اقتصادی 14:28 - 16 آذر 1403
وزیر راه و شهرسازی گفت: ثبت سفارش برای بندر امیرآباد در دستور کار قرار گرفته و پیشرفت عرشه این بندر برای تسریع در حمل کالا به ۷۰ درصد رسیده است.

ثبت سفارش تجهیزات بندر روروی امیر آباد در دستور کار قرار گرفت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مکان یابی بلند مرتبه سازی اصول و ملاحظاتی دارد که‌ نیازمند مصوبات در شورای عالی معماری و شهرسازی است که پهنه بندی های آن در شهرهای مختلف باید مشخص شود گفت: این پهنه بندی ها باید در شورای عالی برنامه ریزی و شورای معماری  تصویب شود تا نیازهای سکونتی و رفاهی منطقه را بتواند پاسخ دهد‌. 

وی با بیان اینکه هرگونه مکان یابی نادرست زمینه ساز ایجاد فساد، رانت و زمین خواری را فراهم می‌کند گفت: احداث هرگونه‌ شهرک به جهت کمبود  اراضی بسیار حائز اهمیت است  بنابراین مکان یابی شهرک ها در اراضی درجه سه و۴ که کشاورزی نباشند مهم است و البته تاکنون در استان های شمالی سه شهرک  مکان یابی شده و تاکید شده است که ساخت شهرک های گردشگری و اقامتی در دستور کار قرار گیرد.

وزیر راه‌ وشهرسازی در خصوص آخرین وضعیت بندر امیرآباد گفت: بندر امیرآباد اولین بندری است که دارای  سیستم رورو است به طوری که بار از کشتی مستقیم وارد ریل و سپس وارد لوکوموتیو می شود. 

او بیان کرد: با توجه  به آنکه سطح  آب دریای خزر در طی سال های گذشته کاهش یافته روند حمل‌ونقل کالا از این بندربا مشکلاتی روبرو شده که سعی شده با ایجاد زیرساخت‌در عرشه و پیشرفت ۷۰ تا ۸۰ درصدی بخشی از این مشکلات برطرف شود  همچنین خرید تجهیزات برای این بندر رورو در دستور کار قرار گرفته است.


12124253
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سهامداران برای اصلاح مشکلات حسابی خود تا واریز سود سهام عدالت فرصت دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: ما سیاست جدی داریم که این نوع از کنتور‌ها را در سطح کشور برای مشترکین خانگی و غیرخانگی، به ویژه در قطر‌های بالا و مشترکین پرمصرف، عملیاتی کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان براین باورند که علی رغم آنکه بخش کشاورزی متهم به مصرف بالای آب است، اما طی ۲ سال اخیر میزان آب تخصیصی به این بخش حتی از پایان برنامه هفتم کمتر است که این امر مانع اجرای مصوبه الگوی کشت و اهداف خودکفایی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: در مسیر ریلی خاش–چابهار در حال حاضر بخش‌های خاش تا ایرانشهر و چابهار تا نیک‌شهر اجرا شده و تنها حدود ۱۲۰ کیلومتر از مسیر ایرانشهر تا نیک‌شهر باقی مانده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: بخش اول سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث به حساب دارندگان این سهام واریز خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با توجه به کمبود مواد اولیه، عرضه روغن صنف و صنعت با چالش‌هایی روبروست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی تهران، راهکار‌های کنترل تورم را در دو محور اصلی، حمایت جدی و رفع موانع صادراتی برای تأمین درآمد ارزی کشور و مقابله فعالانه با افزایش بی‌رویه نقدینگی عنوان کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: با توجه به اقدامات بهداشتی سازمان دامپزشکی و برنامه واکسیناسیون، بیماری تب برفکی در حال کنترل است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز یکشنبه ۷ دی‌ماه یکصد و سی‌و هشتمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: با ورود سامانه بارشی جدید به کشور شاهد کاهش محسوس دمای هوا در بسیاری از نقاط کشور خواهیم بود

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است