علمی فناوری 17:19 - 25 فروردین 1400
سال ۱۴۰۰ با طرح‌های ویژه شبکه آزمایشگاهی، گامی مؤثر برای توسعه پژوهش‌های آزمایشگاهی در کشور برداشته می‌شود.

حمایت‌های شبکه آزمایشگاهی در سال ۱۴۰۰ اعلام شد

به گزارش ایسنا، رضا اسدی‌فرد، مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی گفت: در سال جاری برای گسترش پژوهش‌های آزمایشگاهی در کشور برنامه‌ها و طرح‌های ویژه‌ای داریم که یکی از آنها ارائه ۱۰۰ میلیون ریال اعتبار با تخفیف ۵۰ درصدی به اعضای هیات علمی سراسر کشور است.

وی افزود: شبکه آزمایشگاهی با ارائه این اعتبارات سعی می کند زمینه را برای دستیابی محققان، دانشجویان، اساتید و فعالان حوزه آزمایشگاهی در کشور به تجهیزات و خدمات این حوزه فراهم کند.

به گفته اسدی‌فرد، طرح دیگر این شبکه در سالی که در ابتدای آن هستیم، ارائه اعتبار با تخفیف ۵۰ درصد به دانشجویان کارشناسی ارشد، دکتری و پسا دکتری است که این کار به افزایش نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در حوزه آزمایشگاهی منجر می‌شود.

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی همچنین با اشاره به اینکه در طرح‌های ویژه امسال شبکه تخفیفاتی برای اعضای جدید باشگاه مشتریان نیز در نظر گرفته شده است، بیان کرد: این اعضا می‌توانند از طرح تعلق اعتبار با تخفیف ۲۰ درصد برخوردار شوند.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، پژوهشگران و دانشگاهیان می‌توانند برای ثبت‌نام و استفاده از این اعتبارات به سایت باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی به نشانی https://labsnet.ir/page/2178 مراجعه کنند.

انتهای پیام


11025997
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت اپل به دلیل آسیب‌پذیری‌های مورد سوءاستفاده در سیستم عامل آیفون، به‌روزرسانی‌های اضطراری منتشر می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان فضایی ایران اعلام کرد: پس از تزریق موفق ماهواره‌های ظفر ۲، پایا و کوثر به مدار و دریافت داده‌های کنترلی اولیه، فرآیند پایدارسازی مداری و آزمون‌های فنی این ماهواره‌ها با هدف ارزیابی عملکرد زیرسامانه‌ها و تثبیت وضعیت مداری آنها در حال ...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» قطره‌های بینی که رگ‌های خونی را منقبض می‌کنند، می‌توانند عملکرد طبیعی آنها را مختل کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل انجمن دیابت ایران گفت: پوسیدگی دندان، شایع‌ترین بیماری غیر واگیر است و سالانه ۴۱ میلیون نفر بر اثر بیماری‌های غیر واگیر در دنیا فوت می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: امروز آلودگی هوا دیگر فقط یک مسئله زیست‌محیطی یا درمانی نیست، بلکه با مفاهیمی مانند عدالت اجتماعی، نابرابری و فقر گره خورده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور گفت: تاکنون هفت هزار میلیارد تومان کمک مردمی به پویش مدرسه‌سازی جمع‌آوری شده که علاوه بر آن نیز ۵ همت توسط بنگاه‌های اقتصادی تعهد شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: بیش از ۷۰ عنوان در رشته‌های فنی و حرفه‌ای با توجه به نیاز کار کتاب بازنگری یا بازنویسی شده است.  
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش در نشست گام دوم توسعه عدالت و کیفیت آموزشی، از عبور نهضت عدالت آموزشی از مرحله توسعه فضا‌های آموزشی و ورود به گام دوم با محوریت کیفیت‌بخشی، خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فراخوان بیست‌ودومین دوره جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی، در مراحل نهایی صدور مجوز قرار دارد و انتظار می‌رود در ماه جاری اعلام شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر ترویج اتحادیه بین‌المللی نجوم (IAU Office for Astronomy Outreach) اعلام کرد ایران با ثبت بیش از ۳۰ رویداد نجومی، پس از کشور رومانی، در جایگاه دوم برگزارکنندگان پرتعداد جشن جهانی «۱۰۰ ساعت نجوم ۲۰۲۵» قرار گرفته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است