اقتصادی 11:37 - 05 بهمن 1403
مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: در دهه فجر امسال در استان یزد قطارهای دو طبقه راه اندازی می شود و همچنین در مسیر تهران- مشهد نیز "ترن ست" با سرعت 160 کیلومتر بر ساعت و مدت زمان سیر 8 ساعت و 20 دقیقه به چرخه سیر در این مسیر برمی گردد.

قطار تندرو تهران- مشهد دهه‌فجر راه‌اندازی می شود

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جبارعلی ذاکری مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در آیین راه اندازی قطار 5 ستاره تبریز - مشهد در ایستگاه خاوران تبریز با اشاره به لزوم ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاری در صنعت ریلی اظهار کرد: تنها راه حل آن، بهبود وضعیت ریلی کشور، بهبود اقتصاد حمل و نقل ریلی است.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: در طول چهار ماه گذشته مقدماتی برای بهبود وضعیت اقتصاد در بخش باری و مسافری انجام شده که امیدواریم آثار آن را طی دو سال آینده شاهد باشیم.

وی تاکید کرد: در طول چهار ماه گذشته دو قرارداد بزرگ زیرساختی و سه قرارداد تامین ناوگان به امضا رسیده است.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: راه آهن حتی یک واگن مسافری و باری ندارد و همه آنها به شرکت‌های خصوصی واگذار شده و این شرکت ها وظایف حمل و نقل را بر عهده دارند و راه آهن به دنبال ترغیب شرکت ها برای استمرار فعالیت‌ها و سرمایه‌گذاری در حوزه ریلی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر افزایش سطح خدمات به مردم گفت: نمود عینی ارتقا خدمات به مسافرین محترم، وارد کردن قطارهای 5 ستاره به چرخه حمل و نقل ریلی است که امروز بخش اول آن را در آذربایجان شرقی شاهد هستیم.

وی خاطرنشان کرد: در چند ماه آینده در مسیرهای ارومیه و مراغه و مسیرهای دیگر کشور، شاهد راه اندازی قطارهای با کیفیت خواهیم بود.

ذاکری تاکید کرد: در دهه فجر امسال در استان یزد قطارهای دو طبقه راه‌اندازی می‌شود و همچنین در مسیر تهران- مشهد نیز ترنست با سرعت 160 کیلومتر بر ساعت و مدت زمان سیر 8 ساعت و 20 دقیقه به چرخه سیر در این مسیر بر می‌گردد.

به گفته مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، در ایام دهه فجر خط فرعی در شبستر به بهره برداری می رسد که سالانه حدود یک میلیون تن بار ظرفیت در این خط فرعی وجود دارد.

ذاکری با بیان اینکه بهترین راهکار برای افزایش ایمنی جاده‌ای در جهان، انتقال بار از جاده به ریل است افزود: در صورتی که بارها از جاده به ریل منتقل شود؛ جان باختگان تصادفات جاده ای 20 هزار نفر کاهش می یابد.

وی ادامه داد: طبق برنامه هفتم، ظرف سه سال آینده با کمک بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب بار، خطوط ریلی را دو خطه خواهیم کرد تا بخشی از بار را به سمت ریل بیاوریم.

انتهای پیام/


12145453
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ششمین مرحله تحویل سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی با تحویل ۲۱۷ هزار و ۹۶۰ قطعه سکه از ۳۰ مهر آغاز شد و متقاضیان با مراجعه به شعب بانک ملی می‌توانند سکه‌های خود را با قیمت قطعی دریافت کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نتایج نهایی هشتمین دوره قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو منتشر شد. بر اساس اعلام این شرکت، اسامی برندگان رزرو نیز مشخص و اطلاعات کامل آنها در دسترس قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر، ابرناکی و بارش باران در شرق اردبیل، گیلان و سواحل مازندران پیش‌بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت:در فرآیند تغییر ساختار اداری، هیچ نیرویی تعدیل نخواهد شد و جابه‌جایی‌ها صرفاً برای رفع موازی‌کاری و ارتقای بهره‌وری انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: در فرآیند تغییر ساختار اداری، هیچ نیرویی تعدیل نخواهد شد و جابه‌جایی‌ها صرفاً برای رفع موازی‌کاری و ارتقای بهره‌وری انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با افزایش میزان مصرف سوخت و همچنین تأکید وزرای نیرو و نفت مبنی بر استفاده از ظرفیت خودرو‌های هیبریدی و برقی، امروز اولین خودروی هیبریدی تولید داخل رونمایی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت در دیدار با وزیر انرژی قطر گفت: تحولات امروز صنعت نفت و گاز ایجاب می‌کند نسل جدیدی از نیرو‌های متخصص، آشنا با ساختار‌های بین‌المللی و تحولات فناورانه، برای آینده انرژی تربیت شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۳۰ مهر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین اطلاعیه صادر شده، از اول آبان ماه، صدور بیمه‌نامه بدون تأیید کد پستی در سامانه املاک و اسکان، منجر به عدم دریافت کد یکتای بیمه مرکزی خواهد شد. به این ترتیب، بیمه‌نامه یادشده فاقد وجاهت صدور بوده و از چرخه سامانه نظارتی حذف می‌شود....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت در دیدار با وزیر نفت و گاز لیبی بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک و تقویت همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف انرژی تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است