اقتصادی 11:37 - 05 بهمن 1403
مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: در دهه فجر امسال در استان یزد قطارهای دو طبقه راه اندازی می شود و همچنین در مسیر تهران- مشهد نیز "ترن ست" با سرعت 160 کیلومتر بر ساعت و مدت زمان سیر 8 ساعت و 20 دقیقه به چرخه سیر در این مسیر برمی گردد.

قطار تندرو تهران- مشهد دهه‌فجر راه‌اندازی می شود

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جبارعلی ذاکری مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در آیین راه اندازی قطار 5 ستاره تبریز - مشهد در ایستگاه خاوران تبریز با اشاره به لزوم ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاری در صنعت ریلی اظهار کرد: تنها راه حل آن، بهبود وضعیت ریلی کشور، بهبود اقتصاد حمل و نقل ریلی است.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: در طول چهار ماه گذشته مقدماتی برای بهبود وضعیت اقتصاد در بخش باری و مسافری انجام شده که امیدواریم آثار آن را طی دو سال آینده شاهد باشیم.

وی تاکید کرد: در طول چهار ماه گذشته دو قرارداد بزرگ زیرساختی و سه قرارداد تامین ناوگان به امضا رسیده است.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: راه آهن حتی یک واگن مسافری و باری ندارد و همه آنها به شرکت‌های خصوصی واگذار شده و این شرکت ها وظایف حمل و نقل را بر عهده دارند و راه آهن به دنبال ترغیب شرکت ها برای استمرار فعالیت‌ها و سرمایه‌گذاری در حوزه ریلی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر افزایش سطح خدمات به مردم گفت: نمود عینی ارتقا خدمات به مسافرین محترم، وارد کردن قطارهای 5 ستاره به چرخه حمل و نقل ریلی است که امروز بخش اول آن را در آذربایجان شرقی شاهد هستیم.

وی خاطرنشان کرد: در چند ماه آینده در مسیرهای ارومیه و مراغه و مسیرهای دیگر کشور، شاهد راه اندازی قطارهای با کیفیت خواهیم بود.

ذاکری تاکید کرد: در دهه فجر امسال در استان یزد قطارهای دو طبقه راه‌اندازی می‌شود و همچنین در مسیر تهران- مشهد نیز ترنست با سرعت 160 کیلومتر بر ساعت و مدت زمان سیر 8 ساعت و 20 دقیقه به چرخه سیر در این مسیر بر می‌گردد.

به گفته مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، در ایام دهه فجر خط فرعی در شبستر به بهره برداری می رسد که سالانه حدود یک میلیون تن بار ظرفیت در این خط فرعی وجود دارد.

ذاکری با بیان اینکه بهترین راهکار برای افزایش ایمنی جاده‌ای در جهان، انتقال بار از جاده به ریل است افزود: در صورتی که بارها از جاده به ریل منتقل شود؛ جان باختگان تصادفات جاده ای 20 هزار نفر کاهش می یابد.

وی ادامه داد: طبق برنامه هفتم، ظرف سه سال آینده با کمک بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب بار، خطوط ریلی را دو خطه خواهیم کرد تا بخشی از بار را به سمت ریل بیاوریم.

انتهای پیام/


12145453
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت محصولات لبنی دارای نرخ مصوب بعد از هفت ماه اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری طرح نوسازی صنایع در سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با اشاره به وضعیت ماشین‌آلات صنعت نساجی گفت: بیش از ۷۰ درصد ماشین‌آلات این صنعت فرسوده یا مستهلک هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: اجرای کامل ماده ۵۰ خط قرمز کامل در بخش مسکن چراکه این امر خود زمینه ساز بهبود وضعیت مسکن در تمامی بخش‌های مسکنی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران گفت: میزان تولید میگو با ۳۷ درصد افزایش در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۳ به بیش از ۵۰ هزار تن رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سومین جلسه کارگروه اصلی تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها برای مولدسازی ۸۱۰ فقره ملک مازاد دولت تصمیم‌گیری شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۲ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز ایران گفت: مصرف گاز خانگی و تجاری و صنایع جزء در روز گذشته به حدود ۶۵۶ میلیون مترمکعب در روز رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر صنایع خودرو، نیرومحرکه و حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: واردات خودرو توسط هر فرد مشمول صرفا برای یک دستگاه خودرو مجاز و ثبت سفارش از این محل تا تاریخ ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ امکان‌پذیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل تأمین سرمایه دارای سهام ممتاز صندوق پالایش یکم گفت: ما صرفاً مدیر صندوق بودیم، اما اکنون مالک صندوق نیز هستیم و این موضوع به ما این امکان را می‌دهد که سیاست‌های بازارگردانی صندوق را به‌صورت حرفه‌ای‌تری اعمال کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام گمرک ایران، نرخ خدمات توزین و پلمب در گمرکات ۳۵ درصد افزایش داشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است