اقتصادی 11:37 - 05 بهمن 1403
مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: در دهه فجر امسال در استان یزد قطارهای دو طبقه راه اندازی می شود و همچنین در مسیر تهران- مشهد نیز "ترن ست" با سرعت 160 کیلومتر بر ساعت و مدت زمان سیر 8 ساعت و 20 دقیقه به چرخه سیر در این مسیر برمی گردد.

قطار تندرو تهران- مشهد دهه‌فجر راه‌اندازی می شود

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جبارعلی ذاکری مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در آیین راه اندازی قطار 5 ستاره تبریز - مشهد در ایستگاه خاوران تبریز با اشاره به لزوم ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاری در صنعت ریلی اظهار کرد: تنها راه حل آن، بهبود وضعیت ریلی کشور، بهبود اقتصاد حمل و نقل ریلی است.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: در طول چهار ماه گذشته مقدماتی برای بهبود وضعیت اقتصاد در بخش باری و مسافری انجام شده که امیدواریم آثار آن را طی دو سال آینده شاهد باشیم.

وی تاکید کرد: در طول چهار ماه گذشته دو قرارداد بزرگ زیرساختی و سه قرارداد تامین ناوگان به امضا رسیده است.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: راه آهن حتی یک واگن مسافری و باری ندارد و همه آنها به شرکت‌های خصوصی واگذار شده و این شرکت ها وظایف حمل و نقل را بر عهده دارند و راه آهن به دنبال ترغیب شرکت ها برای استمرار فعالیت‌ها و سرمایه‌گذاری در حوزه ریلی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر افزایش سطح خدمات به مردم گفت: نمود عینی ارتقا خدمات به مسافرین محترم، وارد کردن قطارهای 5 ستاره به چرخه حمل و نقل ریلی است که امروز بخش اول آن را در آذربایجان شرقی شاهد هستیم.

وی خاطرنشان کرد: در چند ماه آینده در مسیرهای ارومیه و مراغه و مسیرهای دیگر کشور، شاهد راه اندازی قطارهای با کیفیت خواهیم بود.

ذاکری تاکید کرد: در دهه فجر امسال در استان یزد قطارهای دو طبقه راه‌اندازی می‌شود و همچنین در مسیر تهران- مشهد نیز ترنست با سرعت 160 کیلومتر بر ساعت و مدت زمان سیر 8 ساعت و 20 دقیقه به چرخه سیر در این مسیر بر می‌گردد.

به گفته مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، در ایام دهه فجر خط فرعی در شبستر به بهره برداری می رسد که سالانه حدود یک میلیون تن بار ظرفیت در این خط فرعی وجود دارد.

ذاکری با بیان اینکه بهترین راهکار برای افزایش ایمنی جاده‌ای در جهان، انتقال بار از جاده به ریل است افزود: در صورتی که بارها از جاده به ریل منتقل شود؛ جان باختگان تصادفات جاده ای 20 هزار نفر کاهش می یابد.

وی ادامه داد: طبق برنامه هفتم، ظرف سه سال آینده با کمک بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب بار، خطوط ریلی را دو خطه خواهیم کرد تا بخشی از بار را به سمت ریل بیاوریم.

انتهای پیام/


12145453
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان برنامه بودجه گفت: رقم ارز ترجیحی را در قالب سبد کالا یا نقدی به خود مردم می‌دهیم و ماهانه به هر نفر حداقل ۷۰۰ هزار تومان تعلق می‌گیرد و از دی ماه آمادگی داریم این رقم را به مردم بدهیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پروژه بهسازی ترانزیت ترمینال ۴ فرودگاه بین‌المللی مهرآباد با هدف ارتقای کیفیت خدمات آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: موج بارشی جدید از بعد از ظهر پنجشنبه و طی روز جمعه در شمال غرب، غرب کشور فعال خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فرزانه صادق با تاکید بر اینکه بازآفرینی شهری باید با نگاه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دنبال شود، به معاونان خود ماموریت داد، ساماندهی محدوده‌های در خطر را با جدیت دنبال کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به هشدار کاهش محسوس دما و یخبندان، کشاورزان هشدار‌های هواشناسی را جدی بگیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: میزان مصرف گاز با توجه به ورود سامانه بارشی جدید به کشور به ۶۵۰ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه هماهنگی تیم اقتصادی دولت درخصوص سیاست‌های ارزی، تجاری و معیشتی مردم در بانک مرکزی برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق گفت: ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور تا بهمن‌ماه به ۵۰۰۰ مگاوات و در سال آینده به ۱۱ هزار مگاوات افزایش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:طبق گزارش‌های رسمی، فقط معافیت‌های مالیاتی قابل حذف ، بیش از ۸۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است. رقمی که می‌توان با نصف آن هم افزایش حقوق را رقم زد

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است