا مشکلاتی روبرو شده که سعی شده با ایجاد زیرساخت‌در عرشه و پیشرفت ۷۰ تا ۸۰ درصدی بخشی از این مشکلات برطرف شود  همچنین خرید تجهیزات برای این بندر رورو در دستور کار قرار گرفته است.


12124253
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: تردد روان در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:ازدوشنبه چهارم اسفند سامانه بارشی جدیدی شمال‌غرب و غرب سواحل دریای خزر را تحت تأثیر قرار می‌دهد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد: یارانه نقدی مرحله ۱۸۰ مربوط به بهمن ماه ١٤٠٤ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز شد و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیأت مدیره بانک مسکن اعلام کرد: این بانک در پرداخت تسهیلات هیچ‌گونه محدودیتی نداشته و روند پرداخت‌ها مانند گذشته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فناوری‌های نوین آب‌های جوی، باروری ابر‌ها را فعالیتی کارآ و مؤثر در افزایش میزان بارش دانست و از ارزیابی اثر باروسازی ابر‌ها پس از اردیبهشت ۱۴۰۵ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام مسئولان تسهیل فرآیند‌های ارزی و تقویت سامانه‌های معاملاتی از مهم‌ترین مزیت‌های اصلاح سیاست‌های ارزی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران در جریان سفر به تاجیکستان اعلام کرد که روابط اقتصادی و حجم مبادلات تجاری بین دو کشور، مثبت و رو به گسترش است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مبادله ارز و طلای ایران از برگزاری یکصد و چهلمین حراج شمش طلا در روز یکشنبه سوم اسفند خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۳۰ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پارسی گفت:پروژه راه‌آهن چابهار–زاهدان در مراحل پایانی قرار دارد و با تأمین اعتبارات ویژه، پیش‌بینی می‌شود عملیات اجرایی آن تا پایان سال جاری به اتمام برسد و بهره‌برداری رسمی در نیمه نخست سال آینده انجام شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است