سیاسی 14:27 - 25 فروردین 1403
دبیر ستاد انتخابات صداوسیما از برچیده‌شدن ۲۰۰ شبکه انتخاباتی خبر داد و گفت: امکانات رایگان صداوسیما همچنان در اختیار نامزد‌های دور دوم می‌باشد.

امکانات رایگان صداوسیما در اختیار نامزد‌های دور دوم انتخابات

محمد صالح مفتاح در ارتباط تلفنی با برنامه صبح و گفتگو درباره دور دوم انتخابات و سازوکار صداوسیما برای این مسئله گفت: در دور دوم انتخابات ۲۲ حوزه انتخابیه داریم که در ۱۶ استان پراکنده هستند و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی به رقابت خواهند پرداخت.

وی با بیان این که در دور دوم انتخابات مجلس همه کشور درگیر نیست، افزود: تعداد نامزد‌ها محدودتر از دور اول است که بیش از ۱۱ هزار نفر نامزد تایید صلاحیت شده به رقابت پرداختند.

مفتاح با اشاره به راهبرد اصلی انتخابات در دور اول گفت: برنامه‌ریزی‌ها برای توسعه مشارکت و رقابت برای این دوره هم انجام شده و همکاران ما در بخش‌های مختلف سازمان در حال تدارک می‌باشند.

وی انتخابات را محدود به ۲۲ حوزه انتخابیه دانست و افزود: همه سازمان صداوسیما درگیر نیست و برخی برنامه‌های شاخص در دور اول، همچنان پخش خواهد شد و متناسب با دور دوم برنامه ریزی‌هایی صورت گرفته و در مورد پخش تبلیغات نامزد‌ها نیز برنامه ریزی شده بود شبکه‌های استانی فرصت لازم را در اختیار قرار دهند.

مفتاح با بیان این که ۲۰۰ شبکه انتخاباتی را نخواهیم داشت و همان شبکه‌های استانی وظیفه تبلیغات را بر عهده دارند، گفت: مصوب شده از ستاد انتخابات به‌صورت رایگان امکانات در اختیار نامزد‌ها قرار گیرد.

وی ابراز امیدواری کرد مردم آگاهانه‌تر دست به انتخاب‌گری بزنند و در بخشی دیگر از مصاحبه با رادیو گفتگو گفت: برای هر نامزد فرصت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه‌ای در نظر گرفته‌ایم.

مفتاح ادامه داد: افراد در مقابل مجری ما حاضر شده و از طرفی حامیان حضور پیدا کرده و فرصت ارتباط با دوربین و مستند تبلیغاتی بخشی دیگر از این برنامه‌هاست.

از طرف دیگر مناظره‌های تلویزیونی را داریم و در هر حوزه انتخابیه به‌صورت ضبطی مناظره‌هایی شکل می‌گیرد که فرم اجرای آن به‌سان دور اول است و به دلیل محدود بودن نامزدها، انتظار مناظره‌های داغ‌تری را خواهیم داشت.

وی خاطرنشان کرد: در استان تهران حوزه‌های ورامین و تهران - ری - شمیرانات - اسلام‌شهر - پردیس را داریم که ۳۲ نامزد برای ۱۶ کرسی به رقابت می‌پردازند.

پیش‌بینی می‌شود در حوزه انتخابیه تهران گروه‌هایی را تقسیم کنیم که با یکدیگر به مناظره بپردازند و به‌صورت قرعه‌کشی شده با هم مواجه شوند و امیدواریم حداقل ۲ مناظره را پخش کنیم.

منبع: خبرگزاری صداوسیما


12046870
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر تیراندازی مرگبار در جشن یهودیان در سیدنی و تداوم پیروزی‌های پرسپولیس با اوسمار پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید مازوت‌سوزی با اجازه شعام است نیروگاه‌ها مجازند روزانه بالغ بر ۴۵ میلیون لیتر مازوت بسوزانند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت خارجه، در حاشیه یازدهمین نشست ائتلاف تمدن‌های ملل متحد در ریاض با معاون امور سازمان‌های بین‌المللی وزارت خارجه ازبکستان، دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: منابع حاصل از اصلاحات ساختاری از جمله اصلاح قیمت بنزین یا آزادسازی قیمت برنج در کالابرگ مردم هزینه می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حکمرانی اجتماعی سرمایه‌ای برتر از اعتماد وجود ندارد، گفت: تمام اشکالات جامعه ناشی از بی‌اعتمادی است. اعتماد باید به مشارکت معنادار منجر شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان با اشاره به اقدامات گسترده دولت در زمینه توسعه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: تا زمان تحقق کامل اهداف در حوزه انرژی‌های نو، مدیریت ناترازی انرژی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان گفت: درآمد ناشی از اجرای طرح اصلاح قیمت سوخت، به طور تمام و کمال و ۱۰۰ درصدی در راستای بهبود وضع معیشت مردم هزینه خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیامی درگذشت عالم پارسا، حضرت آیت‌الله سید محمد شاهچراغی، نماینده پیشین ولی فقیه و امام جمعه سمنان و عضو سابق مجلس خبرگان رهبری، تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انقلاب اسلامی در پیامی، درگذشت عالم مجاهد و خدوم حجت‌الاسلام سیدمحمد شاهچراغی را تسلیت گفتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رهبر معظم انقلاب گفت: جمهوری اسلامی ایران، تحت رهبری مقام معظم رهبری، با قاطعیت به حمایت از حزب الله ادامه خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است