اقتصادی 14:28 - 16 آذر 1403
وزیر راه و شهرسازی گفت: ثبت سفارش برای بندر امیرآباد در دستور کار قرار گرفته و پیشرفت عرشه این بندر برای تسریع در حمل کالا به ۷۰ درصد رسیده است.

ثبت سفارش تجهیزات بندر روروی امیر آباد در دستور کار قرار گرفت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مکان یابی بلند مرتبه سازی اصول و ملاحظاتی دارد که‌ نیازمند مصوبات در شورای عالی معماری و شهرسازی است که پهنه بندی های آن در شهرهای مختلف باید مشخص شود گفت: این پهنه بندی ها باید در شورای عالی برنامه ریزی و شورای معماری  تصویب شود تا نیازهای سکونتی و رفاهی منطقه را بتواند پاسخ دهد‌. 

وی با بیان اینکه هرگونه مکان یابی نادرست زمینه ساز ایجاد فساد، رانت و زمین خواری را فراهم می‌کند گفت: احداث هرگونه‌ شهرک به جهت کمبود  اراضی بسیار حائز اهمیت است  بنابراین مکان یابی شهرک ها در اراضی درجه سه و۴ که کشاورزی نباشند مهم است و البته تاکنون در استان های شمالی سه شهرک  مکان یابی شده و تاکید شده است که ساخت شهرک های گردشگری و اقامتی در دستور کار قرار گیرد.

وزیر راه‌ وشهرسازی در خصوص آخرین وضعیت بندر امیرآباد گفت: بندر امیرآباد اولین بندری است که دارای  سیستم رورو است به طوری که بار از کشتی مستقیم وارد ریل و سپس وارد لوکوموتیو می شود. 

او بیان کرد: با توجه  به آنکه سطح  آب دریای خزر در طی سال های گذشته کاهش یافته روند حمل‌ونقل کالا از این بندربا مشکلاتی روبرو شده که سعی شده با ایجاد زیرساخت‌در عرشه و پیشرفت ۷۰ تا ۸۰ درصدی بخشی از این مشکلات برطرف شود  همچنین خرید تجهیزات برای این بندر رورو در دستور کار قرار گرفته است.


12124253
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هشتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۱۴۰۵) از ۲۸ خردادماه به مدت پنج روز تا یکم تیر ماه ۱۴۰۵ برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از تأمین و توزیع پنج هزار تن برنج تنظیم بازاری در سطح استان خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پاییز ۱۴۰۴، شاخص قیمت کل تولیدکننده به عدد ۳۸۷.۱ رسید که نسبت به فصل قبل با رشد ۱۳.۸ درصدی همراه بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حسینی گفت: از ابتدای سال تاکنون ۲۵۷۷.۷۱ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر به بهره‌برداری رسیده که از این میزان، ۱۰۰۴ مگاوات در قالب طرح سرمایه‌گذاری مشترک با صندوق توسعه ملی و در بخش دولتی احداث شده و ۱۵۷۳ مگاوات نیز توسط بخش خصوصی به مدار آمده است ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد از ظرفیت بازار گیاهان دارویی و طب سنتی ایران در سال ۱۴۰۴، سخن گفت و بر هدف‌گذاری برای افزایش تولید گیاهان دارویی و گردش مالی ۱۵ میلیارد دلاری در سال تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز دوشنبه ۴ اسفند بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام معاونت سازمان امور مالیاتی کشور به منظور حفظ حقوق صادرکنندگان ارز برگشتی در سنوات قبل از سال ۱۴۰۲ که بابت رفع تعهد صادرات ۱۴۰۲ بصورت کوتاژمحور لحاظ شده باشد در محاسبه میزان رفع تعهد ارزی صادرکنندگان بابت استفاده از معافیت مالیاتی ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن روغن نباتی گفت: در این مقطع سال باید ماهانه ۲۰۰ تا ۲۲۰ هزارتن تولید داشته باشیم، در حالیکه میانگین تولید سه ماه اخیر ماهانه ۱۳۰ هزارتن است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به مازاد تولید و عرضه مرغ ۵۰ هزارتومان کمتر از نرخ منطقی باید روزانه ۲ هزارتن مرغ از واحد‌های مرغداری خرد خرید حمایتی شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امور مالیاتی کشور نحوه محاسبه و تعدیل جرایم مالیاتی را در موارد اصلاح مالیات و عوارض قطعی‌شده ابلاغ کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است