اقتصادی 11:37 - 05 بهمن 1403
مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: در دهه فجر امسال در استان یزد قطارهای دو طبقه راه اندازی می شود و همچنین در مسیر تهران- مشهد نیز "ترن ست" با سرعت 160 کیلومتر بر ساعت و مدت زمان سیر 8 ساعت و 20 دقیقه به چرخه سیر در این مسیر برمی گردد.

قطار تندرو تهران- مشهد دهه‌فجر راه‌اندازی می شود

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جبارعلی ذاکری مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در آیین راه اندازی قطار 5 ستاره تبریز - مشهد در ایستگاه خاوران تبریز با اشاره به لزوم ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاری در صنعت ریلی اظهار کرد: تنها راه حل آن، بهبود وضعیت ریلی کشور، بهبود اقتصاد حمل و نقل ریلی است.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: در طول چهار ماه گذشته مقدماتی برای بهبود وضعیت اقتصاد در بخش باری و مسافری انجام شده که امیدواریم آثار آن را طی دو سال آینده شاهد باشیم.

وی تاکید کرد: در طول چهار ماه گذشته دو قرارداد بزرگ زیرساختی و سه قرارداد تامین ناوگان به امضا رسیده است.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: راه آهن حتی یک واگن مسافری و باری ندارد و همه آنها به شرکت‌های خصوصی واگذار شده و این شرکت ها وظایف حمل و نقل را بر عهده دارند و راه آهن به دنبال ترغیب شرکت ها برای استمرار فعالیت‌ها و سرمایه‌گذاری در حوزه ریلی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر افزایش سطح خدمات به مردم گفت: نمود عینی ارتقا خدمات به مسافرین محترم، وارد کردن قطارهای 5 ستاره به چرخه حمل و نقل ریلی است که امروز بخش اول آن را در آذربایجان شرقی شاهد هستیم.

وی خاطرنشان کرد: در چند ماه آینده در مسیرهای ارومیه و مراغه و مسیرهای دیگر کشور، شاهد راه اندازی قطارهای با کیفیت خواهیم بود.

ذاکری تاکید کرد: در دهه فجر امسال در استان یزد قطارهای دو طبقه راه‌اندازی می‌شود و همچنین در مسیر تهران- مشهد نیز ترنست با سرعت 160 کیلومتر بر ساعت و مدت زمان سیر 8 ساعت و 20 دقیقه به چرخه سیر در این مسیر بر می‌گردد.

به گفته مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، در ایام دهه فجر خط فرعی در شبستر به بهره برداری می رسد که سالانه حدود یک میلیون تن بار ظرفیت در این خط فرعی وجود دارد.

ذاکری با بیان اینکه بهترین راهکار برای افزایش ایمنی جاده‌ای در جهان، انتقال بار از جاده به ریل است افزود: در صورتی که بارها از جاده به ریل منتقل شود؛ جان باختگان تصادفات جاده ای 20 هزار نفر کاهش می یابد.

وی ادامه داد: طبق برنامه هفتم، ظرف سه سال آینده با کمک بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب بار، خطوط ریلی را دو خطه خواهیم کرد تا بخشی از بار را به سمت ریل بیاوریم.

انتهای پیام/


12145453
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: وزارت جهاد متولی قیمت گذاری شیرخام است و بر قیمت محصولات لبنی در کنار سازمان تعزیرات و وزارت صمت نظارت دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست‌گذاری مسکن گفت: سامانه املاک و اسکان در آستانه تکمیل است که در صورت همکاری دستگاه‌ها شاهد بهبود وضعیت بازار مسکن خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه حراج انواع قطعات سکه توسط بانک مرکزی تا پایان سال، در قالب یک نوبت در هر هفته در مرکز مبادله ارز و طلا برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر گفت:مصرف برق مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز بین ۴۰۰ تا ۱۰۰۰ مگاوات برآورد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: بنابر آمار سالانه حدود ۱۳۰ میلیون تن تولید محصولات کشاورزی دارد که این وضعیت را برای تامین امنیت غذایی دشوار می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل آب و فاضلاب استان گفت: در وضعیت فعلی برنامه‌ای برای افزایش میزان ساعت اُفت فشار در شب نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز با حضور معاون وزیر جهادکشاورزی و معاون اشتغال بنیاد برکت بیش از هزار طرح آبزی‌پروری در حوزه شیلات کشور به بهره‌برداری رسید
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی گفت: امسال از ۱۰ آبان ۱۴۰۴، باروری ابر‌ها را آغاز کردیم، اما سامانه‌های بارشی چندانی در این مدت وجود نداشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: برای حفاظت از نوار جنوبی و مبارزه در سطح حداقل ۱۰۰ هزارهکتار علیه ملخ صحرایی نیازمند ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان ملی زمین و مسکن گفت:مراحل واگذاری ۷۷ هزار واحد به صورت قطعی انجام شده و به خانواده‌های مشمول قانون به صورت رایگان این واحدها واگذارشده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است